Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

QUOTE(maugute156 @ 2015 11 16, 10:52)
Atrase irgi piktai, kad turiu atvaziuot i konsultacija kaip visi normalus pacientai o ne rasinet  ir tipo ne jos kalte, kad mano siunciami video pas ja kazkaip neveikia. Nors as norejau tik atsakymo, kad mano siusta laiska ji gavo...Na vnz gerai, kad as toj klinikoj nesigydau smile.gif

Nesutapo jūsų biolaukai, matyt hihihi.gif nes man su ja jokių problemų nebuvo.

QUOTE(Lorde @ 2015 11 16, 14:17)
Laba diena,na as su naujienom ispunktavo 8 folikulus,ryt zinosiu kiek apsivaisino.Liepe apsispresti del PGD nes kam 40 rekomenduoja daryti,o tai ne mazi pinigeliai vienam embrionui.Na ryt bus viskas aisku su zirniukais 4u.gif

wub.gif spaudžiu kumščius ir laukiu žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 11 16, 15:51)
parasyk ir paprasyk, kad suorganizuotu, kaip kad kitoms mergaitems.

O Elis tokia pati kaip Madina ? Atlieka ta pati darba ?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 11 16, 19:06)
O Elis tokia pati kaip Madina ? Atlieka ta pati darba ?

Sveika, ne, Elis medicinos klausimais dirba, o Madina transferius organizuoja. Bent as taip suprantu:)

Papildyta:
QUOTE(Lorde @ 2015 11 14, 13:26)
Sveikos merginos, 4u.gif na prisiduodu pirmadieni punkcija turiu 5 didelius ir 5 mazesnius folius,o kaip seksis toliau informuosiu veliau.

Sveikute, kaip sekesi? Gal galetume pasakyti, kiek dienu truko iki punkcijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 16, 17:44)
Sveika, ne, Elis medicinos klausimais dirba, o Madina transferius organizuoja. Bent as taip suprantu:)

Tai manau ji gali man suorganizuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 16, 20:44)

Papildyta:
Sveikute, kaip sekesi? Gal galetume pasakyti, kiek dienu truko iki punkcijos?  4u.gif

Sveika,na man si karta labai trumpai kazkaip gavosi,stimuliuotis pradejau praeita sestadieni buvo 2ciklo diena ir si sestadieni jau leidausi ovitreli lygiai savaite.Net pati nesupratau kodel taip greitai,o siandien jau po punkcijos.
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 16, 20:03)
Sveika,na man si karta labai trumpai  kazkaip gavosi,stimuliuotis pradejau praeita sestadieni buvo 2ciklo diena ir si sestadieni jau leidausi ovitreli lygiai savaite.Net pati nesupratau kodel taip greitai,o siandien jau po punkcijos.

Tai jau puse darbo padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 11 16, 17:25)
Kaip sekasi  smile.gif
Aš parašiau Madinai kad GN norėčiau darytis toje kitoje ligoninėje tai ji atrašė kad galiu darytis kur noriu jiems svarbu kad būtu geros nuotraukos, bet kaip supratau iš emailo tai pačiai ir kreiptis i ta kita klinika  g.gif  niu bet kaip aš ten be jokio siuntimo ir kaip susikalbėsiu be to iš kur garantijos kad priims mane ta diena kai atvyksiu  unsure.gif  Maniau kad Memorialas suorganizuos viska  g.gif

Na ten toks ir organizavimas is Elis buvo, kad ji parase ant lapelio kur vaziuoti ir kiek mazdaug kainuos. Mes nuvaziavome patys ir prieme. Ten tokia klinika kur specelizuojasi vien tik radiologijos srity, tad bent jau mes kai buvom tai laukiau tikrai neilgai, viena paciente aptarnavo ir tada as ejau. Greit nuotraukas padare idave i rankas ir vsio. Manau tokiem dalykam pas juos cia siuntimo nereikia, juk pas mus privaciai einant siuntimas irgi nera butinas. Na Madinos gali paprasyti kad surasytu viska turkiskai ka jiems reikia padaryti, del viso pikto.
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 16, 15:17)
Laba diena,na as su naujienom ispunktavo 8 folikulus,ryt zinosiu kiek apsivaisino.Liepe apsispresti del PGD nes kam 40 rekomenduoja daryti,o tai ne mazi pinigeliai vienam embrionui.Na ryt bus viskas aisku su zirniukais 4u.gif

kumštukai už stipruoliukus thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė mamukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 11 16, 20:37)
Na ten toks ir organizavimas is Elis buvo, kad ji parase ant lapelio kur vaziuoti ir kiek mazdaug kainuos. Mes nuvaziavome patys ir prieme. Ten tokia klinika kur specelizuojasi vien tik radiologijos srity, tad bent jau mes kai buvom tai laukiau tikrai neilgai, viena paciente aptarnavo ir tada as ejau. Greit nuotraukas padare idave i rankas ir vsio. Manau tokiem dalykam pas juos cia siuntimo nereikia, juk pas mus privaciai einant siuntimas irgi nera butinas. Na Madinos gali paprasyti kad surasytu viska turkiskai ka jiems reikia padaryti, del viso pikto.

Jo bandau su ja tartis mirksiukas.gif Galutinio atsakymo dar po kol kas negavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2015 11 16, 15:17)

Kumščiai už jus 4u.gif. Dėl PGD, tai siūlau pirmiausia sužinoti kiek bus emrioniukų. Jei jų nedaug, tai atpuola PGD klausimas. Mums irgi pačioje stimuliacijos pradžioje sakė, kad taikys PGD, bet kai apsivaisino tik 2, tai klausimų toliau nebuvo. Tikiu ir linkiu, kad jūsų atveju būtų galimybė taikyti PGD 4u.gif.
Atsakyti
Na o mano reikalai tai tokie, kad prasidejo memes ir dabar intensyviai mastau kur darytis GN. Uzsiregistravau jau VK pas Visockiene su narkoze( kad jau tikrai niekas nespazmuotu), bet va galvoju gal vis tik skristi i Tr daryti, niekaip neapsisprendziu swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 17, 13:04)
Na o mano reikalai tai tokie, kad prasidejo memes ir dabar intensyviai mastau kur darytis GN. Uzsiregistravau jau VK pas Visockiene su narkoze( kad jau tikrai niekas nespazmuotu), bet va galvoju gal vis tik skristi i Tr daryti, niekaip neapsisprendziu  swoon.gif

aišku į TR, net nesvarstykit 4u.gif , jau tiekvisko prisidarėt čia LT ir vis netinka, tai neeikvokit nei nervų, nei sveikatos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 17 lapkričio 2015 - 12:19