Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(vilkra @ 2015 11 05, 20:40)
  Žodžiu- jei nepasveikinau- ir linkiu pilnatvės visame kame.

Ačiū, mieloji. 4u.gif Laikykis darbe 4u.gif Aha, dar ta foto, kur Lapė šaliką iš Trišiūnės mezga thumbup.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 05, 20:56)
Žodž, Aist, ar galima pas tave į klientus  ax.gif

Galima. Su sąlyga, kad suknikę languotą su dekoratyviniu užtrauktuku atneši parodyt biggrin.gif Paskambink rytoj man, sutarsim dėl konsultacijos. Dirbsiu ryt 8- 14 val. Tuo laiku ir skambtelk. Jei negalėsiu kalbėt, perskambinsiu. 4u.gif Dėl protinio dunčio nesijaudink, ištrauksim ir galėsi nuolat nešiotis kišenėje, kad intelektas nenukentėtų. biggrin.gif
Grikio kapituliacija miegui wub.gif wub.gif Šitas bičas lovas ar čiužinius galėtų reklamuoti biggrin.gif

QUOTE(diinka @ 2015 11 05, 21:02)
.....nesikelia, tiok galvą pak ai einu pas mergas

Laikykis. Jei nukraujavusi, reik laiko atsigauti. Šunys labai gajūs padariukai, atsistatys. Ramios nakties. 4u.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 21:13)
Labai man įdomu, kuo jau čia tamistą svarstyklės gali nuskriausti  g.gif  biggrin.gif
Ania, na, visau jau tada
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jos gal manęs nenuskriaus, ale aš svarstykles galiu ir nuskriaust, jei ten kokį mano riebalų indeksą ne taip parodys... biggrin.gif Aha, turim super fainus kaimynus. Kažkada padovanojo man mašinos plovimo kuponą, dabar- svarstyklės. Spėju, kad kita dovana bus- šaldytuvo kodinė signalizacija. lotuliukas.gif Šiaip puikiai sutariam, jumoro jausmo nestokoja. biggrin.gif

Motiejukas su plyšeliu ant veiduko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 lapkričio 2015 - 21:34
Aist sveikinu su gimtadieniu paveluotai bet fb pasveikinau laiku. Buk laiminga!!!!!!!!
happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Azu, ačiū. 4u.gif Kaip mamytė?
Atsakyti
Ačiū, Aistut, paskambinsiu tau ryt 4u.gif
Didžiaakė rolleyes.gif
user posted image
Gerai pavalgęs kobrius smile.gif
user posted image
Atsakyti
Tamsioji Grikio pusė cool.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grikis pilnai balansuotas bičas- su šviesia ir tamsia pusėmis wub.gif
O mano naujos svarstyklės, pasirodo, gerulės- rodo 1.5 kg mažiau nei senosios. thumbup.gif dar kažkaip ten riebalus per basas pėdas suskaičiavo, su kompu sinchronizavosi, ir geranoriškai leido man valgyti. Einu pieno su sausainiais ieškot. bigsmile.gif
Atsakyti
Klausyk, Aist, aš tikrai atnešiu Grikį ant tavo svarstyklių pasverti biggrin.gif minus 1,5 kg ir mano minkštuolis bus liaunas kaip smilgas biggrin.gif kaži o svarstyklės negali pasakyti ką rytoj apsirengti g.gif tai jau tada būtų tobulos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 05, 22:23)
Klausyk, Aist, aš tikrai atnešiu Grikį ant tavo svarstyklių pasverti  biggrin.gif  minus 1,5 kg ir mano minkštuolis bus liaunas kaip smilgas  biggrin.gif  kaži o svarstyklės negali pasakyti ką rytoj apsirengti  g.gif  tai jau tada būtų tobulos  biggrin.gif

bigsmile.gif aišku, nešk Grikėną pas mane 4u.gif bet tikrai, kà rytoj rengtis nesako... doh.gif

Erode, kaip ligoniukė laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 lapkričio 2015 - 23:12
QUOTE(Aist @ 2015 11 06, 00:11)
bigsmile.gif aišku, nešk Grikėną pas mane  4u.gif bet tikrai, kà rytoj rengtis nesako...  doh.gif

Erode, kaip ligoniukė laikosi?

Labas, panos.
Grikio tamsioji pusė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gražus katas.

