Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Ačiū palaikančioms 4u.gif pas neurologa prieš kelis metus Mb suorganizavo- paguldė santariškėse tyrimams. Nieko užspausto ar kitų patologijų nerado, išvada- nervinės sistemos išsiderinimas. Gėriau labai silpnus antidepresantus- tai savijauta buvo geresnė.

Šiandien dirbu iš namų (vieną dieną išprašiau), tai katinai nuo manęs per 2 metrus laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 03, 12:32)
Šiandien dirbu iš namų (vieną dieną išprašiau), tai katinai nuo manęs per 2 metrus laikosi smile.gif

nuotolinis gydymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 11 03, 11:26)
Na kokia faina istorija apie čiužinių testuotoją Klecką biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

http://www.gyvunuglo...lt/main/g.87162

Pabaiga deja nefaina. Beveik mėnesį gyvūnas ten buvo, šeimininkai JOKIŲ pastangų surasti nedėjo. Čipo nėr, ant antkaklio kontaktų irgi nėr. Bastosi katinas mieste, eismas intensyvus. Man gaila katino, kad neatsakingi žmonės paėmė.

Nebematau jokios prasmės ką nors gelbėti, kai va, pasiims tokie žmonės ir tavo gelbėtas gyvūnas po kelių metų bus suvžinėtas ar pasimes, o "šeimininkai" nė piršto nepajudins.

Šponkiuk laikykis 4u.gif

Vėtriuk sveikinu Tave su tokia gražia švente. 4u.gif Ir šiukštu negalvok, kad tai didelis skaičius, tai dar labai mažas skaičius ir dar daug nuotykių laukia prieš akis. 4u.gif Po 40 pamurkimų iš kiekvieno maniškio smile.gif

user posted image
Atsakyti
pasibėdavojau ir ką, turiu rezultatą:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 11 03, 12:18)
Pabaiga deja nefaina. Beveik mėnesį gyvūnas ten buvo, šeimininkai JOKIŲ pastangų surasti nedėjo. Čipo nėr, ant antkaklio kontaktų irgi nėr. Bastosi katinas mieste, eismas intensyvus. Man gaila katino, kad neatsakingi žmonės paėmė.

Nebematau jokios prasmės ką nors gelbėti, kai va, pasiims tokie žmonės ir tavo gelbėtas gyvūnas po kelių metų bus suvžinėtas ar pasimes, o "šeimininkai" nė piršto nepajudins.

Bet radęs žmogus bendrauja su šeimininkais. Dabar ką tik parašė, kad uždėtas antkaklis su kontaktais, veš skiepyti, o kartu ir čipą įdės. O kaip ten buvo iš tikro su tais šeimininkais neaišku.Gal ir ieškojo.
Atsakyti
Normali ta pabaiga, katinas gryžo namo, kastruotas, o ir sučipuotas bus smile.gif o laisvai mieste gyvenančių katinų milijonai. Ar dabar juos reiktų visus sukišt į butus/namus ir neišleidinėt į kiemą? šitoj daly nieko blogo nematau.
O bet tačiau man tik vienas dalykas nepatiko. tai, kad katinas buvo šeimininkų nekastruotas.
Atsakyti
Aciu mergytes wub.gif drinks_cheers.gif Sugraudinot...geraja prasme smile.gif
Tiek daug nuostabiu palinkejimu, jie tiesiog privalo issipildyti rolleyes.gif

Sponkiuk, ieskok zidinio ligos, buk gerute, daryk ta aktyviai. pergyvenu del Taves 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vėtra kaip tik kavą geriu ax.gif ax.gif ax.gif biggrin.gif

Kaži kur Kivis, Kolumbas su Pupse g.gif

Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 11 03, 15:29)
Vėtra kaip tik kavą geriu  ax.gif  ax.gif  ax.gif    biggrin.gif

Kaži kur Kivis, Kolumbas su Pupse  g.gif

bigsmile.gif sauluti, uzuomina supratau bigsmile.gif
Tik reik grizt namo, o tai su mobiliaku teisme grajinu biggrin.gif

Atsakyti
Ignas namie. Dabar kasdien vežiosim į Santarus perrišimams. 3 savaites minimum dar nesėdėt. Tariamės su mokykla dėl namų mokymo tuo metu. Jaučiasi neblogai, džiaugiasi namais.
Vis randu taip "paturbintą" Ainu maistą:
user posted image
Atsakyti
Labadienis 4u.gif

Vėtriukai, su jubiliejumi!!! Tris kart valio ir gražios naujos pradžios smile.gif

user posted image

Aš tai su tokia maža idėja pasiimti globai katinuką, rastą garažuose netoli namų. Bet paniškai bijau, kad Kysiui ko neužneštų, neskiepytas jis pas mane berods 1.5 metų jau. Na bus matyt, jei nieks nieko artimiausiom dienom, reiks imt smile.gif

Aist, na bet svarbu namuose, gera nuotaika būnant namie labai stipriai gydo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 03 lapkričio 2015 - 15:44
Kendut, nerizikuok neskiepijus Kysiaus....Man butu baisoka. As is veislyno su dok. Patsinesiau kaciu ir tai kiek ligu parnese:( jau nekalbu apie finansus...
Mano broliene parsinese praeita savaite du mazuliukus kaciukus. Paskiepytus kaip sake gyvunu globos namuose. Tracheitas. Vienas pats maziausias sekmadieni mire. Dabar leidzia vaistus tepa akytes. Bet jos namietai dar du suauge katineliai verysad.gif zodziu Tu mane supratai...

Aciuuuu uz nuostabius sveikinimus! wub.gif
Atsakyti