Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Nu man tie kiti trys visai nemaišo, net dantenos nepakeltos, aš ir nejaučiau kad jie ten augo tai gal tegul ir lieka ten tūnoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 11, 12:39)
Vėtra, palauk, tu Mykoliuko normaliai nufotografuoto nematei  rolleyes.gif  Labai panašus, tik dar pūkuotesnis  wub.gif

Apsiseiliosiu lens.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2015 11 11, 12:29)
jau vežt ?  biggrin.gif

hihihi.gif Tu mane zinai...Kaip rusai sako - Kak tolko tak srazu...Na bet su MB sutari, o as jau ruosiu kraiteli. Pas mane jai butu labai gerai, as tai zinau, butu mylima. Bet greiciausiai tektu issiskirt doh.gif bigsmile.gif biggrin.gif Na tokiom aukom, as nepasiruosus bigsmile.gif

Penktadieni lekiam i koncerta Smilgeviciutes.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 11 11, 11:52)
Nu, blin, kokios

Greit išsiduodat, kas įsikatins Pelenytę

Aš, Erendira. Aš. ax.gif ax.gif
Jei MB išmes iš namų - tada būsiu su vaiku ir 2 katėm - viena tai jo - labiausia mane mylinti ir su manim mieganti.
Žodžiu, daraus kačių močia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 11 lapkričio 2015 - 11:48
.... į kačių kavinę su šunim tikriausia neįleidžia g.gif biggrin.gif gaila savaitgalį ilgam merginas vienas palikti...
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif 4u.gif
Kaip smagu dėl Pelenytės thumbup.gif Aš jau ją anksčiau esu pastebėjusi, man jinai tokia mistiška katytė wub.gif wub.gif
Taip kad Erode sveika įstojusi į daugiakačių klubą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na kas dar per mažai turi? Tik po du arba išvis po vieną. Va ir neliktų pas Diinką globotinių biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Erode jami Pelenę??? thumbup.gif aina sau, kaip faina 4u.gif
Aš, mergikės, šį šeštad.konferencijoj sėdėsiu, baigsis vėlai ir dar iš Kauno namo pargrįžt. Manęs neskaičiuokit smile.gif
Mam, a tau neatrodo, kad kažką jau antra diena pamiršti padaryt???
user posted image
Vakar kažkaip netikėtai baigėsi Ainu konservai. Reiks šiandien vėliau nupirkt biggrin.gif bet šiaip ji nemiauksi, nereikalauja. Patupi ant palangės, kur aš jai duodu įprastai konservų davinį ryte ir vakare, pažiūri į mane tyliai, bet prasmingai ir po kelių minučių eina sauso pakramtyt. Kantri mergytė- visa į mamką ax.gif
Atsakyti
Erode - jetus kaip smagu dėl Pelenės 4u.gif kokia tu šaunuolė 4u.gif
Ainu labai mandagi ir kultūringa katytė smile.gif
Aist - o gruodžio 5 d tau tinka susitikimui?
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 11, 12:17)
Aist - o gruodžio 5 d tau tinka susitikimui?

Lyg ir taip. smile.gif
Kritusios nelygioj kovoj su tinginyste, niekšės. rolleyes.gif Man po valandos į darbą, tai tokie vaizdeliai ryžto darbui neįpučia, blyn. unsure.gif
user posted image
Papildyta:
Paskutinė foto šiandien blush2.gif
Kas gėles ėda???? Aš??? Nieko nežinau, bet jūs gal Čiją patikrinkit, ji tai tikrai panaši į frezijų ėdikę. cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 11 lapkričio 2015 - 12:21
Nelygi kova su tinginyste manęs darbui irgi nesumotyvavo smile.gif Ainu aš iškart patikėčiau kad gėlių nevalgo biggrin.gif
Čijos garbanytės wub.gif
Atsakyti
Savanoriškai pasiduočiau kocvoje su tinginyste, ale grožizzz svarbiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 11, 11:28)
O as Diinkos Monos gerbeja bigsmile.gif  ax.gif

As irgi, labai graži katytė wub.gif

kaip smagu dėl Pelenės 4u.gif

Aist, tinginės wub.gif

Erendira, foto thumbup.gif

Sveikos smile.gif

ar gerai pasislėpiau?
ax.gif
user posted image
Atsakyti