Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Laba dienas. Nu ką aš jum pasakysiu, vakar nepasivarginau išvalyti pjuvenas nuo didelių reikalų, ir šiandien tfu tfu turim viską tvarkoj doh.gif

aš gi sakiau, katinai moko mus tvarkos doh.gif
Atsakyti
Ruste - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif auklėjat jūs ten vieni kitus smile.gif
Extriuk - linkiu, kad žinduoliui kuo greičiau dunčiai užaugtų ir judu su TB ramybės apturėtumėt 4u.gif
Mano uodegos po savaitgalio buvo manęs labai pasiilgę smile.gif Grikis į savo tašę tekinom per visą kambarį nėrė, vos tik pašaukiau kad einam namo smile.gif ir šiandien iš ryto darban išleisti nenorėjo, vis atsistojęs mane glėbesčiavo ir pasisteibęs į akis meiliai žiūrėjo smile.gif biškį susivėlinau išeiti ir į kamštį papuoliau bet gi negaliu pykti ant savo meilūno smile.gif
Atsakyti
Smagu skaityti, kad Runcelis jau net žaidžia. Bet kaip supratau, pas jį tokia baisi alergija lenda?Jis kailiuką baigia nusikasyti? Mano vieno pažystamo vokietukas taip drąskydavosi. Jei tik kas nors ne taip, menkiausias stresas ir nusikaso iki plikos odos galinį kumpį. Tai vežė pas Jakovą, darė kažkokius tyrimus, rado kažkokį odos grybelį .Kai pradeda kasytis, tuoj tepa vaistais.Taip ir vargo šuo visą laiką, nes tas grybas neišnaikinamas doh.gif

Extravaganza, tau kantrybė ir stiprybės. Kol tie pupuliai užauga, labai daug sveikatos išgadina doh.gif

Šponkiuk, na kas tau nutiko.Jei jėgų neturi, gal tave taip bjauriai veikia ruduo? doh.gif Kalbu pagal save ax.gif Kaip tik šokoladą reikia valgyti,kol jauna esi.Paskui tik kūnan eis, dar labiau nervus ės.

Tikrai Ruste, mus gyvūnai moko tvarkos.Mane tai šunys dresuoja. Jei palieku tapkes ar kojines kur nevietoje, tuoj nuneša. doh.gif

Va, žiūriu šokolado gabaliukan, bandau susitarti su sąžine. Jaučiu, kai sąžinė užmigs, visa plytelė išgaruos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 02, 20:41)

Šponkiuk, na kas tau nutiko.Jei jėgų neturi, gal tave taip bjauriai veikia ruduo? doh.gif Kalbu pagal save ax.gif Kaip tik šokoladą reikia valgyti,kol jauna esi.Paskui tik kūnan eis, dar labiau nervus ės

Gerai but, kad ruduo veiktu. Deja ruduo nesukelia tokiu skausmu. Dabar labai skauda visa desine veido puse ties smilkiniu, akiduobe, zandikauli. Isgeriau vaistu nuo skausmo, siam momentui skauda dar labiau. Ryt pasiprasiau kad leistu is namu dirbt. Nezinau, ilgai as taip neistversiu, jei kas dien vis kazkas kitas dar prikimba ar skauda... Duokit kas stebuklinga tablete, pavargau..

Nuropojau iki vonios, paziurejau i veidrodi. tai kaip katinai viena akim prisimerke buna, taip ir as dabar. O tos plaukuotos keturkojes nei viena nebuna salia. Net Zugi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 02 lapkričio 2015 - 21:02
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 02, 20:47)
Nuropojau iki vonios, paziurejau i veidrodi. tai kaip katinai viena akim prisimerke buna, taip ir as dabar.

Vargšele, tu vargšele console.gif Neatsimenu ar tau skrandį tyrė, ryjai žarną? Gal tau reikia kartu su Erendira važiuot pas tą žolininkę ar ji negydo žmonių ?
Atsakyti
Sponkiuk laikykis, a unsure.gif Tyimus darykis, kovok uz save drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šponkiau, na, lieka dar pas būrėją nueit g.gif biggrin.gif O jei rimtai, tai ką aš žinau, šiurpokai kažkaip, ypač kai nieko neranda g.gif

Pasirodėm su Runceliu žolinikei - atsirinkom naujų žolelių, bet jau nelabai daug. Dabar po poros savaičių važiuosim. Šįkart jau sunkiai į boksą vaikinas pakavosi, sveiksta vadinas biggrin.gif

Kaip ten Aist laikosi? g.gif
Vėtriau, ar dar gyva po darbo dienos?
Atsakyti
Runcelis mus vis džiugina savo naujienomis 4u.gif biggrin.gif
Šponkiuk - pas neuropatologą ar buvai? Lygtais minėjai kad eisi 4u.gif Kad veido pusę skauda, tai kad nebūtų koks trišakio nervo uždegimas... ar čia tavo organizmas taip išsiderino doh.gif Gal tikrai pas žolininkę nueiti ar pas kineziterapiautą kokį g.gif
drinks_cheers.gif laukiam iš Aist naujienų kaip sūnui sekasi 4u.gif ir Azu dar rūpi kaip ten Azu laikosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 02 lapkričio 2015 - 22:03
Suvelti pilviai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras
Azu tai gyva, laukia su mama atsakymu
Jus tik nesirkit, Sponkiau nejuokauk, tegu jau visa kazkur kisa i ta kur tikrina ir lai ziuri kas yra, juk medicina pazengus ne viduramziai g.gif
Smagu del Runcelio, taip ir toliau 4u.gif
Taigi dirbu rytais dabar nuo 6 iki 14val. keliuosi puse 4 unsure.gif tai pirmadienis sis po darbo kritau negyva i sopke, daba jau atsikeliau ir eisiu lovon... reik priprast po naktiniu. Nezinau kiek ilgam, kol kas siandien agentura nerimsta skambinejo irvienas ir kitas klausineja kaip ar gerai, ka dirbai ka darei ir t.t. keistra nes anam darbe neklausinejo lotuliukas.gif
Na ka laikykites, nesirkit ir t.t. beje pas mus silta dar vis mirksiukas.gif as tikrai viska skaitau ir nedingus ,daba laikau kumsciu uz MB kad gera darba gautu ir pagaliau vasarop iseitume i kita vieta ir katinus atsivezciau assa.gif
Veltapilviai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 02 lapkričio 2015 - 22:59
Azu - laikom kumščius kartu su tavim ir uodegas sumegsim, kad viskas pavyktų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Azu ir aš laikau kumščiukus už jūsų darbus, naują triobą ir brolius šaunuolius, kad jie kuo greičiau atvyktų pas tave 4u.gif

Vėtriuk, su jubiliejumi tave happybday.gif happybday.gif happybday.gif Sveika įstojusi į jauniklių klubą bigsmile.gif Būk sveika, graži, laiminga 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 lapkričio 2015 - 07:24