Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 33tema

Taip dazniausiai ir buna, neispejo jusu? O kodel stresas? Juk nustatote skaicius ir iki 0 susileidziat.

Apie 50 likuti niekas nieko nesake. Tiesiog sake nusistatyti doze 187,5 ir leistis, ir kiek truks parodys skaiciukai ir ta skaiciu susileisti is antro svirksto. Bet kai parode skaiciu, jis man pasirode 50 mazesnis nei turi buti. O as nezinojau, kad pirmas svirkstas man paskaiciuos ir 50 rezerva, todel parode man mazesne doze, zodziu vos nesusileidau 50 didensne dozes is kito sviksto, ot buciau prisidarius, jau spiritu buvau pilva pasitrynus ir norejau leistis antra doze kai perskambino kordinatore ir pasake.
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 28, 18:12)

As jau po isodinimo griztant dar per riauses pravaziavom doh.gif

PUPO wub.gif Linkiu po 9 mėn. ir 2.gif

Riaušės.. brr.. aš taip svajoju ten važiuoti IVF, bet tie neramumai gąsdina unsure.gif tikiuosi, nurims.

QUOTE(__777__ @ 2015 11 28, 18:24)
Mano naujienos tokios kad trečiai dienai liko 4, 3 geros kokybės ir 1 prastesnis. Atvirai pasakius tikėjausi, kad turėsiu daugiau embrionų.  blush2.gif

Mergyte, naujienos thumbup.gif Jau ir taip daugiavaikė mamytė, nesijaudink mirksiukas.gif Spaudžiu kumščius, kad jie visi augtų ir grįžtum PUPO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 26, 19:03)
Naujienos  thumbup.gif  Tai jau sekantį ciklą startuosi?  bigsmile.gif
Oj, mergyt.. kad mes visos būtume žinoję, ką daryti, o ko ne, šiandien jau gal kalbėtume pilvūzukių ar net mamyčių temutėje  wub.gif

As jau grizusi is TR, tai galima nuimti nuo manes pink ir problemas su kiausintakiais, nes ju neturiu smile.gif O startuoti galvojam jau ateinanti cikla, gausis apie gruodzio viduri ir per Kaledas smile.gif Bus idomu leisti Kaledas ten, kur ju nesvencia megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 28, 19:56)
As jau grizusi is TR, tai galima nuimti nuo manes pink ir problemas su kiausintakiais, nes ju neturiu smile.gif O startuoti galvojam jau ateinanti cikla, gausis apie gruodzio viduri ir per Kaledas smile.gif Bus idomu leisti Kaledas ten, kur ju nesvencia  megalol.gif

Kalėdosit per skype su šeima smile.gif bet prieš tai turėsi reikalų ieškodama silkės ir žirnelių hihihi.gif
Didžiausio ir gražiausio stebuklo tau šįmet newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 28, 20:34)
Mergyte, naujienos  thumbup.gif Jau ir taip daugiavaikė mamytė, nesijaudink  mirksiukas.gif Spaudžiu kumščius, kad jie visi augtų ir grįžtum PUPO  wub.gif

Ačiū labai už palaikymą, man jis tikrai svarbus. Labai tikiuosi kad nors tie 3 puikiai išsilaikys iki 5 dienos ir grįšiu PUPO wub.gif kaip tik hsg gautusi daryti ant mūsų su mv gimtadienių lotuliukas.gif

Dar merginos noriu paklausti, ar atgal po įsodinimo namo skrendat su tiesioginiu reisu? Dairausi bilietų ir galvoju gal geriau be persėdimo, vis mažiau purtimosi bus... kaip jūs darėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 28 lapkričio 2015 - 21:14
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 28, 20:14)
Kalėdosit per skype su šeima smile.gif bet prieš tai turėsi reikalų ieškodama silkės ir žirnelių hihihi.gif
Didžiausio ir gražiausio stebuklo tau šįmet  newyear.gif

Aciu, Persikute123 oro_buckis.gif Kada jus planuojat kelti sparnus didziajam tikslui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 28, 21:42)
Aciu, Persikute123  oro_buckis.gif Kada jus planuojat kelti sparnus didziajam tikslui? smile.gif

Mes dar taupom blush2.gif Jei mėmės nedurniuos ir nebus papildomų išlaidų, bandysim skristi kovą rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Persikute123,2015 11 28, 20:34]
PUPO wub.gif Linkiu po 9 mėn. ir 2.gif

Aciu persikute123 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 11 28, 21:10)
Ačiū labai už palaikymą, man jis tikrai svarbus. Labai tikiuosi kad nors tie 3 puikiai išsilaikys iki 5 dienos ir grįšiu PUPO wub.gif  kaip tik hsg gautusi daryti ant mūsų su mv gimtadienių  lotuliukas.gif

Dar merginos noriu paklausti, ar atgal po įsodinimo namo skrendat su tiesioginiu reisu? Dairausi bilietų ir galvoju gal geriau be persėdimo, vis mažiau purtimosi bus... kaip jūs darėt?

Laikau kumscius uz tavo trejetuka 777, tikekit, kad pasiseks thumbup.gif Del skrydzio atgal as irgi galvoju...dabar skridau su UIA nuo labai ankstaus ryto, su persedimu, tai taip isvargau doh.gif Galvoju dabar ar pirkti Turkish air. ar UIA gruodziui, kainos skirtumas didelis. Tik matyt perkant UIA reikia primoket 30, kad paskui butu galimybe keisti atgalini skrydi. O kaip su Turkish airlines keitimas? g.gif
Atsakyti
Vasaroszoedai didziausios sekmes pupienei, linkiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 11 29, 10:22)
Laikau kumscius uz tavo trejetuka 777, tikekit, kad pasiseks  thumbup.gif Del skrydzio atgal as irgi galvoju...dabar skridau su UIA nuo labai ankstaus ryto, su persedimu, tai taip isvargau  doh.gif  Galvoju dabar ar pirkti Turkish air. ar UIA gruodziui, kainos skirtumas didelis. Tik matyt perkant UIA reikia primoket 30, kad paskui butu galimybe keisti atgalini skrydi. O kaip su Turkish airlines keitimas?  g.gif

Šiandien prof. Semra vėl manę apžiūrėjo, kad įsitikinti ar negresia hiper. Viskas tvarkoj, ryt sodinimas. Na ryt tiksliai žinosiu kas liko iš mano mažosios chebrytės ax.gif
Kadangi mano AMH 8,3 ir yra didelė tikimybė, kad bus hiper, tai mes pirkome bilietus tik į vieną pusę ir skridom su UIA. Atgal vis tiktai nusipirkom tiesioginį, nes tiesą sakai, kad tas persedimas tikrai įšvargina. Tai gi trečiadienį kelsim sparnus namolio thumbup.gif jau labai laukiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 28, 18:12)
As jau po isodinimo

PUPO thumbup.gif
QUOTE(__777__ @ 2015 11 28, 18:24)
Mano naujienos tokios kad trečiai dienai liko 4, 3 geros kokybės ir 1 prastesnis.

Laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti