Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Laikysim kumstukus ir mes uz sunytes drinks_cheers.gif

Aist su Ainu kaip visada labai grazios wub.gif

Visiem sergantiem katukam po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos, pastebejau toki dalyka. Mano Vasiukas reikalus atlieka dezutej kaip ir priklauso, bet jei imame ji i rankas siek tie pasisioja. Nedaug, laseli, bet as susirupinau. Negi taip pusle pablogejo? Kai dare tyrimus visus del jo ligos (lyg tai vasara cia tai buvo) tai su inkstais sake viskas normoj. Ar cia del amziaus ar dar del ko? Eda viska ka duodu, apetitas geras. Svoris nemazeja. Linksmas. Kas cia jam mazuciui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 05, 11:36)
***  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir dar įtariu Grikis disertaciją rašo apie švelnius apkabinimus nes intensyviai tyrimus šioje srityje atlieka  biggrin.gif

Erzinas rupuziokas, as ir nori Grikio apkabinimuuuu bigsmile.gif biggrin.gif
Beje, be foto nepatikesiu schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 05 lapkričio 2015 - 10:54
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 05, 10:56)

Beje, be foto nepatikesiu schmoll.gif  rolleyes.gif

... kad disertaciją rašo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, Vėtriukai, savaitgalį mane vėjai ir Renault atpūs į Šiaulius rolleyes.gif Ką veiksi savaitgalį?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 13:15)
Beje, Vėtriukai, savaitgalį mane vėjai ir Renault atpūs į Šiaulius  rolleyes.gif Ką veiksi savaitgalį?

Baliavosiu Rasiukai - uosviai viena savaitgalio diena, antra tevai. Sestadieni vaziuosim i Seduvos maluna, uzsakiau vietas. Ir Ruta grizta is Kauno.
Zodz labai atsiprasau, bet pas mane si savaitgali durniu laivas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 05, 10:56)
Mano Vasiukas reikalus atlieka dezutej kaip ir priklauso, bet jei imame ji i rankas siek tie pasisioja.

Gal iš susijaudinimo g.gif Nes taip smarkiai sirgo- ir vaistus jam leidai ir kitokios procedūros, o jis jautrus pas tave gal galvoja vėl ką nors darysi g.gif

O kaip Staselis, nepablogėjo jo kvėpavimas? O gal jau geriau jam, nereikės nei daktarų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 05 lapkričio 2015 - 13:17
Vėtriau, visai gi užmiršau, kad švęsi biggrin.gif

Kai Runcelis pas mus papuolė, irgi būdavo, kad lašiukas koks prasprūsdavo paėmus ant rankų, bet paskui praėjo savaime...

Va mano naujokėliai:

Motiejukas (nešiausi į vonią padėt pasisiot - nepavyko, bet nunešus į dėžutę, pats susitvarkė thumbup.gif )
user posted image

Mykoliukas

user posted image

nuotraukos baisuokliškos, bet kad neįmanoma jų fotografuoti - vis bruzda biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kadangi dauguma čia ženotos, kažkodėl pamačius šitą paveiksliuką, pagalvojau apie Magnunos Grikį laugh.gif laugh.gif laugh.gif

user posted image

Erendira, Mykoliukas - grynas mažas Kivukas bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Moteijuko baltas skyrimas koks fainas wub.gif wub.gif wub.gif Užaugs gražuoliai katinai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 05 lapkričio 2015 - 14:46
QUOTE(Vidam @ 2015 11 05, 15:15)
Gal iš susijaudinimo g.gif  Nes taip smarkiai sirgo- ir vaistus jam leidai ir kitokios procedūros, o jis jautrus pas tave  gal galvoja vėl ką nors darysi g.gif

O kaip Staselis, nepablogėjo jo kvėpavimas? O gal jau geriau jam, nereikės nei daktarų.

Zinok gali buti, kad del jautrumo. Pastebesiu dar. Su Staseliu jie ir miega ant vienos lovos ir duksta. Ale vis kartas nuo karto isitempia pajutes, kad Stasiukas toje pat patalpoj. Matysim.

Staselis nesikeicia. Kaip traiskanojo taip traiskanoja, kaip knarke taip knarkia bigsmile.gif Aciu Die, kad neblogeja bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 11 05, 16:42)
Vėtriau, visai gi užmiršau, kad švęsi  biggrin.gif

Kai Runcelis pas mus papuolė, irgi būdavo, kad lašiukas koks prasprūsdavo paėmus ant rankų, bet paskui praėjo savaime...
Va mano naujokėliai:

Motiejukas (nešiausi į vonią padėt pasisiot - nepavyko, bet nunešus į dėžutę, pats susitvarkė  thumbup.gif )
Mykoliukas

Jackau kokis grozis...negaliu wub.gif wub.gif wub.gif Aciu labai, kad pasidalinai del Runcelio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 11 05, 14:44)
Sveikos  4u.gif

Kadangi dauguma čia ženotos, kažkodėl pamačius šitą paveiksliuką, pagalvojau apie Magnunos Grikį laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tinka ir man. Tik jaučiu Yuffie taip nesedėtų po kėde, liūdna, bet susitaikiusi su situacija biggrin.gif

Erendira o Motiejukas ne trispalvis? Ar man nuotraukoje taip atrodo, kad trispalvis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 05 lapkričio 2015 - 15:04
QUOTE(Kivuka @ 2015 11 05, 16:44)
Sveikos  4u.gif

[

hihihi.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Colomba, nea, čia foto vonioje be blykstės biggrin.gif Berniukas irnesakyk.gif
Atsakyti
jeckau, kokie kliackai wub.gif
Atsakyti