Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Stalma ir zuvtes.com teikia sias paslaugas. Gyvunija tai Stalmoj siulau pirkti, nors man ir is Akvazoo visi sveiki gyviai supuole. Taciau didziausias pasirinkimas akvariumu, spinteliu tai Stalma. Jie gamina ir pagal uzsakyma. Turi ivairiu stiliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 11 12, 11:16)
Stalma ir zuvtes.com teikia sias paslaugas. Gyvunija tai Stalmoj siulau pirkti, nors man ir is Akvazoo visi sveiki gyviai supuole. Taciau didziausias pasirinkimas akvariumu, spinteliu tai Stalma. Jie gamina ir pagal uzsakyma. Turi ivairiu stiliu.  4u.gif

Butent Tu ir esi geriausias pavyzdys del spinteliu! thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaune tai net ir nelabai zinau kur ta Stalma yra? O ir nelabai aisku is kur ta naujoke Remuo g.gif Ale turbut ne man vienam magetu nueit (lydint stora pinigine) ir padet naujokui apsiprekint ax.gif Padoriose pardese turbut NATO naikintuvus iskviestu, kad mumis atsikratytu biggrin.gif
Jo, pasiimkit bent penketa metu akvariuma turinti zmogu ir drasiai galit mint apsisopint lotuliukas.gif Tokio jau nelabai isdurs, net jei "konsultantas" pats sventai tiketu, kad be pagerintoju niekaip neprasisuksi schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 12, 14:19)
Butent Tu ir esi geriausias pavyzdys del spinteliu!  thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Uz 100 euru labai stebuklo ir nesitikejau.
Taciau jie patys gamina tikrai kokybiskas ir tvirtas spinteles. Beje, su mano spinetel viskas ok, buvo blogai sureguliuota wink.gif
Stalmos Kaune berods nera
Atsakyti
Vien del situ juokingu snukuciu negaleciau atsisakyti akvos, pamenu anskciau neidavo ju nufotkint, o dabar tik as prieinu, o jos priplaukia ir ziuri wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 12 lapkričio 2015 - 19:06
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 12, 14:19)
Jo, pasiimkit bent penketa metu akvariuma turinti zmogu ir drasiai galit mint apsisopint  lotuliukas.gif  Tokio jau nelabai isdurs, net jei "konsultantas" pats sventai tiketu, kad be pagerintoju niekaip neprasisuksi  schmoll.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif patars geriau ir manyciau protingiau is patirties.

QUOTE(Lionesss @ 2015 11 12, 19:02)
Vien del situ juokingu snukuciu negaleciau atsisakyti akvos, pamenu anskciau neidavo ju nufotkint, o dabar tik as prieinu, o jos priplaukia ir ziuri  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokie grazus wub.gif bet jie lyg nemazi auga kiek ziurejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 11 12, 19:08)
Labai pritariu  drinks_cheers.gif patars geriau ir manyciau protingiau is patirties.
Kokie grazus  wub.gif bet jie lyg nemazi auga kiek ziurejau  g.gif

Priklauso nuo salygu 15-30 cm, jei reiks akva didesne pirksim, bet manau kol jie dar uzaugs 4u.gif
Man tik keista, kad ancitrusas vienas issinese kaip vezimas, o kitas ir liko mazas, nors pirkau abu vienodus, dbar viens dvigubai didesnis. Cia kazin kodel taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 11 10, 19:21)
Seniai besirodžiau savo 319 ltr. džiunglinyką.

Fantastiskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 11 12, 19:14)

Man tik keista, kad ancitrusas vienas issinese kaip vezimas, o kitas ir liko mazas, nors pirkau abu vienodus, dbar viens dvigubai didesnis. Cia kazin kodel taip... g.gif

Gali skirtis, kad patinas ir patele (ancitrusu patinai didesni ir ilgainiui lab daug usu uzsiaugina), bet visai imanoma, kad Tau ibruko viena ancitrusa, o kita pterika. Jie kai mazi tai visai niekuom (beveik) nesiskiria, bet kai uzauga tau netgi be akiniu matos 5 skirtumai biggrin.gif Net ir netycia galejo taip nutikt: parsiveza: ai, turbut ancitrusai abiejuose bidonuose, tai ir supila i viena tara. O paskui - gaudyk veja laukuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 12, 20:44)
Gali skirtis, kad patinas ir patele (ancitrusu patinai didesni ir ilgainiui lab daug usu uzsiaugina), bet visai imanoma, kad Tau ibruko viena ancitrusa, o kita pterika. Jie kai mazi tai visai niekuom (beveik) nesiskiria, bet kai uzauga tau netgi be akiniu matos 5 skirtumai  biggrin.gif  Net ir netycia galejo taip nutikt: parsiveza: ai, turbut ancitrusai abiejuose bidonuose, tai ir supila i viena tara. O paskui - gaudyk veja laukuose  biggrin.gif

Jo, dickis tai tikrai patinas. Bo usu daug, ale poslykstis jis man toks schmoll.gif reiks kam padovanot
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 11 12, 20:49)
Jo, dickis tai tikrai patinas. Bo usu daug, ale poslykstis jis man toks  schmoll.gif reiks kam padovanot

verysad.gif Nuskriausi mergina verysad.gif Patele vargs be patinelio unsure.gif Visa gerbuvi butent jis ir organizuoja!
Ancitrusu patinas didesnis bet ne dvigubai, o kur tai link nepilno pusantro karto. Patele irgi turi usu, bet gerokai maziau. Kokius sesis usiukus ir blakstienas, o patinas vobsce kaip sepetukas apzeles biggrin.gif
Inmesk to patino potke (tik ne is pilvo puses) ir mygom pasakysim kas te toks lotuliukas.gif Jau buta bedu (t.y. turim patirciaus) su visokiais pterikais biggrin.gif
Jeigu tas geltonas - tada ancitrusas, nes pteriku tokiu dar neisrado.
----------------------
Tai koks SIANDIEN Tavo apsisprendimas del akvo? bigsmile.gif (Rytojus tai dar toooli) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 11 12, 21:13)

----------------------
Tai koks SIANDIEN Tavo apsisprendimas del akvo?  bigsmile.gif  (Rytojus tai dar toooli)  biggrin.gif

Tai viskas liks kaip yra, o del dizaino dar neturiu minciu 4u.gif einu pafotkysiu smile.gif
Atsakyti
Panasu, kad gal abu patinai
user posted image
user posted image
Papildyta:
Kadangi cia abieju tik snukiai, tai nesimato dydis, vienas tikrai zymiai ilgesnis ir platesnis 4u.gif
Atsakyti