Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

Perkant juos reikejo vaistineje pateikti pasa bei lapa ant kurio buvo surasyti vaistai, gal ten ir skaitosi receptas. As manau geriausia pasiklausti kordinatores su kuria bendraujate, ka tokiu atveju daryti.
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2015 11 27, 09:17)
Gal dar kad is mergaiciu atsilieps,kurios turi likusio,o gal tikrai yra kazkas kas artimiausiu metu grizines is Tr ir galetu parvezti?? Bet jo be recepto tikrai neparduos,kaip negerai gaunasi! doh.gif

jie po 1 ar po 2 tabletes pardavinejami, tai nebent nenaudojo. kada planuojat kilti?

QUOTE(__777__ @ 2015 11 27, 09:29)
Rulid  ir Prednol yra antibijotikai. Parol yra nuskausminamieji jei reikia po punkcijos, bet as ju net nepirkau nes jauciausi gerai.

Parol yra kaip musu paracitamolis, deja man nelabai veike ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 27 lapkričio 2015 - 10:45
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 11 27, 09:38)
Pirma konsultacija, t. y vakar abjem man ir vyrui skyre Zitrotek po dvi tabletes, kurias jau ir isgerem.

tai reikia suprastas startas duotas ir viskas ok?
ka gero per pirma apziura mate? po kiek gonalio leistis pradejai?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 11 27, 11:05)
tai reikia suprastas startas duotas ir viskas ok?
ka gero per pirma apziura mate? po kiek gonalio leistis pradejai?

Taip, jau vakar pirmą dozė susileidau. Skyrė gonalio po 187,5. Kaip įsivaizduoju nėra labai didelę doze? Nes kai darė LT dozė buvo 150 ir ispunktavo tik 5. Gal kas galit pasidalinti po kiek kitos leidotes gonalio?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 11 27, 11:54)
Taip, jau vakar pirmą dozė susileidau. Skyrė gonalio po 187,5.

Man buvo 225 - pergyvenau, kad nemaža dozė blink.gif blush2.gif
Atsipalaiduok, augink foliukus ir pasitikėk turkais, jie žino ką daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 11 27, 12:54)
Taip, jau vakar pirmą dozė susileidau. Skyrė gonalio po 187,5. Kaip įsivaizduoju nėra labai didelę doze? Nes kai darė LT dozė buvo 150 ir ispunktavo tik 5. Gal kas galit pasidalinti po kiek kitos leidotes gonalio?

LT man Gonalio abu kartus skyre po 180 ir didino iki 200, o Memorial leidausi po 125, o paskutines dvi dienas 100 smile.gif
Kiausialasciu per visus kartus panasiai gaudavo, tik memoriale buvo daugiau subrendusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 11 27, 12:54)

Man buvo 225 ir paskui sumazino iki 187,5. Kiek skaiciau,tai 225 standartine doze virs 35m.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 11 27, 11:44)
jie po 1 ar po 2 tabletes pardavinejami, tai nebent nenaudojo. kada planuojat kilti?
Parol yra kaip musu paracitamolis, deja man nelabai veike  ax.gif

Sedziu kaip ant adatu,laukiu mm ir tada skrisiu.Jei savaidgali nepasirodys,tada jau pirmadieni arba antradieni skrisiu ir tan lauksiu. smile.gif

Gal bus ten tokiu vienisu kaip as-susitiktumem?! ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2015 11 27, 10:11)
Man rodos yra, kažkas iš mergaičių rašė. Tik db neprisimenu kelintoj temutėj ir kas per antibiotikas  g.gif

Zitrotek veiklioji medziaga yra AZITROMICINAS -labai lengva tai sužinot įvedus į TR vaistinės ieškiklį vaisto pavadinimą 4u.gif kažkada mums irgi reikėjo greit "susiveikt" LT šių antibų
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2015 11 27, 15:23)
Sedziu kaip ant adatu,laukiu mm ir tada skrisiu.Jei savaidgali nepasirodys,tada jau pirmadieni arba antradieni skrisiu ir tan lauksiu. smile.gif

Gal bus ten tokiu vienisu kaip as-susitiktumem?! ax.gif  mirksiukas.gif

as turiu antibiotiku dezute, bet su salyga kad man parvesi ir persiusi arba suorganizuotum kuri klaipediete man parveztu 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus, ramiau paliko.
Siandien vaziavom iki Sultanahmet mecetes, gran bazar turgu apejom, tai labai patiko, o jau zmoniu gausa. Nuo taksim aikstes labai lengva nuvaziuoti. Pora stoteliu metro pavaziuoji ir jau beveik vietoj. Labai skanus ju tie kastonai, o va granatu sulciu nedaug ir brangokos sad.gif

Papildyta:

Gal bus ten tokiu vienisu kaip as-susitiktumem?!

Na as ne viena, bet mielai galetume susitikti smile.gif kur planuojat apsistoti?

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 11 27, 16:44)
Zitrotek veiklioji medziaga yra AZITROMICINAS -labai lengva tai sužinot įvedus į TR vaistinės ieškiklį vaisto pavadinimą 4u.gif kažkada mums irgi reikėjo greit "susiveikt" LT šių  4u.gif antibų

Dekoju uz informacija! wub.gif
Viena mergina informano,kad ir ji vaziavo is pradziu viena,o vyras atvaziavo tik punkcijai ir, antibiotikus isgere atvaziaves.Beja Jai dideli linkejimai!!! 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 11 27, 17:38)

Na as ne viena, bet mielai galetume susitikti smile.gif kur planuojat apsistoti?

Dar kolkas buto nesu rezervavusi,bus paskutine menute tai padaryt smile.gif Nes nezinau kuria tiksliai diena skrisiu.Bet betkokiu atveju butu lb smagu susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti