Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas visoms senbuvems ir naujoms busimoms grazuolems ax.gif

Na, as taip saziningai laikiausi dietos, kazkaip net minties nebuvo kazko "uzdrausto" ragauti. O dabar, po savaites "diet off", nors jau grizau prie dukanisko maisto, vis ranka kyla kokia nesamone suvalgyti unsure.gif Nu gi ir zinai, kad negalima, bet kazkoks varztelis atisuko matyt....

O del varskes...Manyciau, be tokio puikaus produkto kazin ar ryzciausi siai dietai. Vietinese pardese varskes, mums iprasta forma, nera. Tenka pirkti rusu parduotuveje-270gr uz 2 eurus doh.gif Tai labai daznai lapnoju ja su cinamonu ir saldikliu. Beje, apkepa prisiruosiau issikepti gal po puses menesio dietos, kai jau gryna varske buvo nusibodusi.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 12, 02:06)

Renateliaaa sveika prisijungus 4u.gif tikimės būsi aktyvi, prisiduodam nuo penktadienio iki pirmadienio, kaip pačiai patogiau mirksiukas.gif

4u.gif

sveikos,
diena visai puikiai praejo, matysim kaip vakaras praeis doh.gif
planuoju nusipirkt limfodrenaziniu masazu visam kunui, tikiuosi kazkiek pades sumazint apimtis smile.gif o kitos kazka darot kad stangrint oda? sportuojat gal? 4u.gif
Atsakyti
As, kadangi esu be galo tingi moteriskaite, tai tik karta i savaite nueinu i pilatesa blush2.gif ...Man, kaip is vis nesportuojanciai, tai jau sis tas. Tikiuois, kazkada ateity, pribresiu kazkam rimtesniam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2015 11 12, 17:30)
4u.gif

sveikos,
diena visai puikiai praejo, matysim kaip vakaras praeis  doh.gif
planuoju nusipirkt limfodrenaziniu masazu visam kunui, tikiuosi kazkiek pades sumazint apimtis smile.gif o kitos kazka darot kad stangrint oda? sportuojat gal? 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif as prie tinginiu ir...sportavau minimaliai, baseinas pagrinde ir kardio..... mano virsvoris buvo didelis, ir salyginai greit numeciau, tai oda atrodeeee apgailetinai..aisku dar amzius.... dabar jau traukiasi, visai padoru darosi, nuo 10kg numestu nesimatys tikrai nieko...bet jei tas kg skaicius numestas bus daugiau nei 20-25 tada manau reikia sportuoti minimaliai bent jau ...o as to nedariau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2015 11 12, 19:07)
Sveika prisijungusi 4u.gif  as prie tinginiu ir...sportavau minimaliai, baseinas pagrinde ir kardio..... mano virsvoris buvo didelis, ir salyginai greit numeciau, tai oda atrodeeee apgailetinai..aisku dar amzius.... dabar jau traukiasi, visai padoru darosi, nuo 10kg numestu nesimatys tikrai nieko...bet jei tas kg skaicius numestas bus daugiau nei 20-25 tada manau reikia sportuoti minimaliai bent jau ...o as to nedariau... doh.gif

g.gif Tai manes tas pats laukia...po nestumo pilvas ispampo, o ir siaip jau seniai stangrumo nera...Nors, reikia pasakyt, kad ir tuos 8kg pametus pilvas daug graziau atrodo, tai bent jau kol kas tuom dziaugiuosi.Kazkur dar skaiciau, kad pradedant dietintis, ir ypac,jei planuojama numesti daug, tai reikia pradeti teptis kremu nuo rauksliu, arba naudotis kremu, skirtam brandesnei odai. Nu atseit veidas pasensta blink.gif
Atsakyti
Aš visada tokiom bangom sportuoju ar dieta ar ne dieta, nesvarbu. Dabar kol krausčiausi buvau viską užleidusi, paskui draugo laukiau svečiuose (kitaip sportavom biggrin.gif ), o šiandien ta proga kad oras geras išlėkiau pabėgiot wub.gif Daugiausia darau treniruotę namuose, minu dviratį stacionarų arba lekiu į lauką kai oras leidžia smile.gif
Prikirtau lašišos rūkytos, kaip troškina doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, as siandien jau pasisveriau smile.gif
puiki savaite thumbup.gif
pirmadieni parasysiu smile.gif

