Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(neinzy @ 2015 11 24, 15:05)
sveikos,

merginos,sakykit, kas turit viskozinius kilimus- jie taip visa laika serias ar tik pradzioj? kosmaras kazkoks...
Papildyta:
trukt uz vadziu vel is pradziu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o kaip su skirtinga itampa? ar kas nors yra parsisiuntes (be nuogirdu) is amerikes sviestuva ir prisitaikes pas mus?

tik is pradziu pukuojasi, kol nusipukuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 11 24, 16:05)
trukt uz vadziu vel is pradziu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o kaip su skirtinga itampa? ar kas nors yra parsisiuntes (be nuogirdu) is amerikes sviestuva ir prisitaikes pas mus?

Ne visai tas variantas - pakeisti šviestuvo iš antikvariato visi laidai, pridėtos papildomos dvi lemputės, padaryta galimybė įjungti 3+3. Tai jei Vilniuj ir bus aktualu, šaukit, pasidalinsiu meistriuko kontaktais - kruopštus, galvotas ir nebrangininkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 24 lapkričio 2015 - 16:42
O del meistriuko, gal zmogus ir domofonus deda? Man reikia ideti domofona, prijungti sieninius kelis sviestuvus. Su elektrikais siuo metu yra baisi problema, priespaskutinis buvo atvaziaves, kulturingas vaikinukas, paziurejo ka mes ten nusipirkom (domofona siuntemes) ir po 3 sav atsiunte pasiulyma - virs 500 eur doh.gif doh.gif lotuliukas.gif mes galvojam kad turetu ne daugiau 100 kainuot biggrin.gif
Siandien gavau stala 4u.gif didokas, reikia priprasti. O su kedem doh.gif neturiu. Sviestuvus lange virtuveje issirinkau, nepretenzingi, balto porceliano padizaininimas ir tiesiog su bulb bus, reikia taupyt, nes vyrui kainos negaliu sakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 11 24, 19:16)
O del meistriuko, gal zmogus ir domofonus deda? Man reikia ideti domofona, prijungti sieninius kelis sviestuvus. Su elektrikais siuo metu yra baisi problema, priespaskutinis buvo atvaziaves, kulturingas vaikinukas, paziurejo ka mes ten nusipirkom (domofona siuntemes) ir po 3 sav atsiunte pasiulyma - virs 500 eur doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  mes galvojam kad turetu ne daugiau 100 kainuot biggrin.gif

Nu ir kainos blink.gif
Nežinau, jis elektronščikas, ne elektrikas, nusiųsiu kontaktus į až, paklauskit.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 11 24, 19:16)
O del meistriuko, gal zmogus ir domofonus deda? Man reikia ideti domofona, prijungti sieninius kelis sviestuvus. Su elektrikais siuo metu yra baisi problema, priespaskutinis buvo atvaziaves, kulturingas vaikinukas, paziurejo ka mes ten nusipirkom (domofona siuntemes) ir po 3 sav atsiunte pasiulyma - virs 500 eur doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  mes galvojam kad turetu ne daugiau 100 kainuot biggrin.gif
Siandien gavau stala 4u.gif  didokas, reikia priprasti. O su kedem doh.gif  neturiu. Sviestuvus lange virtuveje issirinkau, nepretenzingi, balto porceliano padizaininimas ir tiesiog su bulb bus, reikia taupyt, nes vyrui kainos negaliu sakyt lotuliukas.gif

cia kokiam mieste tokios kainos? bigsmile.gif
ziurint kiek cia tu darbu pas jus yra: jei laidai pravesti ir domofona tik pajungt reikia tai ir uz 50-70 galima darbus padaryt, o jei laidus vedziot, viskais naujo vedziot tai gali but ir 500 mazokai (ypac jei tas iskvietimo mygtukas kazkur lauke ir kasimo darbu yra).
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 24, 18:52)
cia kokiam mieste tokios kainos?  bigsmile.gif
ziurint kiek cia tu darbu pas jus yra: jei laidai pravesti ir domofona tik pajungt reikia tai ir uz 50-70 galima darbus padaryt, o jei laidus vedziot, viskais naujo vedziot tai gali but ir 500 mazokai (ypac jei tas iskvietimo mygtukas kazkur lauke ir kasimo darbu yra).