Niksė geriau, jau laksto ir vaiko Tašę, šiandie jau žadėjau po kranu kišti ar ją apipurkšt kokiais raminančiais. Apčiupinėjau lėtai, tai urzgė tik kur durta, ten skauda dar, matyt. Gerklės nebeskauda, kai vetė tikrino, sakė, kad ir limfmazgių padidintų nėra. Bet kokia pikta buvo... oi...
Dar buvom pas vetą, leido vaistus ir daugiau galim nesirodyt.
Dabar ramybės metas.
Aš paskaičiavau ir darkart visas įspėju dėl nuolaidos Nesefaunos parduotuvėj - kas perka Royalį tai kg gaunas 4,6 euro... doh.gif Pirkau 6 kg. Ten akcija 400+400g minus 56proc.
Net sesei pirkau paprašyta.
Labai graži Ainu naujoj dežutėj... wub.gif
Nika nulaužė drąskyklės stovą vieną... Kur jų gauti, tų atsarginių drąskyklės stovų su sizaliu? Imčiau daugiau... Kaune esu mačius parduotuvėj bazėj, bet kaži, ar dabar tebus ir kaip man atsivežt jų...

Atsakyti
Grikis wub.gif
Mama nezinau. Laukiam atsakymu kazka krutinej itaria zodziu bijau ka ir pagalvot......
Darbas? .... kaio cia pasakius kazkodel nelimpa nors uzmusk.. anas koks purvinas bebuvo ar sunkus su kolegem atsiprasem kad apsnekejom sunkiu lotuliukas.gif mieliau jau nakti sedeciau ten ir laisvai jausciausi nei cia kaip kalejime... tikrina supypses isieskos visa siandien kruvelei zmoniu iskrauste visas spinteles. Viena bulgare paruke ir nusispjove tai iismete is darbo. Nusikeiksi rusiskai lenkiskai tais pagrindiniais keiksmazodziais irgi viso gero.. tai nei nezinau ka pasakyt apie nauja darba.. nieko nemirsiu ner sunku tik va kazkaip nemiela ir tiek
Grazios labai foto ir Diinkos panele super TAIP!!! O sunytei sveikateles
Aist faina rytine foto. Svarstykles irgi geros
Atsakyti
Labas rytas visoms mergaitėms ir katukam 4u.gif
Sergantiems ir sveikstantiems glėbys sviekatos 4u.gif
Azu tau ypač daug ištvermės 4u.gif Nesaldu ten emigracijoje, niekas ten iš gero gyvenimo nelekia.

Aist, gal kada galėtum parodyti kokios ten svarstyklės? Nes su manosiomis gali infarktą gauti doh.gif Gi ne po pigiaja pirkau elektronines, o vistiek vėjus rodo. Užlipi vieną kartą rodo vienaip, po kelių min. vėl kitaip. Siutina jos mane, trenksiu lauk, o mechaninės ne lygis, nors rodo gana tiksliai.

Grikis juodasis tongue.gif Magnuna, nuplauk Kruopai koją, matai purvina dėmė lotuliukas.gif

Varau darban, visiems geros ramios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 lapkričio 2015 - 07:13
Labas penktadienis 4u.gif
Azu - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukiam iš Diinkos žinių kaip šunytės laikosi 4u.gif
Taip pat ir iš Erendiros laukiam raporto kaip mažyliai išmiegojo 4u.gif ir parašyk Erendira mums kad Runcyčiui viskas gerai smile.gif juk taip smagu veras žinias skaityti rolleyes.gif ir nuotraukytė Runcelio būt neblogai rolleyes.gif
Erode - šaunu kad Nikutė sveiksta 4u.gif Dėl Nesefaunos ačiū, aš pratylėjau nes dažnai ten lankausi kai netoli gyvenu smile.gif jie ten tikrai akcijų paleidžia,aš ten kraiką perku maišais po 40 kg - gaunasi pigiau nei Senumuose su 30 procentų nuolaida mažais maišais pirkti smile.gif Dėl karstyklės stovų reiktų i ternete panaršyti - man rodos bvau radus lietuvišką parduotuvę kur parduoda 4u.gif
Lisitėja - ups, ne veltui Kruopa svarstė ar nereikia kojinaičių skalbti biggrin.gif pasirodo pats laikas kojines skalbti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 06 lapkričio 2015 - 07:27