Taigi taigi , mes su nuotraukom. kolkas dar bevardis, tiksliau dabar like 2 variantai...ziuriu kuris labiau limpa. siandien sveremes, esame 2ju su biski menesiuku ir 866gr.

Suniukas yra zemiausias maziausias is vados (4 suniuku). broliai pakankamai aukstaugiai gavosi, o sis nedidukas. yra be broko (siai dienai), plaukas pradejas zydeti, taisiklingas sukandimas pieniniu dantuku. lygi nugarele ...na o koks uzaugs veliau ziuresime. Parodos nebuvo prioritete, bet nusprendziau kad noriu suns be broko , kompaktisko tipo. I chempionus tikrai nepritenduojame , veislynu tureti taipat nezadame. PArodose bandysime sudalyvauti, pradzioje del smalsumo.

o ten ziuresime ar uzkabins.
Pradzioje kai rasiau anksciau buvo planuojamas kitas mazylis. Vados mama yra 2015metu pasaulio chempione. Deje paaiskejo jog visi suniukai yra siulomi kaip petai , tad ir ana galejau pikrti kaip peta (nors veiseja iki paskutiniu tikejosi kad bus kitaip)..bet visgi susilaikiau ir nusprendziau laukti kito maziaus is to pacio veislyno....
Sito mazylio tetukas multich, italas, kiles is Kanados, tirintis uzmariu kraujo. mama taipat ivertinta puikiai turi ch titula, bet kuklesniu laimejimu. Tad tokios musu kraujo linijos

Kur ieskojau :
visika pradzia buvo bonaliai is skelbimu-bet dievulis apsaugojo ir pirkimas neivyko.
pazangesne pradzia buvo Kentauro, mini Dao, Betelgeize...tuomet bonaliai nebuvo vadu (bendravimu esu patenkinta visi sie veisejai placiai ir maloniai pasakojo apie savo sunis. Kentauro turejo viena kalyte pet klases pardavimui-bet panos nenorejau.
Dar teiravausi Auksiniame kute (berods) -buvo didelis standartinis mazylis, feju eroje taipat nebuvo suniuku-bet dar nesuvilioja bendrasavininkyste. Elodejoje - i lt jie parduoda sunis tik i veislynus. i Uzsieni-supratau betkam

Dar keli jau nebeprisimenu, bet arba nebuvo mano norimo tipo, arba aplamai nebuvo planuojamu vadu.....Todel teko pradeti ieskoti ir uzsieny
Suradus tinkama ir maloniai ir blaiviai(ne girtumo prasme, tesiog be pagrazinimu, ar ikalbynejimu) bendraujanti veiseja, patekejau jam suniuko pasirinkima. Nors per ta laika ~3.5men buvau radusi visokiu idomiu variantu.
Tai vat toks vat mazius gavosi. Is sono foto taipat turiu, man pravede pilna instruktaza kaip mokinti stoveti, bet nesu tikra ar kolkas man tai gaunasi-todel nekelsiu foto, nebent kam atsiusti asmeniskai
Tiesa is kraitelio kaika gavome kaika nusipirkau, viena is labai patikusiu pirkinuku Vanilly firmos tasiuka, labai patogus kokybiskas ir grazus

p.s. antkaklio dar nedevime, cia seip fotosesijai

nors speju reiktu pratinti