Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(looo @ 2016 09 01, 21:42)
g.gif
Kaip ner??? O kaip sibiras, o anglija ... Ir tt

Tai lietuvis, jis visur lietuvis. kad ir Sibire. To irodymas Lietuvos pilietybe. O kaip irodyti sunio veisle?

Delto, kad panasus i jorka? Bet, jei kinietis bus panasus i lietuvi(gamtos isdaiga pav.) jis jau taps lietuviu?

Sveikos merginos! As jau maniau, kad manes negalima niekuom nustebinti. Klydau. Mano nuomone, kazkas norejo tiesiog pasilinksminti. mirksiukas.gif
Atsakyti
O bendruomenes kaip :) o dvigubos pilietybes :))))

Pvz lithuanian american :)
Nu kaip jorksyro terjero dvarnis. Gaunasi :)
Atsakyti
Jei suni pavadinsi jorku, jis nuo to netaps jorku. Taip pat sekmingai galime ir asila pavadinti jorku. O kodel gi ne? Kas nenori, lai netiki. Ausys pas asila stacios, ne kaip pas kuruos beveislius tipo alia jorkus. lotuliukas.gif

Yra tautybe. yra pilietybe. Kaip ten bebutu, kinietis atvaziaves be dokumentu i Lietuva, netaps lietuviu. Pilieciu gali tapti. Lietuviu turi gimti. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2016 08 26, 18:42)
Ten matau. Galvojau ir cia parodysi. As turiu issisaugojus tavo mergaites foto. Tabula ji man. Beje ir Vista grazi, ir abi jos daug kur fainai pozuoja.
Su nekantrumu lauksiu fotkiu.  wub.gif

Ačiū ☺

Vista & Naomi, foto toj pat vietoj ☺
Atsakyti
turiu viena pazy$tama , ji turi jorkute i$ neregi$truoto$ vado$-tai va pa$aky$iu tai kogero mano $vajoniu $uo (nu beveik). kompakti$ka, trumpo pilno $nukio, burnoje holivuda$, $ilka$, tie$a $veria iki 2 kg. kai buni $veciuo$e vi$ada ranka$ nezti ja i "$tojke
" pa$tatyt, tai jin juokia$i $ako ko $uni kankinu. toplaina$, uodega puiki!!! zodziu tikrai mato$ kad melynieji kraujai kazkur vi$ai cia pat.
i$ parodiniu minu$u : $vori$, karlikiniu ciuciu charakterio bruoza$-meili vi$iem$.
vat jum ir bedokumentini$ $uo....ech....-ai$ku tokie retai pa$itaiko.

p$ i$ kur paimta-neklau$iau. kogero ir ji nebepri$imina, $uo pagalvini$, nu bet labai grazu$.

Jolanta, viena i$ ju jau nebedalyvauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 02 rugsėjo 2016 - 13:33
looo tai jau kiek isdiskutuota cia. Jorkas turi svorio standarta. 3,2-3,5 kg. Ne daugiau. Maziau truputi gali buti. Tingiu ieskoti. Google ismes jei idomu.

Jolantuk tavo mergaites tobulos. thumbup.gif Man kirpeja per daug nukerpa Kyrai plauku nuo letenu. Prasiau, kad paliktu, bet vistiek pasiimu vos ne nuo puses koju nukipta. Man patinka pas Vista kirpimas. Kiek prisimenu, tu pati kerpi?

Mes atostogaujam Tailande, be Kyros. Vete rekomendavo sodinti ant dietos. Per trys men. numete 400 gr. Dabar sveria 3kg. Saunuole musu. Pasiilgau labai jos. Sakiau nevaziuosiu be jos ant tiek ilgai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2016 09 02, 14:22)
turiu viena pazy$tama , ji turi jorkute i$ neregi$truoto$ vado$-tai va pa$aky$iu tai kogero mano $vajoniu $uo (nu beveik). kompakti$ka, trumpo pilno $nukio, burnoje holivuda$, $ilka$, tie$a $veria iki 2 kg. kai buni $veciuo$e vi$ada ranka$ nezti ja i "$tojke
" pa$tatyt, tai jin juokia$i $ako ko $uni kankinu. toplaina$, uodega puiki!!! zodziu tikrai mato$ kad melynieji kraujai kazkur vi$ai cia pat.
i$ parodiniu minu$u : $vori$, karlikiniu ciuciu charakterio bruoza$-meili vi$iem$.
vat jum ir bedokumentini$ $uo....ech....-ai$ku tokie retai pa$itaiko.

p$ i$ kur paimta-neklau$iau. kogero ir ji nebepri$imina, $uo pagalvini$, nu bet labai grazu$.

