QUOTE(arvydas. @ 2015 11 11, 09:19)
Oho!! Bet juk jokia akcija nebuvo paviesinta?

O is Klimaicio gi tusciom negriztama; ko idomesnio prisipirkaliojot?
Beje, o kur Klimaitis reziduoja?
Man is Klimaicio nieko nereikia, bet butu labai cekava paziuret i TIKRA botanikos soda

Jums tai gerai: uodegas pavizginat ir jau nuolaidos! O as nelabai turiu ka vizgint; ans mane turbut uz pakarpos ismestu jei prisipazinciau kokio didumo mano... akvas
Butu kaip Ciles megstamiausioj Utenos g. pardej! (Neskaitamt "Kikos" jin man arciausia, o kadangi remiu smulkuji versla)...

Smarve kaip sikinyke, o visi rimti, susikaupe ir pusantros valandos lenkiskus plotkelius vartalioja. Rimti! As zinojau, kad man reikia isorinio filtro aba bent jau jo varikliuko. Sake,- tokiu nebuna. Pasiule vidini. Didziuuuli! Kai pasakiau, kad akvas - 10 litru - buvo panasu kad prisimyz is to juoko

Net biski isizeidziau. Vot tegul patys, padlos, pamegina su maziuku pagyvent!! Ir dar tegul tuos savo baseinus kada nors nuo dumbliu ir lavoneliu iskuopia!!
---------------------------
Trecia diena po esminio persodinimo. Esu apakes kaip gerai viskas auga tam paciam bliude kai tik augimo vietas pakeiciau

(Gal tik valisnerijos dar neisivaziavo). O sudo tai konkreciai truksta. Puse nupyliau, o paskum roviau praktiskai vos ne viska. Uzterstumo beveik nulis; rytais vis po melanija ant stiklo aptinku

Dar turiu keleta durduliuku, bet dab bais tingiu teliuotis