Vėtratai mes panašios kompleksijos ,tik pas mane dar daugiau privalumų

.bet prieš metus jų buvo dar 19 kg daugiau,pavyko juos numesti,o per metus priaugo 2 kg,bet nesilaikant jokios dietos,tik valgant taip ,kaip jau buvau įpratusi.pagrindiniai principai iš mano praktikos:
1)mažinti porcijos dydį
2)valgyti 5-6 kartus per dieną,pusryčiai būtini
3)fizinis aktyvumas(aš lankiau baseiną tuo laiku,o ten burbulinės vonios ,mankšta vandenyje,pirtis ,,nuplaukdavau apie 500m per dieną,žinoma "šuniuku",nes kitaip nemoku)
4)visiškai atsisakiau mielinių bandelių,saldainius ar šokoladą valgydavau tik savaitgaliais ir tai labai ribotai,atsisakiau įprastinio sviesto ,valgau tik lydytą,išsilydau pati,jį dedu į košę,ant sumuštinių tepu tik varškės užtepėles įvairias,žiūriu ,koks jų riebumas,nešdavausi į darbą košes termose ir valgydavau darbe,nes anksčiau darbe nerasdavau laiko pavalgyti,prisiverčiau suvalgyti ar tai košę ar kokį kotletą su daržovėmis,ar paukštienos gabaliuką(be mėsos aš negaliu),ar vaisių,gryną jogurtą ,pvz su bananu,vištieną perku tik be skūros,nevalgau rūkytų dešrų,jei užsimanau mirtinai ,tai nusiperku vytintą..kai iš darbo grįždavau ne tokia alkana ,tai namie nebeprisirydavau ,kaip anksčiau...aišku,dar man yra ką mesti ir tikrai dar numesiu,bet šie metai labai intensyvūs,visokių problemų,smagių ir nelabai,be to baseiną remontavo kelis mėnesius ,tai nebelankiau jo,tai paleidau vadžias,ketinu susiimti,va perskaičiau dar Magnunos patarimus apie kaktusų miltelius,tai būtinai nusipirksiu ,nes man saldumynai irgi peilis,nors cukrų valgau tik rudą ir jo į puodelį dedu tik vieną šaukštelį,bet gardžių saldžių jogurtų tik dabar atsisakiau ir vafliukai -sausainiukai vis dar mano racione

,tai va....reikės pasitempti
O kad būtų į temą tai va ,mano mušeikos