QUOTE(11alpina @ 2015 12 01, 13:32)
grįžtu po šimto metų
Praktiškai visas žuvis išdalinau, atnaujinau akvariumo dizainą (šiuo metu dar ir atsirado keletas augaliukų, anubių, echinodorusas paslėpti įrangai, daugiau šakų). Tik foto vis nepadarau
Bet zuvys grozio
QUOTE(Eri` @ 2015 12 02, 08:14)
ir mano pirmosios zuvys buvo neonai. svieziame akve. Po siai dienai gyvena jie.. tai galima irgi gincytis del to kad jie megsta sviezia vandeni.
Pas mane irgi neonai buvo ir yra vieni is atspariausiu turbut
QUOTE(giekab @ 2015 12 03, 16:44)
Man irgi baisu dėl kitų žuvų, ypač dėl šamukų (koridorusų, ancitrusų), bet su būrinėm molinezijom labai nesekasi, vis manų liga kimba, tik rodos jau pagyja, o po poros dienų ir vėl koks baltas taškas išlenda

iš viso būrio liko dvi atspariausios baltos, bet abi patelės. net nežinau ar dar bandyt pirkt burinės molinezijos patiną, o gal tiesiog pasitenkint ir paprastų molinezijų įsigyt...
nu bet foto tos sraigės kokios gigantiškos atrodo
As is bazes 1 pirkau oranzines spalvos, po savaites susirgo manais. Gydziau gydziau - toji pasveiko atrodo, o vienintelis patinelis kazkoks kaip pabales, laikosi atskirai. Nors gal dar ir senatve
Ryte "apsimiegojusius" zuviukus skaiciavau tai bus ~63, +3 jau ankstesnes vados. Sraiges mazdaug 1 cento dydzio bus

kazkaip sitos visai patinka