Taip dazniausiai ir buna, neispejo jusu? O kodel stresas? Juk nustatote skaicius ir iki 0 susileidziat.
Apie 50 likuti niekas nieko nesake. Tiesiog sake nusistatyti doze 187,5 ir leistis, ir kiek truks parodys skaiciukai ir ta skaiciu susileisti is antro svirksto. Bet kai parode skaiciu, jis man pasirode 50 mazesnis nei turi buti. O as nezinojau, kad pirmas svirkstas man paskaiciuos ir 50 rezerva, todel parode man mazesne doze, zodziu vos nesusileidau 50 didensne dozes is kito sviksto, ot buciau prisidarius, jau spiritu buvau pilva pasitrynus ir norejau leistis antra doze kai perskambino kordinatore ir pasake.
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 28, 18:12)
PUPO

Riaušės.. brr.. aš taip svajoju ten važiuoti IVF, bet tie neramumai gąsdina

QUOTE(__777__ @ 2015 11 28, 18:24)
Mano naujienos tokios kad trečiai dienai liko 4, 3 geros kokybės ir 1 prastesnis. Atvirai pasakius tikėjausi, kad turėsiu daugiau embrionų.

Mergyte, naujienos

QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 26, 19:03)
Naujienos
Tai jau sekantį ciklą startuosi?
Oj, mergyt.. kad mes visos būtume žinoję, ką daryti, o ko ne, šiandien jau gal kalbėtume pilvūzukių ar net mamyčių temutėje

Oj, mergyt.. kad mes visos būtume žinoję, ką daryti, o ko ne, šiandien jau gal kalbėtume pilvūzukių ar net mamyčių temutėje

As jau grizusi is TR, tai galima nuimti nuo manes pink ir problemas su kiausintakiais, nes ju neturiu

QUOTE(maugute156 @ 2015 11 28, 19:56)
As jau grizusi is TR, tai galima nuimti nuo manes pink ir problemas su kiausintakiais, nes ju neturiu
O startuoti galvojam jau ateinanti cikla, gausis apie gruodzio viduri ir per Kaledas
Bus idomu leisti Kaledas ten, kur ju nesvencia 

Kalėdosit per skype su šeima

Didžiausio ir gražiausio stebuklo tau šįmet

QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 28, 20:34)
Mergyte, naujienos
Jau ir taip daugiavaikė mamytė, nesijaudink
Spaudžiu kumščius, kad jie visi augtų ir grįžtum PUPO 

Ačiū labai už palaikymą, man jis tikrai svarbus. Labai tikiuosi kad nors tie 3 puikiai išsilaikys iki 5 dienos ir grįšiu PUPO

Dar merginos noriu paklausti, ar atgal po įsodinimo namo skrendat su tiesioginiu reisu? Dairausi bilietų ir galvoju gal geriau be persėdimo, vis mažiau purtimosi bus... kaip jūs darėt?
QUOTE(Persikute123 @ 2015 11 28, 20:14)
Kalėdosit per skype su šeima
bet prieš tai turėsi reikalų ieškodama silkės ir žirnelių 

Aciu, Persikute123

QUOTE(maugute156 @ 2015 11 28, 21:42)
Mes dar taupom

[quote=Persikute123,2015 11 28, 20:34]
PUPO
Linkiu po 9 mėn. ir 
Aciu persikute123
PUPO

Aciu persikute123

QUOTE(__777__ @ 2015 11 28, 21:10)
Ačiū labai už palaikymą, man jis tikrai svarbus. Labai tikiuosi kad nors tie 3 puikiai išsilaikys iki 5 dienos ir grįšiu PUPO
kaip tik hsg gautusi daryti ant mūsų su mv gimtadienių 
Dar merginos noriu paklausti, ar atgal po įsodinimo namo skrendat su tiesioginiu reisu? Dairausi bilietų ir galvoju gal geriau be persėdimo, vis mažiau purtimosi bus... kaip jūs darėt?

Laikau kumscius uz tavo trejetuka 777, tikekit, kad pasiseks

Vasaroszoedai didziausios sekmes pupienei, linkiu

QUOTE(maugute156 @ 2015 11 29, 10:22)
Laikau kumscius uz tavo trejetuka 777, tikekit, kad pasiseks
Del skrydzio atgal as irgi galvoju...dabar skridau su UIA nuo labai ankstaus ryto, su persedimu, tai taip isvargau
Galvoju dabar ar pirkti Turkish air. ar UIA gruodziui, kainos skirtumas didelis. Tik matyt perkant UIA reikia primoket 30, kad paskui butu galimybe keisti atgalini skrydi. O kaip su Turkish airlines keitimas? 

Šiandien prof. Semra vėl manę apžiūrėjo, kad įsitikinti ar negresia hiper. Viskas tvarkoj, ryt sodinimas. Na ryt tiksliai žinosiu kas liko iš mano mažosios chebrytės

Kadangi mano AMH 8,3 ir yra didelė tikimybė, kad bus hiper, tai mes pirkome bilietus tik į vieną pusę ir skridom su UIA. Atgal vis tiktai nusipirkom tiesioginį, nes tiesą sakai, kad tas persedimas tikrai įšvargina. Tai gi trečiadienį kelsim sparnus namolio

QUOTE(vasarosziedai @ 2015 11 28, 18:12)
As jau po isodinimo
PUPO

QUOTE(__777__ @ 2015 11 28, 18:24)
Mano naujienos tokios kad trečiai dienai liko 4, 3 geros kokybės ir 1 prastesnis.
Laikom kumstukus