Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

LABAS RYTELIS TEMUTE bigsmile.gif

Aist, po to butinai papasakok kiek galesi ax.gif

Megaites, buvau atsipalaidavus nuo mitybos rezimo. Jau nebgaliu, reik susiimt. Gal kas zinot kokiu psichologiniu treiningu, a? Bet kokia pagalba priimsiu ax.gif Zinau, kad mano nutukimas grinai psichologinio pobudzio. Nei taip kaip anksciau galiu nei naujo sugebu priimt. Bandysiu nuo pirmadienio. Gal ir juokinga, bet visa savaitgali sveciu turesiu, tai neiseis, na bet nuo kitos savaiteles privalau susiimt.
Jei iseis su finansais pradesiu lankyt vandens aerobika 3 kart savaitej is kart po darbo.
Pas mane toks maniakinis saldumynu poreikis. Tikra priklausomybe unsure.gif

Kad but i katineliu tema biggrin.gif bigsmile.gif Syryt paseriau jaunuolius. Staselis apie kojas tik sukas...kol est gavo, ir tiek ji tematei, ne minutes rupuziokas nebuna ant ranku. O Vaselis atejo, skersai manes atsigule, ir glostyk kiek telpa - pasivadina. Na ka, as ir glosciau. Jau toks relaksas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 07 lapkričio 2015 - 07:32
Vėtra, pagerk chromo, apmalšins saldumynų troškimą. 4u.gif Man irgi saldumynai peilis
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vėtriuk, vandens aerobika- puikus dalykas. thumbup.gif o dėl saldumynų, aš irgi tokia. Bet, kartais pastebiu, kad vietoje saldėsiù išgeriu vandens stiklinę ir apgaunu save.
Ainu 7.30- miau- pramigot chebra?
8 - miau- čia vargšė katytė visá naktį viena buvo, meilės išsiilgusi...
8.30- miau- turėkit sážinės, svoločiai, kiek dar čia man su šuniu reiks būt???
Įsileidau, primurkė pilná kambarį, šoná numinkė, guli dabar prie šlaunies, meiliai man mirksi apsipatenkinusi. Kaip vyras sako- tas pusvalandis per parą ypatingo Ainu meilumo jau į pabaigą. biggrin.gif
Gavau dovanų nuo savo vyrų iPhone6s, blyn reiškiu pretenzijas Steve'ui Jobs'ui, lietuviškos nosinės raidės kažkur šiknoj sukištos, sorry doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 07 lapkričio 2015 - 08:38
Mergytes, aciu uz palaikyma wub.gif drinks_cheers.gif

Ainu, monologas su kate nuostabus thumbup.gif bigsmile.gif

Telefoniukas Kruts thumbup.gif Jega thumbup.gif Dar spalva parasyk, nes labai cekauna ax.gif
Atsakyti
Spalva- red gold ( čia mano vyrų nuomone moteriškiausia) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif
QUOTE(Aist @ 2015 11 06, 23:37)
Magnuna, vyturiukas turbūt esi.  4u.gif  Aš pelėda.  mirksiukas.gif
Paskambino draugė, kad rytoj 10 val. būčiau pasiruošusi. Kažkur veš. Sakė, su nakvyne. Įtariu, kad gimtadienio dovanā gausiu.  blush2.gif

drinks_cheers.gif agam, aš ryte anksti čirkšti pradedu smile.gif
o kaip faina bigsmile.gif smagaus tau nuotykio i lauksime pasakojimo, gi smalsu bais blush2.gif biggrin.gif
Ainu rytinė žadinimo procedūra pralinksmino biggrin.gif nosinės raidės naujam telefone irgi hihihi.gif
O pas mane tradicinis šeštadienio scenarijus:
Kruopa 5 val - miau - ar nepamiršai, mam, kad šiandien katytę į svečius reikia nešti?
5.30 - miau - mam, ar tu tikra, kad nepramiegosi ir napavėluosim į svečius?
6 val Kruopa pati pramiegojo
6.30 prabudo ir su strioku puolė mane žadinti, gavau pilną komplektą žadinimo procedūrų - murkimas, minkymas, kutenimas ūsais, veido pylingas, nuo kurio pasislėpiau po anklode. Tada Kruopa prisižadino Grikį ir pasikvietė pagalbon, bet greitai suprato padaiusi klaidą, nes aš Grikį pasigavau, po anklode psikišau ir mudu jau ruošėmės verstis ant šonelio dar pasnausti smile.gif Kruopa surpatusi, kad tuo bus apgauta nusprendė savarankiškai į svečius eiti - įsiropštė spinton ir iš lentynos lauk išmetė savo tašę, čia jau nebegalėjau tokios aiškios užuominos nesuprasti - teko keltis biggrin.gif Dabar maniškai jau į svečius priduoti, pas man namuose laisvas plotas smile.gif
Vėtriuk - nežinau net ką tau ir patarti, bet labai tave palaikau 4u.gif
pasiskaityk štai čia apie kaktusų miltelius http://www.aliejus.c...ktusu-milteliai
aš sau perku, vartoju kartais kai vėlai vakare užeina noras valgyti, ar šiaip ne laiku užeina noras ką nors užkramtyti - išmaišau šaukštelį andenyje ir išgeriu 4u.gif žodžiu pasiskaityk, gal ką sau prisitaikysi 4u.gif
Ach kaip gerai, kad šiandien šeštadienis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 07, 07:28)
na bet nuo kitos savaiteles privalau susiimt.