Jolanta, viena i$ ju jau nebedalyvauja?

Apie genetines ligas nepamirškite!!!
Keliai ir visa kita....
Atsakyti
Looo, o kaip jūsų šuniukas auga? Dalyvaujate parodose?

Aliona, kaip jūsų šuniuko sveikata?

Jolantuk, manekenės wub.gif
Atsakyti
Dar ne...
Buvom mazi pasirode konsultacijai pas hendleri, tuomet sake augt. Bet ir dabar nesiekiam 2 kg. Manau max busime 2.1-2.2... Tai vat ir nzn del tu parodu. Plius zemi, ( na aplamai kai pas smulku suni vystymas uzvelintas, velokai dantys keites ir tt) plius beaugant sleivokas pasidare, priekines kojos nuvaziavo zemyn- dabar lyg taisos( 2.5 men buvo tiesus)- cia reik profo prognozes. Na tikiuosi cia pauglyste dar. Zodziu kita savaite vel rodysimes , ir jei visai neuzbrokuos imsime ringo pamokas. ( kolkas cia pas save kieme begiojom pramogai).
Zodziu jei ir eusime ant ringo, Tai dar negreit- kai pilnai susiformuos, ir seip pramogos vardant .
O kolkas dukstam su vaikais. :)
Beje suo labiausiai myli vyra ( nu ir vyras myluoja ji, net perdaug). Visiskai neagresyvus vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 03 rugsėjo 2016 - 12:27
QUOTE(looo @ 2016 09 03, 12:19)
Dar ne...
Buvom mazi pasirode konsultacijai pas hendleri, tuomet sake augt. Bet ir dabar nesiekiam 2 kg. Manau max busime 2.1-2.2... Tai vat ir nzn del tu parodu. Plius zemi, ( na aplamai kai pas smulku suni vystymas uzvelintas, velokai dantys keites ir tt) plius beaugant sleivokas pasidare, priekines kojos nuvaziavo zemyn- dabar lyg taisos( 2.5 men buvo tiesus)- cia reik profo prognozes. Na tikiuosi cia pauglyste dar. Zodziu kita savaite vel rodysimes , ir jei visai neuzbrokuos imsime ringo pamokas. ( kolkas cia pas save kieme begiojom pramogai).
Zodziu jei ir eusime ant ringo, Tai dar negreit- kai pilnai susiformuos, ir seip pramogos vardant .
O kolkas dukstam su vaikais. :)
Beje suo labiausiai myli vyra ( nu ir vyras myluoja ji, net perdaug). Visiskai neagresyvus vaikams.

Nesigailit dėl svorio? Nesinori dabar didesnio? Kiek jam mėn.?
Atsakyti
Loo- nė viena nedalyvauja, Naomi gal į veteranus jei sugalvosiu, Vista be dokų.
koks šuns amžius,loo?
Parodose mačiau labai mažų šunų ringe.Jei norit į ringą reik kuo anksčiau užsiimt su šuniu.

Ačiū, kam patiko mano šunys ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 04 rugsėjo 2016 - 10:54
Jolantuk,

taip ringuo$e $u profai$, ir jei $uniukai nuo mazume$ parodiniai. (ty be defektu, parodinio temperamento ir t.t. )

$ita dar reik ivertinti, mokint, kazkaip nenoriu kankint, jei $aky$ kad eile$ gale temp$ime$. pati zinote kok$ formata$ dabar madoje. me$ vi$i$kai kitokie :) na bet kiek at$imenate tok$ buvo mano prioriteta$. :) bet perkant ciuci 2.5men you never know.
kiau$iniai vietoje, danty$ tvarkoje- lyg ir galime bandyt :) $avaite$ eigoje bandy$ime patekti pa$ mokytoju$. :) ir jei i$aug$im grak$tu$ bandy$ime i$i$tatyt kokiu 1.5metu. bet pa$ikarto$iu pramogo$ vardant :) jokiai rimtai karjerai laiko ir le$u $kirti negale$iu :(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 04 rugsėjo 2016 - 14:46