Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Ooo foto iš kalėdinių vakarėlių visalaik buna tokios em, khmmm user posted image

Nepamiršim Busy, lauksim biggrin.gif

Erendiros ŠA foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 11 lapkričio 2015 - 08:58
Labas rytelis 4u.gif

aiiii , Mila banginukas wub.gif Colomba, gerai prisimenu jos atsiradimą pas tave ir pasilikimą atsimenu biggrin.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 11 10, 22:59)
Graži Erendiros Uršulės nuotrauka wub.gif Kai mažutė taip ir volioja visi  biggrin.gif
busy, o kur žadėta Tutės nuotrauka prieš židinį  g.gif

Oi, Vidam, čia ji prie visų kimba. Rrunceliui ant kupros lipa, o tas jau ir pažaidžia kartu, su su Pedru nuolat siunta biggrin.gif

user posted image

o viršeliui tai pasiūlyčiau šią - Aviatorius wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Erendira o kaip Bižu laikosi?Jau labai seniai rodei, net neprisimenu kaip atrodo smile.gif Užmiršta Princesija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 11, 10:03)
Labas rytas 4u.gif
Erendira o kaip Bižu laikosi?Jau labai seniai rodei, net neprisimenu kaip atrodo smile.gif Užmiršta Princesija  smile.gif

Bižū gerai, vis gina savo karūną biggrin.gif Paprašysiu Rut, kad pafotografuotų, nes kažkaip per tuos mažius liko be naujų nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 11, 09:53)

o viršeliui tai pasiūlyčiau šią - Aviatorius  wub.gif

jei dar foto matytusi visos kojytes, tai tobula foto butu ax.gif
Atsakyti
Erendira - Aviatoriaus nuotrauką priimu kalendoriaus viršelio konkursui drinks_cheers.gif įmesk man dar nuotrauką ir el paštu jolita.patricia@gmail.com smile.gif ir prašom dar globotinių nuotraukų dėti, taip pat ir kitos kas turit globotinukų prašom siūlyti nuotraukas viršeliui smile.gif Ar kas nors prieštaraumėt dėl globotinuko nuotraukos kalendoriaus viršelyje?
Ir pritariu Vidam drinks_cheers.gif Bižū labai seniai jau bematėm ir Erendira parašyk apje Runcelį mums gerų žinių 4u.gif tikiuosi tai, kad paskutinėm dienom nerašei tiesiog reiškia kad viskas normaliai 4u.gif
Atsakyti
Šponkiau, aha, netobula, bet apkirpus visai nieko būtų smile.gif

Šią šiaip atradau - Vyriška kalba - Aviatorius ir Apolinaras biggrin.gif

user posted image

Runcelis taisosi, tai neberašau kasdien blush2.gif Aišku, dar reikia su alergija susitvarkyti, kasosi mažiau, bet dar laižosi. Tiesa, įniršis jau nebetoks, bet dar spręsim... ilgas tas procesas, žolės veikia lėtai (išskyrus pagreitintą kursą, kai yra grėsmė gyvybei - tada davėm lašiukus kas valandą, dabar gi - 3 kartus per dieną)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 lapkričio 2015 - 09:32
Erendira - ir antra nuotrauka gerulė thumbup.gif mesk man abi nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Aviatorius man pats graziausias (po Runciaus, na bet jis labiau pats mieliausias ir nuostabiausias bigsmile.gif ) Erendiros katinu. Jei buc islaukus, nepirkus Stasiaus, buc griebus Aviatoriu abiem rankom bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 10, 18:01)

Diinka, čia, jei tiks, mano favoritei Pelenei 

labai ačiū, bet ko gero Pelenei reklamos nebereiks, ir yra šansas matyti ją čia augančią. wub.gif ..tikiuosi dažnai biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 10, 19:48)
Maža širdelė ieško namų. (tikiuosi ten Monai ant šono ir gyvai matosi širdelė,

Ačiū 4u.gif
taip matosi širdelė ir gyvai, gal ne tokia taisiklinga tik

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 10, 20:42)
Čioperiukui :

Labai gera Šponkiuko mintis dėl kačių kavinės  :s

Apie Kiprą Diinka

Ačiū 4u.gif
organizuokit greit kavinę šį šeštadienį, aš ir noriu ten apsilankyt o ir proga yra, gal net dvi biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 10, 23:01)
Grikis nenusiteikęs šiandien fotografuotis

thumbup.gif

QUOTE(Erode @ 2015 11 11, 08:33)
Aš irgi tapau Diinkos Pelenės fane...

Smagumėlis 4u.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
O as Diinkos Monos gerbeja bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 11, 11:28)
O as Diinkos Monos gerbeja bigsmile.gif  ax.gif