QUOTE(renateliaaa @ 2015 11 12, 17:30)
sportuojat gal? 4u.gif

as sportuoju kasdien, 10 km ant elipsiuko smile.gif dar atsilenkimus prijungiau smile.gif man dabar reikia kazko virsutiniai daliai g.gif ten kazkaip nemazeja g.gif

QUOTE(vasara_ @ 2015 11 12, 20:45)
* (kitaip sportavom biggrin.gif ),
**Prikirtau lašišos rūkytos, kaip troškina doh.gif

* tas sportas irgi gerai padeda biggrin.gif
** vakar darbe valgiau rukyta upetaki ...skanumelis thumbup.gif

ka cia savaitgali gaminti g.gif turiu siandien apgalvot meniu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, aš be interneto sėdžiu kol neatsikraustys naujas šeimininkas, tai pirmadienį lentelės nebus. Darbe per telefoną neįkelsiu, o ir laiko neturiu darbo metu verysad.gif nei ką veikt namie, namas tuščias, viena sau gyvenu, nu baisu kaip nuobodu ir tylu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 14, 08:18)
Sveikos, aš be interneto sėdžiu kol neatsikraustys naujas šeimininkas, tai pirmadienį lentelės nebus. Darbe per telefoną neįkelsiu, o ir laiko neturiu darbo metu verysad.gif nei ką veikt namie, namas tuščias, viena sau gyvenu, nu baisu kaip nuobodu ir tylu doh.gif

Sveika, jei ne paslaptis, kurioje salyje gyveni?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 14, 16:36)
Sveika, jei ne paslaptis, kurioje salyje gyveni?

Ne paslaptis tikrai, Norvegijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 14, 18:32)
Ne paslaptis tikrai, Norvegijoj smile.gif

Tai pas jus turbut jau gerokai pasalo?

Turiu toki klausima, o kaip jusu santykiai su silke sios dietos metu? Siandien nusipirkau rukytos silkes, tai gali pirstus nusikasti bevalgant lotuliukas.gif Ne per riebi jinai yra? Nors va lasisa irgi riebi zuvis skaitosi, bet gi leidziama valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 14, 19:27)
Tai pas jus turbut jau gerokai pasalo?

Turiu toki klausima, o kaip jusu santykiai su silke sios dietos metu? Siandien nusipirkau rukytos silkes, tai gali pirstus nusikasti bevalgant lotuliukas.gif Ne per riebi jinai yra? Nors va lasisa irgi riebi zuvis skaitosi, bet gi leidziama valgyt g.gif

Oi ne, aš gyvenu prie pat Norvegijos jūros, tai klimatas labai drėgnas pas mane. Nuolat lyja ir vėjuota (už kiemo tvoros vanduo), sniego jeigu būna žiemą tai iškart tirpsta. Bet nepasakyčiau, kad šilta, dabar apie +5 laipsniai, tik va kai vėjas pučia atrodo kiaurai kaulus smelkia. Už keliasdešimt km kalnų masyvas prasideda, tai jau viršūnės baltos. Kai pas mus lyja ten sninga smile.gif

Knygoj rašo, kad žuvį galima visokią valgyti nežiūrint į jos riebumą. Aš rūkytos lašišos prikirtau. Ieškojau silkės, bet šviežios nėra, tik marinuota, o ten cukraus kilogramais prikrauta doh.gif reiks man atrodo pirktis meškerę ir pačiai žvejotis biggrin.gif
Atsakyti