Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Gal kam reikia echinodorus latifolius ? Kiekis kiek foto, išroviau 50x30 plotą. Laikau pora dienų, po to į šiukšlinę smile.gif

user posted image
Kai kurie lapai nykt pradėję, nes kiti užgožė šviesą.

Vilnius, Naujamiestis
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 11 10, 20:30)
  Visada stebiuosi kaip Arvydas tokiame neaukštame akvukyje sugeba ją auginti. Matyt išdalina motinines aukštesnes, o jaunus plenciukus palieka.

Atvirksciai. Motinine nukarpau ir gaminu "raudonasias", o flenciukus arba apsuku aplink mamyte, aba isdalinu jei jau matosi, kad prigis. (Dalinimo klausimu Kaunas pirmauja) biggrin.gif thumbup.gif Pati mamyte ziauriskai nuskurus, bet gimdo ir gimdo. (Beje, tokias dvi turiu tai ekskrementuoju su sviesa ir burbuliatorium; jauciu geresnio valisneriju zinovo uz mane siuom momemtu Marijos zemej nerasta schmoll.gif ax.gif biggrin.gif
Kazkada diskutavom ar galima karpyt. Tai ka as zinau blush2.gif Vat, kad anasyk pamirsau durduliuka kystelt tai cia jau pravalas doh.gif Bet auga. Nuskaidrejo. Net vysnia pasistiebe! O jin buvo be saknu, tai tik ant bajerio paciam centre uz hediocio primygau. Dab ziuriu, kad xujovatas buvo sumanymas kripta perkelt i sona, o paciam centre ta dumblejanti tingini hedioti palikt g.gif Ir nebelabai yra ka daryt; hedas nemegsta kai ji daznai judina. Dargi per aukstai isodinau, bet kita syki siek tiek apkasiu, apkuopsiu ir turetu but cikiska lotuliukas.gif
-----------------------------------------
Pyzdakas su durduliukais verysad.gif Na padovanokite gi kas nors man sudo!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 10, 22:50)
Pyzdakas su durduliukais  verysad.gif  Na padovanokite gi kas nors man sudo!!  bigsmile.gif

Jei nieks nepasiulys, bedai prispyrus galeciau koki valdiska akva tuo tikslu pasvarint biggrin.gif
Papildyta:
Sandia, ar liustra jau sutaisyta bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 10, 21:12)
Gal kam reikia echinodorus latifolius ? Kiekis kiek foto, išroviau 50x30 plotą. Laikau pora dienų, po to į šiukšlinę smile.gif
Vilnius, Naujamiestis

Sumanymas girtinas thumbup.gif
Perkelkit sita bliuda i skelbimus "Perku, parduodu, dovanoju" ir ryt jau pusit sokolada. (Ne visos vilnietes akvariumistes musu peizalus toleruoja) verysad.gif
Tik rekomenduociau pasitikslint del pavadinimo g.gif Dab taip drasiai uzrasei, o mano nesubrendusia nuomone tai yra net ne exinodoras (nors ju tikrai daug versiju yra ir vienas i kita visiskai nepanasus)(pasigoglint tingejau del kompo letumo unsure.gif ) schmoll.gif Glaliu ir klysti. Soriukas avansu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 10, 23:11)
mano nesubrendusia nuomone tai yra net ne exinodoras

o kodel "net ne" - kad isvaizda nebudinga echams? yra dar ech.latifolius, irgi panasus i sita bigsmile.gif
Atsakyti
Čia echinodoras latifolius smile.gif gal klaidina tai, kad jis aukštesnis, nei standartiškai turėtų būti, bet yra ir neaukštų. Į skelbimų temą nežinau ar bedesiu, kai dovanoji, tai niolika nori, o nepasirodo didžioji dauguma.

Echinodorų yra labai įvairių tas pats tenellus yra echinodoras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 lapkričio 2015 - 22:32
QUOTE(cile @ 2015 11 10, 22:01)
Jei nieks nepasiulys, bedai prispyrus galeciau koki valdiska akva tuo tikslu pasvarint biggrin.gif
Papildyta:
Sandia, ar liustra jau sutaisyta  bigsmile.gif ?

Jau kaip ir prispyre. O tam valdiskam nitratai nemodifikuoti? bigsmile.gif
Miela butu pamatyt nuo be mesos ispurtusia Tavo morda, bet gal reik luktert kol VEL Norfa bankrutuos? g.gif Bo man imint i Sumausko kalna (ir paskui dar atgal paimt Tvirtove... vien uz suda... g.gif Nooorssss... nekazka ir veikiu blush2.gif biggrin.gif
------------------
Sian Vesaite per zinias transliavo. (Galit netiket, bet net neapsivemiau). Vel kazka be rysio sumale, kad net vedejai liko apake! blink.gif Vat is tos moteros ekologisko sasaldemokratinio sudo pasisemt tai reik is karto su tacke vaziuot thumbup.gif
Cia mano mylimiausia wub.gif O Tavo Sandia? Niu bet, kad lygtais dar nedaugot iki lesbieciu Gomoros g.gif wub.gif mirksiukas.gif
Kodel Sandia prapuolus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 10, 23:41)
Miela butu pamatyt nuo be mesos ispurtusia Tavo morda

