Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

tai pasisekė Murkiui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 11 09, 17:04)
Vėtra kaip sekasi mesti šiandien svorį? Nieko šalutinio į burną nedek, geriau daugiau pajudek smile.gif aš kol kas laikausi, bet jau jaučiu kaip burnos refleksas kažką kramtyti nedingsta vis noris ką nors uzkrimst smile.gif

Zinok tiek darbo, kad net pykina, svajoju tik kojas istiest namuose.
Valgyt nevalgiau nieko kas nenaudinga. Sakyciau labai proto ribose. Aisku ne tiek kiek valgo kudutes merginos bigsmile.gif Bet saldumynu ni ni, zuvyte (su bulvem keliom) pamelo pavakariam. Na ir galvoju ka vakarienei sukirtus g.gif Turiu ir varskes ir kalafioro bigsmile.gif

Aciu labai uz sveikinimus mano padauzai drinks_cheers.gif

Sponkiuk, si karta neatvaziuosiu. Apie kita karta pamislisim, ok? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 11 09, 17:04)
Skambinausi tėvams tai paklausus kaip sekasi iškart apie Murki pasakoti pradeda:) vakar svečių turėjo tai Murkiui kažkokį žaislą dovanų atnešė. Murkis labai mėgsta mamos brolį su žmona tai, tėtis sakė seniau pas mus į svečius ateidavo o dabar pas Murkiuka eina o tas ir laukia sakė iškart ant kelių prisistato smile.gif

Kaip gera klausytis wub.gif Pasiseke katuliui, kaip loterijoje islosus thumbup.gif
o dar kai zinau, kad ant keliu tupejo pas mane... wub.gif Grazus, geras kycius ka ir besakyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 09, 18:48)
Kaip gera klausytis wub.gif Pasiseke katuliui, kaip loterijoje islosus thumbup.gif
o dar kai zinau, kad ant keliu tupejo pas mane... wub.gif Grazus, geras kycius ka ir besakyt thumbup.gif

Žiauriai nerealus katinas smile.gif Gal būtų buvęs koks bailiukas ar šiaip svetimiems agresyvus tikrai būtų nepasilikę, o čia gi jis pavergė tėvų širdį per pusdienį smile.gif Mamai liepos mėn padovanojom išmanujį su gana gera kamera, tai spėkit kieno foto daugiausiai lotuliukas.gif Dabar jau gavosi visos giminės katinas smile.gif Mama sakė puikus žadintuvas visad laiku žadina niekad nepramiega, o dar jo tas balso tembras toks storas lyg pakimes ir jis ne miau sako o kažkoki kmrmrkrmrk lotuliukas.gif Labai pasisekė ir katinui ir mano tėvams, seniai jau jiems kokio gyvūno reikejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu Stanislovą su guliašiadieniu 4u.gif Auk didutis, būk sveikutis.

Pasiilgau Kivio g.gif
Atsakyti
Aš irgi pasigedau Kivio, kaip tik šiandien pagalvojau kur Kivuka pražuvo g.gif
Atsakyti
Zugi žaidžia, žaidimas perauga į muštynes su Hipe
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 09, 13:21)
vo prisiminiau, tai ar renkasi pas mane kas nors 11 21? biggrin.gif kažkaip Vilnietės tik 2 berods atsišaukė g.gif

tai aš rinkčiausi blush2.gif ir kitą dieną rinkčiausi biggrin.gif tik ne šį sekmadienį biggrin.gif Ir labai norėčiau susirinkt ax.gif

Staseliui ilgiausių katiniškų metųųųų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Smagu dėl Murkiuko thumbup.gif

Na i vėl einu padirbt - pašėlo visi blink.gif Kita vertus, gerai, darbas žmogų puošia biggrin.gif nail.gif
Atsakyti
Nu prirašėt šiandien, vos spėju skaityti. blush2.gif
Smagūs Aist nuotykiai. .Norėčiau pamatyti rudeninę audringą jūrą.

Stasiukuo sveikinimai nuo Moliuko ir šuniukų.Ilgų, sveikatingų katiniškų metų.
Hipė su Zugi kokios reaktyvinės lotuliukas.gif .Taip gera pažiūrėti, kai katukai žaidžia.
Atsakyti
Gražiai žaidžia Zugutis wub.gif Ir su Hipe vyksta ne muštynės, o žaidynės 4u.gif Šponkiukas gal nematei kaip katės mušasi g.gif

busy noriu pasiaiškinti dėl kalendoriaus. Keliose vietose paskaičiau, tai sukuri kalendorių, dediesi į krepšelį, parašai kiekį, sumoki pinigus ir jie atsiunčia, jei gyveni kitame mieste. O kai mūsų bus daug, nes kaip supratau ne tik tas dvylika norės, bet ir kurios nepakliūsim, tai negi mums visoms siuntinės? Ir kaip su pinigais? Ar kažkas užsiims paimt ir išsiuntinėti?
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 11 09, 13:36)
ir dar... pabūsiu bjauria boba  kraujiniai vėdarai - ne kugelis, nes jie ne iš bulvių

biggrin.gif nu bet vistiek skanu, va ir Busy rašė apie cukinijų ar moliūgų kugelį rolleyes.gif - nu jetus kaip kirsčiau tokį kugelį biggrin.gif Ech, ieks iš sodo parsigabnti bulvių tarkavimo mašiną ir atidaryti žiemos kugelio sezoną biggrin.gif
Labai miela skaityti naujienas apie Murkiuką 4u.gif
QUOTE(Erendira @ 2015 11 09, 19:41)
tai aš rinkčiausi  ir kitą dieną rinkčiausi  tik ne šį sekmadienį  Ir labai norėčiau susirinkt 

