Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

QUOTE(Marsale @ 2015 11 12, 23:15)
l_satyra, taigi  thumbup.gif

Ir aš džiaugiuosi tokiais pasiekimais, bet ir truputį bijau... Labai tikiuos kad rezultatai neblogės ir po naujųjų galėsiu kelt sparnus bigsmile.gif
O kaip tu Marsale?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 11 12, 22:35)
Man su bahceci jokiú problemú nekilo niekada,visada atrašo tà pačià dienà arba kità,net ir sekmadieniais smile.gif
O prieš siúsdami failus per dideliú failú talpinimo puslapius,prieštai visada perspėkite,kad tuoj atsiúsit ir pan,nes aš neaiškius laiškus net neatidarius trinu,o jie gal išvis nežino kas tas wetrasfer ir pamatę kokias nuorodas trina.

As visada taip dariau, siusdavau laiska su perspejimu, kad tuoj atsiusiu per wetransfer, bet vistiek nepadedavo...Per kur jus siunciat pvz video?
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 13, 10:52)
As visada taip dariau, siusdavau laiska su perspejimu, kad tuoj atsiusiu per wetransfer, bet vistiek nepadedavo...Per kur jus siunciat pvz video?

man į TR neteko siųsti didelių failų, tai geriausia būtų pas juos paklausti, per kur siųsti, koks jiems priimtinas puslapis

777 su nuotykiais, bet tikiuosi jie atneš didelę sėkmę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(l_satyra @ 2015 11 13, 07:26)
Ir aš džiaugiuosi tokiais pasiekimais, bet ir truputį bijau... Labai tikiuos kad rezultatai neblogės ir po naujųjų galėsiu kelt sparnus  bigsmile.gif

oi laukiu tavo sparnų pakilimo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na stai ir gryzom i "namus". Konsultacija praejo gerai, teliko laukti kokia gonalio doze nustatys. Pas mane siek tiek mazas hemoglobino kiekis ir vit D nedidelis trukumas, tai liepe testi gelezies ir vit D vartojima, o va ovaboost liepe nutraukti, neva pas mane aukstas amh ir turiu viska ko reikia. Tai teks jais pasikliauti ir ovaboost nebevartosiu ax.gif beda ta kad gelezies ir vit D liko dingusiame lagamine doh.gif tikiuosi greit ji suras..
Juratele ar kartais ne tau buvo dinges lagaminas? Ar as maisau ka nors?
Elis laukiasi mergaites ir sake labai smagiai auga ji wub.gif o prof Semra laikos taip pat neblogai, ateina keliom valandom i savaite suziuret ligos istoriju, taciau konsultacijose nedalyvauja kadangi jai vis dar sudetinga ilgiau issedeti ant kedes.
Taip pat informuoju kad siuo metu memoriale gydosi 7 poros, taigi turim slapukiu cool.gif
ailima as labai tikiuosi kad viskas tik i storuma nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 13 lapkričio 2015 - 13:09
QUOTE(__777__ @ 2015 11 13, 13:08)
Na stai ir gryzom i "namus".  Konsultacija praejo gerai, teliko laukti kokia gonalio doze nustatys. Pas mane siek tiek mazas hemoglobino kiekis ir vit D nedidelis trukumas,  tai liepe testi gelezies ir vit D vartojima,  o va ovaboost liepe nutraukti,  neva pas mane aukstas amh ir turiu viska ko reikia. Tai teks jais pasikliauti ir ovaboost nebevartosiu ax.gif beda ta kad gelezies ir vit D liko dingusiame lagamine doh.gif tikiuosi greit ji suras..
Juratele ar kartais ne tau buvo dinges lagaminas?  Ar as maisau ka nors?
Elis laukiasi mergaites ir sake labai smagiai auga ji wub.gif o prof Semra laikos taip pat neblogai,  ateina keliom valandom i savaite suziuret ligos istoriju,  taciau konsultacijose nedalyvauja kadangi jai vis dar sudetinga ilgiau issedeti ant kedes.
Taip pat informuoju kad siuo metu memoriale gydosi 7 poros,  taigi turim slapukiu  cool.gif
ailima as labai tikiuosi kad viskas tik i storuma  nestuke.gif  lotuliukas.gif

Kuo didziausios sekmes thumbup.gif Pas mane vitaminas D irgi zemiau normos, bet turkai i tai nekreipe demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 13, 15:08)
Kuo didziausios sekmes  thumbup.gif  Pas mane vitaminas D irgi zemiau normos, bet turkai i tai nekreipe demesio  g.gif

As jiems daviau bendra kraujo tyrima ir vit D tyrima ir pasakiau ka geriu, tai sake nenutraukti. O tu gerei ka nors ar tik tyrima pasidarei? Manau jei nebuciau sakius kad geriu, nebutu man liepe gerti, nes tyrimai netoli normos, gal ir tokios dideles itakos neturi kaip mes galvojam g.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 11 13, 14:14)
As jiems daviau bendra kraujo tyrima ir vit D tyrima ir pasakiau ka geriu,  tai sake nenutraukti. O tu gerei ka nors ar tik tyrima pasidarei? Manau jei nebuciau sakius kad geriu,  nebutu man liepe gerti,  nes tyrimai netoli normos, gal ir tokios dideles itakos neturi kaip mes galvojam  g.gif

As pries praeita Ivf buvau bon kapsule isgerus. Cia savo nuoziura sugalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 11 13, 10:32)
oi laukiu tavo sparnų pakilimo  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif dėkui už palaikymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 13, 15:08)
Kuo didziausios sekmes  thumbup.gif  Pas mane vitaminas D irgi zemiau normos, bet turkai i tai nekreipe demesio  g.gif

Merginos, o kokios pas jus tos mazos vitamino D reiksmes? nes pas mane 36 nmol/L.
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 11 13, 19:05)
Merginos, o kokios pas jus tos mazos vitamino D reiksmes? nes pas mane 36 nmol/L.

Na pas mane netoli normos vit D 67,15 nmol/L kai norma 75-125 nmol/L. Paziurek kokios pas tave normos nurodytos, nes tyrimu reiksmes kartais priklauso nuo laboratorijos naudojamo reagento.
Startavau su gonal 125, sekantis vizitas antradieni.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 11 13, 22:08)
Na pas mane netoli normos vit D 67,15 nmol/L kai norma 75-125 nmol/L. Paziurek kokios pas tave normos nurodytos, nes tyrimu reiksmes kartais priklauso nuo laboratorijos naudojamo reagento.

nugi faina thumbup.gif pagaliau ir tavo startas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif kuo didžiausios sėkmės wub.gif kumštukai wub.gif
na iš musiškių yra dar lorde citas ir tu , o kitos 4 slapukes aaauuuu bet rezultatais leiskit pasidžiaugti blush2.gif cool.gif
faina maža doze thumbup.gif

persikute ir koėl taip įtariau kad klaida thumbup.gif super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Magute , na matai jei daug info tai nori įsigilinti o jie juk niekur neskuba , laukiam toliau g.gif

kumštukai už mergaičių fsh ...kad kuo greičiau mažėtų ir kristų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 11 13, 19:05)

Pas mane 17mkg/l,norma 30-100
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2015 11 13, 22:08)

Maža dozė super,bet kaip keista,kad tik antradienį sekantis vizitas, uk memorial ten vos ne kasdien reikia eiti,bahceci tai tikrai ne,nes tikrai pradžioj ten tos reakcinos dar nelabai ir būna 4u.gif
Laikom kumštukus už storà pilvukà nestuke.gif
Atsakyti