QUOTE(kerija @ 2016 01 05, 11:53)
Su praėjusiom šventėm
Kaip jūsų augintiniam sniegas? Pas mus taip nemažai to sniego, tai mūsų smarkuolis taip duodasi po pusnis, kad sniego debesis sukelia, jam čia tokia atrakcija

Tik mes gana trumpai būnam, nes draugė sakė, kad reikia kažkokiu tepaliuku patepti pėdutes kai šalta ilgesniems pasivaikščiojimams. Ar geriau batukus dėti?
Tiesa, dėkui už patarimą įsigyti jaučio penį, tikrai nustojo griaužti visa kita(išskyrus pintą krėslą, bet jo jau nebesaugom, jau taip pagriaužė, kad teks keisti

), tik jau kvapelis...

Ir dukrai vis klausimų kyla, kas čia per daiktas, kad visi juokiasi
Kerija, as tepiau pernai. Siemet pamirsau. Bet pas mus buvo daugiausia -7. Nepergyvenk tu taip, jei susals, prasysis ant ranku. Pakol duksta, nesalta. As kai ziuriu i man Kyros basas kojytes, tai paciai salta darosi.
Del batuku nezinau. Mano veiseja sake, kad nereikia. Bet Jolantuko mergaites, rodos turi batukus. Pas ja reikia klausti. Ir pradet deti reikia anksti, nes kai paauga jau nenori nei rengtis, nei batus autis. As Kyrai nupirkau kojinytes, kad neslidinetu, bet ji jas nusiima.
Geriau blogas kvapas, nei suvalgyti baldai. Beje jusu suniukas dar dantukus turi keisti? Tai irgi gera treniruote dantenom. Maniske visada ka nors griauzia. Tiesa NO tas penis neturi tokio kvapo. Bet va buvau atsivezus is Lietuvos(nes pigiau) tai maniske negriauze. Nepatiko. Mes ir dantukus valomes kasdiena. Dar duodu vakare maza gabaliuka spec. griauzikli dantukams valyti, stiprinti. Pavasari, buvom pas vete, sake dantukai grazus. O kaimynu suniukui su narkoze vale akmenis. 170 kainavo.
Geros dienos visoms!