Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(looo @ 2015 12 23, 17:11)
Foto turejau omeny tik spalvas. Tai buna tas ryzas atspalvis, blankesnis, o buna labai spalvotu galvu, pvz su labai sviesiom srogom prie ausu/zandu....

Bet gal dar nuo teisejo skonio priklauso.. Suprantamai groja atspalviu tonai....
Ech deje nesigavo parodoje apsilankyti... Vaiku sventes ir tt...

Parodose planuojat dalyvauti? Iš kart į jaunimą? Nekaupsite patirties iki jaunimo? Gal jau treniruotėse lankotės? Jei mąstote apie parodas, pats laikas jau būtų pradėti pasiruošimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 12 23, 17:15)
Parodose planuojat dalyvauti? Iš kart į jaunimą? Nekaupsite patirties iki jaunimo? Gal jau treniruotėse lankotės? Jei mąstote apie parodas, pats laikas jau būtų pradėti pasiruošimą smile.gif

Nea dar ne- ziuresim kaip isaugsim, ( nors dokuose broko neturim) mane pradejo draskyti abejones ar pasieksim normalu svori ir ugi... Turejom cia siek tiek problemu del pasaro, ( del patirties stokos). Tai per ta laika kuri laika svorio atzvilgiu stovejom vietoje. Dabar esame 3.5 men sveriame 1100-1150 gr. Bet esame labai neauksti apie 14 cm.... Bet toks buvo mano prioritetas- vizualiai mazas suo....
Tai jei isaugsim pabandys, jei ne ziuresim ( nors gal betkurio atveju verta )
Atsakyti
su artejanciom!
user posted image
user posted image
Atsakyti
Loo Grazus vaikas! wub.gif
Su sventem visas!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 12 25, 00:42)

Su sventem visas!

newyear.gif heart.gif vacation4.gif
Atsakyti
neblogas trumpas straipsniukas apie suniuku numatoma spalva...(
kas skaito rusiskai)
http://www.yorki-joy...irskogo-teriera
Atsakyti
Su praėjusiom šventėm 4u.gif

Kaip jūsų augintiniam sniegas? Pas mus taip nemažai to sniego, tai mūsų smarkuolis taip duodasi po pusnis, kad sniego debesis sukelia, jam čia tokia atrakcija lotuliukas.gif Tik mes gana trumpai būnam, nes draugė sakė, kad reikia kažkokiu tepaliuku patepti pėdutes kai šalta ilgesniems pasivaikščiojimams. Ar geriau batukus dėti?

Tiesa, dėkui už patarimą įsigyti jaučio penį, tikrai nustojo griaužti visa kita(išskyrus pintą krėslą, bet jo jau nebesaugom, jau taip pagriaužė, kad teks keisti lotuliukas.gif ), tik jau kvapelis... blink.gif Ir dukrai vis klausimų kyla, kas čia per daiktas, kad visi juokiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 05 sausio 2016 - 12:56
QUOTE(kerija @ 2016 01 05, 11:53)
Su praėjusiom šventėm 4u.gif

Kaip jūsų augintiniam sniegas? Pas mus taip nemažai to sniego, tai mūsų smarkuolis taip duodasi po pusnis, kad sniego debesis sukelia, jam čia tokia atrakcija lotuliukas.gif  Tik mes gana trumpai būnam, nes draugė sakė, kad reikia kažkokiu tepaliuku patepti pėdutes kai šalta ilgesniems pasivaikščiojimams. Ar geriau batukus dėti?

Tiesa, dėkui už patarimą įsigyti jaučio penį, tikrai nustojo griaužti visa kita(išskyrus pintą krėslą, bet jo jau nebesaugom, jau taip pagriaužė, kad teks keisti lotuliukas.gif ), tik jau kvapelis... blink.gif Ir dukrai vis klausimų kyla, kas čia per daiktas, kad visi juokiasi lotuliukas.gif

Kerija, as tepiau pernai. Siemet pamirsau. Bet pas mus buvo daugiausia -7. Nepergyvenk tu taip, jei susals, prasysis ant ranku. Pakol duksta, nesalta. As kai ziuriu i man Kyros basas kojytes, tai paciai salta darosi.
Del batuku nezinau. Mano veiseja sake, kad nereikia. Bet Jolantuko mergaites, rodos turi batukus. Pas ja reikia klausti. Ir pradet deti reikia anksti, nes kai paauga jau nenori nei rengtis, nei batus autis. As Kyrai nupirkau kojinytes, kad neslidinetu, bet ji jas nusiima.
Geriau blogas kvapas, nei suvalgyti baldai. Beje jusu suniukas dar dantukus turi keisti? Tai irgi gera treniruote dantenom. Maniske visada ka nors griauzia. Tiesa NO tas penis neturi tokio kvapo. Bet va buvau atsivezus is Lietuvos(nes pigiau) tai maniske negriauze. Nepatiko. Mes ir dantukus valomes kasdiena. Dar duodu vakare maza gabaliuka spec. griauzikli dantukams valyti, stiprinti. Pavasari, buvom pas vete, sake dantukai grazus. O kaimynu suniukui su narkoze vale akmenis. 170 € kainavo. verysad.gif
Geros dienos visoms! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pribrendau antram suniui. Man idomu, kaip jauciasi 2 patineliai gyvendami kartu, ar nepasidaro taip, kad vienas jauciasi vadas, o kitas uzgoztas. Bugstauju, kad 2 patinai gali nesutarti. Be to, Marseli artimiausiu metu planuojame kastruoti.
O gal geriau imti kalyte? Kaip ir minejau, Marselis bus kastruotas.

Poissone, kaip taviskiai sutaria?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 01 13, 09:53)
Sveikos smile.gif

Pribrendau antram suniui. Man idomu, kaip jauciasi 2 patineliai gyvendami kartu, ar nepasidaro taip, kad vienas jauciasi vadas, o kitas uzgoztas. Bugstauju, kad 2 patinai gali nesutarti. Be to, Marseli artimiausiu metu planuojame kastruoti.
O gal geriau imti kalyte? Kaip ir minejau, Marselis bus kastruotas.

Poissone, kaip taviskiai sutaria?

Kokios geros naujienos! thumbup.gif Nezinau kaip sutaria, bet kiek teko patebeti, Kyra su berniukais, kad ir kastruotais geriau sutaria. Ir cia dauguma turi skirtingu lyciu, tik kastruotus suniukus.
Atsakyti
sveikos,

Gal kuri galėtumėt pagelbėt.
Ar perkant šuniuką iš užsienio yra reikalingi eksporto dokumentai? blush2.gif Ar užtenka tik kilmės dokumentus gauti? Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis šuniuką? blush2.gif
Atsakyti
Visas temas perskaičiau, ir buvo daug kartų rašoma, kad šuniuką perki ir iškart dokumentus duoda. O va su viena veisėja iš užsienio rašinėjuosi, ir ji rašo, kad dokumentus atsiųs LKD per mėnesį jau su pirkėjo duomenimis iškart. Čia tokia tvarka, kad iš užsienio perka. Ar tikrai?
Atsakyti