Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 11:23)
Vėtra, gali vakarienei pasigaminti ir šiltų salotų pvz. Jei reikalauja skrandis šilto maisto. Užvkar dariausi ųiltas avinžirnių salotas. Avinžirniai sumaišyti su aptroškintomis orkaitėje daržovėmis (baklažanas, moliugas, paprika, salieras), su mozarelos suriu, krapeliais, aliejuku ir citrina. Skanuuu... 4u.gif Arba šiaip pomidoras su mozarela, vakar valgiau vakarinei, skanuu.... drinks_cheers.gif

Aciu Busiuk wub.gif Kaip skaniai skamba.
Acha, jau supratau kaip gamint. Bandysiu siandien bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 08 lapkričio 2015 - 09:32
Vėtratai mes panašios kompleksijos ,tik pas mane dar daugiau privalumų blush2.gif .bet prieš metus jų buvo dar 19 kg daugiau,pavyko juos numesti,o per metus priaugo 2 kg,bet nesilaikant jokios dietos,tik valgant taip ,kaip jau buvau įpratusi.pagrindiniai principai iš mano praktikos:
1)mažinti porcijos dydį
2)valgyti 5-6 kartus per dieną,pusryčiai būtini
3)fizinis aktyvumas(aš lankiau baseiną tuo laiku,o ten burbulinės vonios ,mankšta vandenyje,pirtis ,,nuplaukdavau apie 500m per dieną,žinoma "šuniuku",nes kitaip nemoku)
4)visiškai atsisakiau mielinių bandelių,saldainius ar šokoladą valgydavau tik savaitgaliais ir tai labai ribotai,atsisakiau įprastinio sviesto ,valgau tik lydytą,išsilydau pati,jį dedu į košę,ant sumuštinių tepu tik varškės užtepėles įvairias,žiūriu ,koks jų riebumas,nešdavausi į darbą košes termose ir valgydavau darbe,nes anksčiau darbe nerasdavau laiko pavalgyti,prisiverčiau suvalgyti ar tai košę ar kokį kotletą su daržovėmis,ar paukštienos gabaliuką(be mėsos aš negaliu),ar vaisių,gryną jogurtą ,pvz su bananu,vištieną perku tik be skūros,nevalgau rūkytų dešrų,jei užsimanau mirtinai ,tai nusiperku vytintą..kai iš darbo grįždavau ne tokia alkana ,tai namie nebeprisirydavau ,kaip anksčiau...aišku,dar man yra ką mesti ir tikrai dar numesiu,bet šie metai labai intensyvūs,visokių problemų,smagių ir nelabai,be to baseiną remontavo kelis mėnesius ,tai nebelankiau jo,tai paleidau vadžias,ketinu susiimti,va perskaičiau dar Magnunos patarimus apie kaktusų miltelius,tai būtinai nusipirksiu ,nes man saldumynai irgi peilis,nors cukrų valgau tik rudą ir jo į puodelį dedu tik vieną šaukštelį,bet gardžių saldžių jogurtų tik dabar atsisakiau ir vafliukai -sausainiukai vis dar mano racione blush2.gif ,tai va....reikės pasitempti

O kad būtų į temą tai va ,mano mušeikos
user posted image
Atsakyti
Vėtriuk, užkandai tarp pagrindinių valgių naudoju obuolį arba du, priklausomai nuo dydžio 4u.gif Pats lengviausias užkandis, gaminti nereikia, nusiplovei ir kerti biggrin.gif

Dar labai skanus moliūgų arba cukinijų kugelis drinks_cheers.gif Kepiau daugybę kartų, labai skanu

Noriu parodyti naująją lesyklą. Tutis smarkutis, nebeturi ramybės visai, tai prie vienos lesyklos lekia, tai prie kitos biggrin.gif Kiara protingesnė, pasirinko didesnę, ten ir sėdi, kadangi geltonšiknių ten susirenka daugiau

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vėtra ,dar keli dalykai...
per tą laiką tikrai susitraukė skrandis ,vietoj keturiu sumuštinių pusryčiams dabar lenda tik du,daugiau nė pro kur..o dabar dar pradėjau gerti Lepikol 10 min prieš valgį ten skaidulos ,tai žinok jau ir vieno sumuštinio pakanka pastaruoju metu,tuo ir džiaugiuosi
pamiršau paminėti ,kad bulvių nevalgau su mėsa,jei mėsa-tai tik su daržovėmis ,nevalgau ketčupų ,majonezų ir kitokių padažų(tik per kalėdas ir velykas griešinau ,nes negaliu be baltos mišrainės blush2.gif )
Stengiuosi valgyti daugiau žuvies ,bet ,na ,nelabai aš ją mėgstu,tai retai valgau ,vat su lašiša tai draugauju ,tai iš žuvies ,praktiškai tik ji,labai skanu skrebutis su avokadu ir lašiša -tai man delikatesas wub.gif ,mėgstu daržovių troškinius ,turiu Zepter puodą tai ten be jokių riebalų ,tik šiek tiek aliejaus kepu,troškinu
dabar neseniai perskaičiau ,kad reikia per dieną suvalgyti 21 migdolą,tai taip ir darau ,atsiskaičiuoju riešutus ir valgau ,kartais per vieną užėjimą ,kartais per kelis
tai va ,bet pagrindiniai principai-valgyti dažnai ir po nedaug drinks_cheers.gif

jei dar ką prisiminsiu ,tai parašysiu
Atsakyti
Sėdžiu sau, laukiu sau... atskriskit

user posted image
Atsakyti
Busy,na ir pramogų prigalvojai savo princesėms lotuliukas.gif
O aš vis pamirštu pasigirti ,kad namie irgi turiu Tutę -smarkutę
user posted image lotuliukas.gif

o čia vakar Pupsė saldainių dėželę išmatavo
user posted image

user posted image

user posted image

mama ,aš gi tikras saldainiukas ,ar ne?
user posted image

user posted image

Vėtra ,dar prisiminiau ,reikia gerti daug vandens,gryno vandens,neskaitant sriubų ,sulčių ar viso kito skysčio,ryte ,tik atsikėlus visada išgeriu 1 stiklinę,reikėtų dvi ,bet nu aš niekaip dviejų neįveikiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 08 lapkričio 2015 - 10:57
Ale tikrai, turi biggrin.gif Gerai, kad Kolumbas su Pupse nemato hihihi.gif Mieruojasi jie sau saldainių dėžę ir ką tu jiems biggrin.gif
Atsakyti
Čia tik Pupsė mieruojasi lotuliukas.gif ,Po Kolumbo saldainių dėžutė būtų virtusi tik gražia popieriaus išklotine doh.gif
Atsakyti
Kolumbas nepareiškė noro pasimieruoti? biggrin.gif
Atsakyti
Kolumbas priėminėjo oro vonias balkone,nematė..Jei būtų namie,tikrai įsirioglintų doh.gif ,visi tie pūkuočiai maišiukiniai-dėžutiniai lotuliukas.gif

pamiršau ,ar rodžiau ,kokią varną pasiuvau ir rankinę
user posted image

naktis ir diena
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 08 lapkričio 2015 - 11:11
Turiu idėją thumbup.gif O ką jeigu 2016 metų kalendroių su savo temos kašakais sugalvotume a? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš už drinks_cheers.gif 4u.gif Prisidedu visa kuo, tik kurti nemoku smile.gif
Atsakyti