Bėda tik, kad mūsų žymiai daugiau, nei mėnesių
Kaip nuspręsti, kuriems atiduoti 12 mėnesių

Darom du
Zundytė šaunuolė auksarankė
Gražūs siuviniai
O aš tokia tinginė pasidariusi niekuo neužsiimu 
Papildyta:
O gal bus taip kaip su paduškių mainais
Liksim tik mudvi

Zundytė šaunuolė auksarankė

Papildyta:
O gal bus taip kaip su paduškių mainais

daug kas turim po du ir daugiau katinų ,tai nuotrauka turi būt visų iš karto ,taip vietos atsirastų...o be to pagal nuopelnus-Runceliui siūlau birželio mėnesį,kaip Geriausio Tėvelio,geriausia mamka Diinka,tai jos chebrą į gegužės mėnesį dėti ,per mamos dieną ir tt...
jei neliks vietos ,tai aš pasuoju ,nes nenusipelniau,mažai rodau savo katus,tai galiu ir toliau į jūsų žiūrėt

Tuomet darykim pasiūlymus, ką kur dėti, o aš pagalvosiu kaip suorganizuoti kalendorių
Vidam, tais mainais aš labai džiaugiuosi. Tai jei atsitiks taip "kaip visada" vadinasi tik mudvi galėsim girtis originaliais kalendoriais
aš nepasigailėsiu
Vidam, tais mainais aš labai džiaugiuosi. Tai jei atsitiks taip "kaip visada" vadinasi tik mudvi galėsim girtis originaliais kalendoriais

Ir aš džiaugiuosi Albinuku
Kai pamatau iš kart tave prisimenu
Gerai kad tu užsiimsi, kiek reiks tiek finansuosiu
O man visai nesvarbu kokiame mėnesyje sėdės Nikita

Gerai kad tu užsiimsi, kiek reiks tiek finansuosiu

Finansuoti čia nereiks, reiks tiesiog nusipirkti kalendorių

Aaa aš galvojau kad reikia sumokėti kad padarytų

Nee, sukomponuosius aš, jūsų pagalba, internetu, teliks nusipirkti

Sveikutės sekmadienį
Po sunkios darbo savaitės svarbu prasmingai praleisti savaitgalį

aš dėl virškinimo pirkau, juose irgi daug skaidulų, kas virškinimui gerai, be to kai vėlai vakare užpuola valgymo priepuolis irgi padeda tą priepuolį nugalėti. Taip pat man pasakojo kas turi problemų su antsvoriu, kad tuos miltelius geria pusvaandį iki vakarienės - apmalšina alkį ir tuomet jau nepuoli ant maisto kaip išlakęs žvėris taigi padeda nepersivalgyti, kas aktualu kai iš darbo grįžtam išalkusios
Aš taip pat darbe visuomet turiu avižų sėlenų ir kai jaučiuosi alkana - suvalgau keletą šaukšų sėnenų ir
Naujoji geltondupcių lesyklėlė
Zundytės mušeikos dėl obulių susimušė
Pupsei labai tinka saldinių dėžutė, tuo labiau kad ji pati kaip pūkuotas saldainis
Zundyte - varna labai smagi
o rankinė tai super
labai daili ir origanali
wau, kokia linksma idėja
Kiara siūlau dėti spalio mėnesį - jos tokie nuostabūs, pačių gražiausių rudeniškų spalvų kailinėliai, kad net mano driežiukišką vasarišką natūrą gali įtikinti rudenį pamilti

Po sunkios darbo savaitės svarbu prasmingai praleisti savaitgalį

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 07, 23:46)
Magnuciuk aciuuuu Labai pagelbejai
Nors taip ir likau nesupratus kam Tau kaktusu milteliai, juk Tu liauna it liepa Na vienzo...Nusipirkau B grupes vitaminu sporto parduotuvej, bent nervus sustiprinsiu:)))

Naujoji geltondupcių lesyklėlė

Zundytės mušeikos dėl obulių susimušė

Zundyte - varna labai smagi

QUOTE(busycat @ 2015 11 08, 11:07)

registruoju
Grikis tiktų kokį nors žiemos mėnesį, kai šalta už lango, į darbą tingisi keltis, o jis akiplėšiškai miega sau

Grikis tiktų kokį nors žiemos mėnesį, kai šalta už lango, į darbą tingisi keltis, o jis akiplėšiškai miega sau

Galiu pasidalinti šiandieniniais pietumis: morkos, grybai, brokolis, svogūno griežinėliai. Viskas aptroškinta keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir užbarstytomis ant viršaus petražolėmis, mmmm 
Aišku vyrams ruošiu su mėsa kažką. Sūnus deja ne euforijoje. Vakar suskėlė man paskaitą, kad nu daržovės tai sveika, bet juk ne kiekvieną dieną MAMA...

Aišku vyrams ruošiu su mėsa kažką. Sūnus deja ne euforijoje. Vakar suskėlė man paskaitą, kad nu daržovės tai sveika, bet juk ne kiekvieną dieną MAMA...