Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Bėda tik, kad mūsų žymiai daugiau, nei mėnesių g.gif Kaip nuspręsti, kuriems atiduoti 12 mėnesių
Atsakyti
Darom du mirksiukas.gif

Zundytė šaunuolė auksarankė 4u.gif Gražūs siuviniai wub.gif O aš tokia tinginė pasidariusi niekuo neužsiimu blush2.gif
Papildyta:
O gal bus taip kaip su paduškių mainais biggrin.gif Liksim tik mudvi lotuliukas.gif
Atsakyti
daug kas turim po du ir daugiau katinų ,tai nuotrauka turi būt visų iš karto ,taip vietos atsirastų...o be to pagal nuopelnus-Runceliui siūlau birželio mėnesį,kaip Geriausio Tėvelio,geriausia mamka Diinka,tai jos chebrą į gegužės mėnesį dėti ,per mamos dieną ir tt... thumbup.gif thumbup.gif jei neliks vietos ,tai aš pasuoju ,nes nenusipelniau,mažai rodau savo katus,tai galiu ir toliau į jūsų žiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuomet darykim pasiūlymus, ką kur dėti, o aš pagalvosiu kaip suorganizuoti kalendorių

Vidam, tais mainais aš labai džiaugiuosi. Tai jei atsitiks taip "kaip visada" vadinasi tik mudvi galėsim girtis originaliais kalendoriais laugh.gif aš nepasigailėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 lapkričio 2015 - 11:35
Ir aš džiaugiuosi Albinuku 4u.gif Kai pamatau iš kart tave prisimenu 4u.gif
Gerai kad tu užsiimsi, kiek reiks tiek finansuosiu mirksiukas.gif O man visai nesvarbu kokiame mėnesyje sėdės Nikita smile.gif
Atsakyti
Finansuoti čia nereiks, reiks tiesiog nusipirkti kalendorių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aaa aš galvojau kad reikia sumokėti kad padarytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 lapkričio 2015 - 12:07
Nee, sukomponuosius aš, jūsų pagalba, internetu, teliks nusipirkti hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės sekmadienį 4u.gif
Po sunkios darbo savaitės svarbu prasmingai praleisti savaitgalį smile.gif
user posted image
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 07, 23:46)
Magnuciuk aciuuuu  Labai pagelbejai drinks_cheers.gif Nors taip ir likau nesupratus kam Tau kaktusu milteliai, juk Tu liauna it liepa  Na vienzo...Nusipirkau B grupes vitaminu sporto parduotuvej, bent nervus sustiprinsiu:)))

smile.gif aš dėl virškinimo pirkau, juose irgi daug skaidulų, kas virškinimui gerai, be to kai vėlai vakare užpuola valgymo priepuolis irgi padeda tą priepuolį nugalėti. Taip pat man pasakojo kas turi problemų su antsvoriu, kad tuos miltelius geria pusvaandį iki vakarienės - apmalšina alkį ir tuomet jau nepuoli ant maisto kaip išlakęs žvėris taigi padeda nepersivalgyti, kas aktualu kai iš darbo grįžtam išalkusios 4u.gif Aš taip pat darbe visuomet turiu avižų sėlenų ir kai jaučiuosi alkana - suvalgau keletą šaukšų sėnenų ir thumbup.gif
Naujoji geltondupcių lesyklėlė thumbup.gif
Zundytės mušeikos dėl obulių susimušė biggrin.gif Pupsei labai tinka saldinių dėžutė, tuo labiau kad ji pati kaip pūkuotas saldainis wub.gif
Zundyte - varna labai smagi thumbup.gif o rankinė tai super thumbup.gif labai daili ir origanali thumbup.gif
QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 11:07)
Turiu idėją thumbup.gif O ką jeigu 2016 metų kalendroių su savo temos kašakais sugalvotume a? bigsmile.gif

bigsmile.gif wau, kokia linksma idėja biggrin.gif Kiara siūlau dėti spalio mėnesį - jos tokie nuostabūs, pačių gražiausių rudeniškų spalvų kailinėliai, kad net mano driežiukišką vasarišką natūrą gali įtikinti rudenį pamilti wub.gif
Atsakyti
registruoju biggrin.gif

Grikis tiktų kokį nors žiemos mėnesį, kai šalta už lango, į darbą tingisi keltis, o jis akiplėšiškai miega sau biggrin.gif
Atsakyti
Zundyte, Tavo museikos labai grazus wub.gif Jau tokia kovine dvasia bigsmile.gif

Labai labai aciu uz patarimus, as jais pilnai pasinaudosiu drinks_cheers.gif Labai geros mintys ir patarimai thumbup.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti šiandieniniais pietumis: morkos, grybai, brokolis, svogūno griežinėliai. Viskas aptroškinta keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir užbarstytomis ant viršaus petražolėmis, mmmm essen.gif

Aišku vyrams ruošiu su mėsa kažką. Sūnus deja ne euforijoje. Vakar suskėlė man paskaitą, kad nu daržovės tai sveika, bet juk ne kiekvieną dieną MAMA...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 lapkričio 2015 - 13:31