Nu svarbu nuo alkoholio dar nedenaturuota, tftu tfu tfu..bet mesa tai as valgau, kazkaip nepataiket g.gif
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 10, 23:41)
Sian Vesaite per zinias transliavo. (Galit netiket, bet net neapsivemiau). Vel kazka be rysio sumale, kad net vedejai liko apake! blink.gif  Vat is tos moteros ekologisko sasaldemokratinio sudo pasisemt tai reik is karto su tacke vaziuot  thumbup.gif 
Cia mano mylimiausia  wub.gif  O Tavo Sandia? Niu bet, kad lygtais dar nedaugot iki lesbieciu Gomoros  g.gif  wub.gif  mirksiukas.gif
Kodel Sandia prapuolus?  unsure.gif

Sandia su Kubilina..su jomis pas Klimaiti "audiencija" buvom gavusios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 11 11, 09:04)
Sandia su Kubilina..su jomis pas Klimaiti "audiencija" buvom gavusios  wub.gif

Oho!! Bet juk jokia akcija nebuvo paviesinta? blink.gif O is Klimaicio gi tusciom negriztama; ko idomesnio prisipirkaliojot? bigsmile.gif
Beje, o kur Klimaitis reziduoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 11, 09:19)
Oho!! Bet juk jokia akcija nebuvo paviesinta?  blink.gif  O is Klimaicio gi tusciom negriztama; ko idomesnio prisipirkaliojot?  bigsmile.gif
Beje, o kur Klimaitis reziduoja?  bigsmile.gif

Man is Klimaicio nieko nereikia, bet butu labai cekava paziuret i TIKRA botanikos soda rolleyes.gif Jums tai gerai: uodegas pavizginat ir jau nuolaidos! O as nelabai turiu ka vizgint; ans mane turbut uz pakarpos ismestu jei prisipazinciau kokio didumo mano... akvas biggrin.gif
Butu kaip Ciles megstamiausioj Utenos g. pardej! (Neskaitamt "Kikos" jin man arciausia, o kadangi remiu smulkuji versla)... blush2.gif Smarve kaip sikinyke, o visi rimti, susikaupe ir pusantros valandos lenkiskus plotkelius vartalioja. Rimti! As zinojau, kad man reikia isorinio filtro aba bent jau jo varikliuko. Sake,- tokiu nebuna. Pasiule vidini. Didziuuuli! Kai pasakiau, kad akvas - 10 litru - buvo panasu kad prisimyz is to juoko thumbup.gif Net biski isizeidziau. Vot tegul patys, padlos, pamegina su maziuku pagyvent!! Ir dar tegul tuos savo baseinus kada nors nuo dumbliu ir lavoneliu iskuopia!!
---------------------------
Trecia diena po esminio persodinimo. Esu apakes kaip gerai viskas auga tam paciam bliude kai tik augimo vietas pakeiciau blink.gif (Gal tik valisnerijos dar neisivaziavo). O sudo tai konkreciai truksta. Puse nupyliau, o paskum roviau praktiskai vos ne viska. Uzterstumo beveik nulis; rytais vis po melanija ant stiklo aptinku verysad.gif Dar turiu keleta durduliuku, bet dab bais tingiu teliuotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 11, 10:19)
Oho!! Bet juk jokia akcija nebuvo paviesinta?  blink.gif  O is Klimaicio gi tusciom negriztama; ko idomesnio prisipirkaliojot?  bigsmile.gif
Beje, o kur Klimaitis reziduoja?  bigsmile.gif

Byvo buvo - cia gi ta tradicine kovo 8-tosios wink.gif
Reziduoja jis A.Sanciuose - Prancuzu g ar kazkas tokio...

QUOTE(arvydas. @ 2015 11 11, 13:00)
Man is Klimaicio nieko nereikia, bet butu labai cekava paziuret i TIKRA botanikos soda  rolleyes.gif  Jums tai gerai: uodegas pavizginat ir jau nuolaidos!

Tai va as ir ejau i ta soda paveizet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 11 10, 21:01)
Ragalapio prieš pora metų gavau iš kolegės, kuri vien ciklus augina. Ir rimtus, nes net ir labiausiai norėdama su jais skaliarų laikyti negali-pribaigia. Tas ragalapis plūduriuoja viršuje, ciklai papeša lyg karvės žolę.  Tad tokiu variantu Lioness tikrai ragalapiuką galėtų auginti.

O man kažkaip net keista. Gerai, afrikiečiai aršūs, bet kad amerikonai ir dar vaikai... Apkapojo uodegą skaliarui, sėdi kol kas neršykloj ir nežinau, ką daryt. Jo antroji pusė numirė po poros dienų nuo pirkimo. Dabar tūno kampe pastoviai ir tiek. Gal nebekankint ir neprasidėt su skaliarais, jei amerikonai gyvena? Pietų amerikos dar ramesni, o centrinės amerikos - aršūs, net augalam pyktį rodo biggrin.gif
Atsakyti