Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 14, 21:48)
Lorde, persikute, 777, dideliausios sekmes  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif aš jau LT, tai galima nuimti spalvą ax.gif
Dabar labai laukiu ne Kalėdų, o kada sutaupysim pinigėlius ir galėsiu startuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 14, 23:12)
Ačiū 4u.gif aš jau LT, tai galima nuimti spalvą ax.gif
Dabar labai laukiu ne Kalėdų, o kada sutaupysim pinigėlius ir galėsiu startuoti smile.gif

Sveika sugrizus Persikute, linkiu kuo greiciau vel kelti sparnus didziajam tikslui 4u.gif

Gal kas zinote, ar yra Bahceci dar konsultante be Kubros? Kazkaip ji mane ignoruoja ir i klausimus neatsako blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 15, 20:19)
Sveika sugrizus Persikute, linkiu kuo greiciau vel kelti sparnus didziajam tikslui  4u.gif

Gal kas zinote, ar yra Bahceci dar konsultante be Kubros? Kazkaip ji mane ignoruoja ir i klausimus neatsako  blink.gif

kiek as supratau tai kitos nėra,gali bandyt jai tiesiogiai per vacapą rašyti,savaitgaliais nesitikėk bendravimo 4u.gif
o jau nuo ryt pradėk ataką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 15, 20:19)
Sveika sugrizus Persikute, linkiu kuo greiciau vel kelti sparnus didziajam tikslui  4u.gif

Gal kas zinote, ar yra Bahceci dar konsultante be Kubros? Kazkaip ji mane ignoruoja ir i klausimus neatsako  blink.gif

na savaitgalį turbut niekur nebendrauja 4u.gif

persikute smagu kad tikslai jau sudelioti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 11 15, 22:35)
na savaitgalį turbut niekur nebendrauja  4u.gif
persikute smagu kad tikslai jau sudelioti  thumbup.gif

Tai man Kubra jau visa praeita sav. neatraso. Siandien parasiau piktoka laiska - sakau jei ji per daug uzsiemus man atsakyti, gal turi kita koordinatore man padeti. Paziesiu ka atrasys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 16, 11:14)
Tai man Kubra jau visa praeita sav. neatraso. Siandien parasiau piktoka laiska - sakau jei ji per daug uzsiemus man atsakyti, gal turi kita koordinatore man padeti. Paziesiu ka atrasys smile.gif

na gal zmogus pavyzdziui serga g.gif juk visko buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 11 16, 10:25)
na gal zmogus pavyzdziui serga g.gif juk visko buna mirksiukas.gif

Atrase irgi piktai, kad turiu atvaziuot i konsultacija kaip visi normalus pacientai o ne rasinet ir tipo ne jos kalte, kad mano siunciami video pas ja kazkaip neveikia. Nors as norejau tik atsakymo, kad mano siusta laiska ji gavo...Na vnz gerai, kad as toj klinikoj nesigydau smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas nors daretes GN ne pas Markauskiene ir tiko TR? Ir idomu jei as vel po 1 men noriu darytis GN Lt, vel reikia siuntimo ir tepinelio? g.gif
Atsakyti
Laba diena,na as su naujienom ispunktavo 8 folikulus,ryt zinosiu kiek apsivaisino.Liepe apsispresti del PGD nes kam 40 rekomenduoja daryti,o tai ne mazi pinigeliai vienam embrionui.Na ryt bus viskas aisku su zirniukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 16, 15:17)
Laba diena,na as su naujienom ispunktavo 8 folikulus,ryt zinosiu kiek apsivaisino.Liepe apsispresti del PGD nes kam 40 rekomenduoja daryti,o tai ne mazi pinigeliai vienam embrionui.Na ryt bus viskas aisku su zirniukais 4u.gif

Liuks naujenos thumbup.gif laukiam naujienu toliau ir tikimes stipraus astuoneto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 11 16, 15:07)

Kaip sekasi smile.gif
Aš parašiau Madinai kad GN norėčiau darytis toje kitoje ligoninėje tai ji atrašė kad galiu darytis kur noriu jiems svarbu kad būtu geros nuotraukos, bet kaip supratau iš emailo tai pačiai ir kreiptis i ta kita klinika g.gif niu bet kaip aš ten be jokio siuntimo ir kaip susikalbėsiu be to iš kur garantijos kad priims mane ta diena kai atvyksiu unsure.gif Maniau kad Memorialas suorganizuos viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 11 16, 16:25)
Kaip sekasi  smile.gif
Aš parašiau Madinai kad GN norėčiau darytis toje kitoje ligoninėje tai ji atrašė kad galiu darytis kur noriu jiems svarbu kad būtu geros nuotraukos, bet kaip supratau iš emailo tai pačiai ir kreiptis i ta kita klinika  g.gif  niu bet kaip aš ten be jokio siuntimo ir kaip susikalbėsiu be to iš kur garantijos kad priims mane ta diena kai atvyksiu  unsure.gif  Maniau kad Memorialas suorganizuos viska  g.gif

parasyk ir paprasyk, kad suorganizuotu, kaip kad kitoms mergaitems.
Atsakyti