Vėtra tau reikia keisti mitybos būdą. Mėtimasis nuo vienos dietos prie kitos neduos rezultatų-numesi kelis kilogramus, kurie su kaupu sugrįš. Mes jau sakėm kad gali valgyti viską ką mėgsti tik mažomis porcijomis. Iš pradžių bus sunku, bet paskui skrandis susitrauks ir daugiau net nebetilps. Rezultato greito nebus, bet jau kai numesi tai ilgam. Ir taip visą likusį gyvenimą. Taip jau yra toms linkusioms storėti. Tokio stebuklingo recepto kad lydekai paliepus -man panorėjus NĖRA.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 07, 10:42)
Labas rytas  4u.gif

lydekai paliepus -man panorėjus NĖRA.

O galėtų būti biggrin.gif išgėrei stebuklingą piliulę ir op, lieknaaaaa....
Atsakyti
Galėtų ir daugiau piliulių būti:
išgėrei ir op - kupeta plaukų ant galvos
išgėrei ir op - dantys kaip perlai
išgėrei ir op - akys dangaus žydrumo
išgėrei ir op - (.)(.) kaip greipfrutai
tprrrrrrrruuu, baikim svajoti, mylėkim save kokios esam 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot būtų įdomu biggrin.gif Galėtumėm keistis kiek panorėjusios biggrin.gif

O visų geriausiai kad būtų sveikatos piliulės nuo visų ligų 4u.gif Kai užpuola liga tai jau nesvarbi išvaizda, pagrindinis noras pasveikti...

Šeštadienautoja biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 07 lapkričio 2015 - 11:52
QUOTE(Aist @ 2015 11 07, 09:35)
Labas rytas  4u.gif
Vėtriuk, vandens aerobika- puikus dalykas.  thumbup.gif o dėl saldumynų, aš irgi tokia. Bet, kartais pastebiu, kad vietoje saldėsiù išgeriu vandens stiklinę ir apgaunu save.
Ainu 7.30- miau- pramigot chebra?
8 - miau- čia vargšė katytė visá naktį viena buvo, meilės išsiilgusi...
8.30- miau- turėkit sážinės, svoločiai, kiek dar čia man su šuniu reiks būt???
Įsileidau, primurkė pilná kambarį, šoná numinkė, guli dabar prie šlaunies, meiliai man mirksi apsipatenkinusi. Kaip vyras sako- tas pusvalandis per parą ypatingo Ainu meilumo jau į pabaigą.  biggrin.gif
Gavau dovanų nuo savo vyrų iPhone6s, blyn reiškiu pretenzijas Steve'ui Jobs'ui, lietuviškos nosinės raidės kažkur šiknoj sukištos, sorry  doh.gif

Puikus rytas, Aist. Tikiuos, tu jau su staigjmena, važiuoji linksmai.
Steve`s Jobsui ir aš turėčiau priekaištų, bet dėl planšetės.

Ainu wub.gif
Tašė kelia mane švelniai, bet tikrai su žinomu išskaičiavimu - duok ėsti, o pati eik prigulk, aš pas tave ateisiu ant kojyčių atsigulsiu.
Nika kelia mane vaikydama Tašę. Dabar sėdi ir Tašė miaukia, nes nori pieno. Negalima.

Atsakyti
Erode, o kaip Nikutė ar pasveiko? 4u.gif

Grikutis atsipalaidavimo meistras, užlužęs belekaip biggrin.gif

Nebespėju visko perskaityti doh.gif

Atnešu naujojo sezono online pristatymą, šiais metais įtaisiau dar ir prie lango tvirtinamą lesyklą. Sėdi dabar abi, tyko biggrin.gif

user posted image
Atsakyti