QUOTE(mamyte# @ 2009 07 07, 16:33)
Nu blem dariau siandien ir nesigauna man jokie drebuciai
Papildyta:
beje dar turiu klausimeli, o kaip jus iskaitinate stiklainius uogienems?

nepykit uz klausima, as sioj srity naujoke...

Na kodėl gi nesigauna, užkonservavai tas sultys?Kitą dieną pažiūrėk turi sutirštėt savaime, ar dėjai cukraus normaliai?
Aš stiklainius išplaunu ir į orkaitę dedu aukštyn kojom, pastatau 100laipsnių temperatūrą ir kaitinu kol jie pasidaro sausi. O ankščiau kaitinau juos ant garų, tai jau tokia ilga terlionė, o čia vienu metu daug stiklainių prisiruošiu. O prieš užsukant dangtelius išplautus į puodą su vandeniu ir verdu, traukiu juos kai reikia iš verdančio vandens ir užsuku iškart. Sėkmės darbuojantis