Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Stasiuką su gimtadieniu. 4u.gif

Kruopos žvilgsnis super. biggrin.gif

Na ką...Mila prisijungė prie inkstininkų. Šeštadienį vakare nenorėjo vakarienės, vakar irgi nedaug valgė, nutempiau į kliniką. Inkstų parametrai pakilę šiek tiek, dar ne baisiai, bet jau virš normos. Prie viso džiaugsmo, mažiausiai du dantis teks šalinti.
Atsakyti
Tutis Smarkutis neišaugo savo gulėjimo prie pečiaus pozos? biggrin.gif Tiksliau poza kartu su Tute užaugo? biggrin.gif
Pirtis aišku rimta, čia jau nepasiginčysi biggrin.gif garažą galima ir vėliau, gerai pasipirtinus, pastatyti drinks_cheers.gif
Ne, ne kaip į pomidorus įkritus, o kaip į šumpaną įbridus biggrin.gif
šaunam šampaną už tavo įvykusią ratuotą svajonę (taikausi ne į volvą) biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Colomba - Milutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nee, pozos auga kartu su Tute. biggrin.gif

uoj ačiū ačiū, šampės norėč, bet neturiu biggrin.gif thumbup.gif

Colomba console.gif vos vietoje šios įkonėlės, nepaspaudžiau (sex) karsta.gif ot būčiau "suprasta"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 lapkričio 2015 - 22:03
QUOTE(busycat @ 2015 11 09, 22:02)
Nee, pozos auga kartu su Tute.  biggrin.gif

uoj ačiū ačiū, šampės norėč, bet neturiu biggrin.gif  thumbup.gif

Colomba console.gif vos vietoje šios įkonėlės, nepaspaudžiau (sex) karsta.gif ot būčiau "suprasta"

lotuliukas.gif O ką, galima ir tokiu būdu nuotaiką keltis biggrin.gif

Supratau, kad mano blogas spalis perėjo į dar blogesnį lapkritį. Tai kas bus gruodį? doh.gif
Atsakyti
Gruodį bus Kalėdos, o Kalėdos blogos būti negali. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 lapkričio 2015 - 22:19
QUOTE(Colomba @ 2015 11 09, 22:49)
Na ką...Mila prisijungė prie inkstininkų. Šeštadienį vakare nenorėjo vakarienės, vakar irgi nedaug valgė, nutempiau į kliniką. Inkstų parametrai pakilę šiek tiek, dar ne baisiai, bet jau virš normos. Prie viso džiaugsmo, mažiausiai du dantis teks šalinti.

Och vargeli.. Nu bet ir puola bedos.. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
busy ir aš prisidedu prie Magnunos iššauto šampano 4u.gif 4u.gif 4u.gif gerai kai pildosi svajonės. Šie metai tau visko davė ir gero ir blogo.O toliau kad viskas tik geryn ir geryn, nes esi to verta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Parodyk Tutės balutęhihihi.gif

O mes pasitarėme su Nikita ir nusprendėm nekovoti dėl vietos kalendoriuje. Nes ji dar nenusipelnė dalyvauti varžytuvėse, tegu senbuviai dalyvauja. Jei tik įvyktų taip, kad nesusidarytų dvyliktukas, tada kita kalba mirksiukas.gif

Vargšelė Mila 4u.gif Ir aišku Colombai stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 lapkričio 2015 - 22:28
Sveikos, merginos. 4u.gif Jau po darbo namie ir netgi pavalgiusi. Kažkaip apie Vėtriuką pagalvojau, kaži, ką vakarienei susikomponavo. g.gif ( aš tai sušlamščiau lėkštę špinatų-pomodorų-paprikų-jūros kopūstų su kalmarais salotų plius riekė juodos duonis su grūdais, tada pusę stiklainiuko marinuotų pomidorų ir pabaigai pieno su vanilinėm barankytėm, dabar ramu)
Colomba, laikykitės 4u.gif
Busy, sveikinu su džiugiu pirkiniu!!! ploja.gif Jergau, kad kukli esi, čia gi ne gyrimasis, čia gi informavimas, kad kitos galėtų pasidžiaugti kartu su tavimi. mirksiukas.gif
Magnuna, džiaugiuosi, galėdama tau padėti. 4u.gif Dabar taip- kad išoriškai Magnuna esti puiki moteris, čia kaip ir aišku visoms. Šiandien pažvelgiu į Magnunos vidinį pasaulį ( padariau rentgeno nuotrauką), nugi ten irgi viskas nuostabu. Merginos, reik kažkaip Magnunai svajonių jaunikį surast, ne kitaip. sunglasses2.gif
Šponkiuko mergičkų žaidimai thumbup.gif Ai, man šis savaitgalis susibėgimui irgi netinka- penktadienį, šeštadienį estetinės odontologijos konferencija. Bet 11.28 lyg ir laisva kol kas.
Atsakyti
Ačiū Vidam, jaučiuosi nesmagiai, kažkaip. Bet šampę mėgstu drinks_cheers.gif thumbup.gif

Tutės balutę ryt parodysiu, kai tik užkursiu pečių. Žinau, kad prisistatys iš karto biggrin.gif

Dėl nedalyvavimo nesutinku. Dalyvauti visada smagu, jokio skirtumo senbuvis ar naujbuvis. blush2.gif

Aist ačiū, kaip ne gyrimasis, jeigu gyrimasis biggrin.gif Galiu kažkam sudaužyt širdį pagiromis, netyčia, kaip tadaaa???user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 lapkričio 2015 - 22:32
Busy, rytoj laukiu foto Volvuko (širdies man nesudaužysi, būk rami), ale pasimėgausiu kartu su tavimi 4u.gif Jei jau dalinamės skausmais, tai turi būt temoje hamonija ir dalinimasis džiaugsmais taipogi. smile.gif
Atsakyti
Aš į AŽ tau gerai? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pas Igną atėjo fizikos ir matematikos mokytojai į namus. Aš tuo metu dirbau, tai jų nemačiau. Kaip aš jiems dėkinga, kad padeda Ignui šiuo laikotarpiu žiauriai neatsilikti. Jiems nepriklauso pagal pareigybes, bet jie tokie geranoriški, kad net širdį spaudžia. Žaviuosi licėjaus pedagogais. wub.gif Ignas pasakojo, kad, kai fizikui pasakė, kad jis visą laiką stovės, nes sėdėti negali, tai fizikas pasakė, kad tada ir jis solidarizuojasi su Ignu ir taip pat visą valandą aiškindamas išstovėjo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 11 09, 22:40)
Aš į AŽ tau gerai? 4u.gif

sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 lapkričio 2015 - 22:49