aš irgi labai noriu susibėgti drinks_cheers.gif , kaip tik galvojau parbėgus namo rašysiu kad būtinai susitinkam, nebūtinai 21d. bet būtinai susibėgam 4u.gif Aist rašė kad 21 d. negali - ot geras gimtadienis gaunasi, kad šventimas vos ne mėnesį trunka hihihi.gif Tai aš tuomet traukiu į paviršių savo organizacinius gabumus ir siūlau arba lapkričio 14 d. arba 28 d. (abu šeštadieniai). Vietą susitikimui kaip ir turim - Šponkiuką remiam prie sienos kad mumis įsileistų tongue.gif Gal ir kiti miestai prisijungtų? bigsmile.gif
Aist pasakojimas kaip visada - tikras gardumynas prie arbatos puodelio 4u.gif Labai gera kai yra tokių smagių draugų su linksmom saigmenom biggrin.gif Audringa jūra norėtųsi ir man pamatyti ir įkvėpti įaudrinto oro smile.gif
O aš šiandien buvau pas Aist darbe - savo dantį nunešiau rodyti smile.gif labai jauki klinika kur Aist dirba, iš išorės atrodo nedaug ten vietos o viduj tiek visko yra biggrin.gif Nufotografavo mano plačią šypseną ir žlugo mano viltys gilioj senatvėj vilioti diedukus naujai prasikalusiais, baltučiais, žvilgančiais protiniais dantukais doh.gif - pasirodė, kad visi mano protiniai seniai išaugę, tik bjarybukai visi guli pasliki ir išorėn nesirodo doh.gif (toliau rašau be šypsenėlių nes šypsenėlių cenzūra daugiau nė vienos šypsenėlės nepraleis) Taigi žlugo mano viltys sulaukti naujų dantukų ir tapti dar tris kart protingesne ir įtariu, kad žandikaulyje turbūt yra plepumo nervai ir tie gulintys protiniai dunčiai juos nuspaudė, užtat man ir nuo liežuvio ir iš po pirštų tiek raidžių liejasi.
Labai ačiū, Aist, kad priėmei mane į savo klientų būrį (balionėlis, balionėlis, balionėlis).
Dar biškį paliesiu raidžių:
Dėl kalendoriaus, gi pagalvojau kad visi kalendoriai turi viršelį, o jeigu reik viršelio tai reik ir nuotraukos viršeliui, ania?
Taigis, ar darom kalendorių su viršeliu (klausimas pirmiausia Busy kaip kelendoriaus kūrėjai). Jeigu su viršeliu tai kaip renkam nuotraukas:
1. Skelbiam atskirą konkursą viršelio nuotraukai
2. Renkam viršelio nuotrauką iš tų nuotraukų, kurios nepapuls į kalendorių
3. Darom iš kalendoriun nepapuolusių nuotaukų ant viršelio koliažą, pvz., dedam koliažą ir 6 arba 12 nuotraukų
4. Kviečiam kalendoriaus viršelio nuotrauką kviestinę žvaigždę - ką nors iš globotinukų. Erendira turi mažylių globotinių - pasiprašysim keletą nuotraukų ir nubalsuosim už labiausiai patikusią. Galima kviesti ir kitus globotinius - Colombos, Diinkos.
Vidam - Busy gal daugiau ką parašys, o jeigu ką tai Lietuvon galėsim pas mano adresu atsisiųsti ir po išsiuntinėsiu arba ne - turėsit atvažiuoti visos kalendorių atsiimti pas mane, ot
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 09, 20:17)

busy noriu pasiaiškinti dėl kalendoriaus. Keliose vietose paskaičiau, tai sukuri kalendorių, dediesi į krepšelį, parašai kiekį, sumoki pinigus ir jie atsiunčia, jei gyveni kitame mieste. O kai mūsų bus daug, nes kaip supratau ne tik tas dvylika norės, bet ir kurios nepakliūsim, tai negi mums visoms siuntinės? Ir kaip su pinigais? Ar kažkas užsiims paimt ir išsiuntinėti?

Aš išsiaiškinsiu ir duosiu žinoti 4u.gif

Magnuna, taip, yra tokia galimybė viršelyje turėti nuotrauką drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 lapkričio 2015 - 20:28
Nu dar biškį nuotraukomis pafontanuosiu smile.gif
Kruopa toliau bando fotografuotis kalendoriui
Kruopiška bet nepakankamai ryšku g.gif
user posted image
ne visai gera poza paimta
user posted image
gal vaizduoti kuklią katytę g.gif
user posted image
o gal išryškinti gražiai apvedžiotą rusvą nosytę ir taškelius ant skruostų ax.gif
user posted image
Grikelis irgi stengiasi:
fotografuotis profiliu
user posted image
ar priekiu
user posted image
gal smakrą aukščiau kilstelėti, kad geriau matytųsi rožinė nosytė rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 11 09, 20:23)
Aš išsiaiškinsiu ir duosiu žinoti 4u.gif

Magnuna, taip, yra tokia galimybė viršelyje turėti nuotrauką drinks_cheers.gif

thumbup.gif puiku, tuomet, mergytės, pasisakykit už kokį viršelio nuotraukos variantą balsuotumėt. Aš pirmoji pasisakau, kad balsuočiau už kviestinę viršelio žvaigždę - globotinuką 4u.gif
Atsakyti