Viskas padaryta, tiesiog reikia prijungt ir vartuose imontuoti ta budele ir pypsiuka viduje kad iseiti sveciams..juokemes su vyru visa vakara biggrin.gif bet kiti du neturejo laiko. Nzn kam tokios kainos sueina. Labai aciu uz kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 11 24, 20:31)
Viskas padaryta, tiesiog reikia prijungt ir vartuose imontuoti ta budele ir pypsiuka viduje kad iseiti sveciams..juokemes su vyru visa vakara biggrin.gif  bet kiti du neturejo laiko. Nzn kam tokios kainos sueina. Labai aciu uz kontaktus 4u.gif

jei viskas padaryta tai iki simto pinigu tikrai teturi kainuot
Atsakyti
Ekoliumenas prasivalo sandeliuka - gal kam pravers smile.gif :
http://www.ekoliumen...CFQgGwwodqBwCnQ

As laukiu savo uzuolaidu rietimo, keliauja mano 50 metru is Turkijos rolleyes.gif
Ale kai rusai numuse rusu naikintuva ir malunsparni, tai galiu ir nesulaukti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 24 lapkričio 2015 - 22:16
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 17, 17:27)
nesenai skaiciavo mums, tai jei gerai pamenu 1m2 kaina 35eur

Merginos, dar dėl laukinių žaliuzių noriu paklausinėti.
Perkalbėjom su vyru ir jis man sako - o koks tada jų nuleidimo/pakėlimo mechanizmas? nes kai užklausas darėm dėl jų įrengimo, mechanizmo kaina buvo tikrai didelė, kai pačios žaliuzės gal ir nėra tokios jau brangios (imant kainą už kv.m.).
Pakelti/nuleisti kiek išsiaiškinua galima trim būdais - rankom vynioti, montuoti mygtukus prie kiekvieno lango arba pulteliu.
Dviem paskutiniais atvejais reiktų sienas dar gręžti ir laidukus pravedinėti.

Dar svarstau romanetes su mechanizmu, kurios tvirtinasi ant lango rėmo, o ne virš lango ant sienos (mano atveju netinka toks variantas) ir langą galima atidaryti su visa romanete. Nepigu, bet gal gražiau ir jaukiau nei roletai... g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 25, 09:07)
Merginos, dar dėl laukinių žaliuzių noriu paklausinėti.
Perkalbėjom su vyru ir jis man sako - o koks tada jų nuleidimo/pakėlimo mechanizmas? nes kai užklausas darėm dėl jų įrengimo, mechanizmo kaina buvo tikrai didelė, kai pačios žaliuzės gal ir nėra tokios jau brangios (imant kainą už kv.m.).
Pakelti/nuleisti kiek išsiaiškinua galima trim būdais - rankom vynioti, montuoti mygtukus prie kiekvieno lango arba pulteliu.
Dviem paskutiniais atvejais reiktų sienas dar gręžti ir laidukus pravedinėti.

Dar svarstau romanetes su mechanizmu, kurios tvirtinasi ant lango rėmo, o ne virš lango ant sienos (mano atveju netinka toks variantas) ir langą galima atidaryti su visa romanete. Nepigu, bet gal gražiau ir jaukiau nei roletai...  g.gif
user posted image

Bet jeigu jus del alergijos atsisaket uzuolaidu, tai romanetes gi irgi audinys, o kiekviena karta suklostuojant ir iskolostuojant jas dulkes vis pakils debeseliais. g.gif net ir roletai kazkiek kaupia dulkes, bet juos galima rinktis tokius, kur ir slapia sluoste galima pavalyti. Jusu atveju tai geriausiai butu tos apsaugines zaliuzes, jau tada tikrai, dulkiu kaupikas butu istremtas i lauka.:-)
Atsakyti
Labas rytas patarėjos biggrin.gif

Patarkit prašau. 3,65m ilgio koridoriuje palikti 3laidai(turėjo būti 2) apšvietimui,aukštis 2,80m

Mintis buvo iš tokio tipo 2 kabinti
user posted image
user posted image

Ar taisyt pervedžiojant laidus ? Nes 3 tokie jau žiauriai daug atrodo doh.gif
O gal kokie nors 3 įsitektų g.gif pvz
user posted image
user posted image

Gal kokių įdėjų? g.gif

Atsakyti
Mudu, sunkoka patarineti, kai nematai/nezinai visos situacijos. Kadangi tai koridorius, naturalios sviesos turbut nera, tad mazinti sviestuvu kaip ir nereiketu. O jus butinai norite tokiu vizualiai issiskirianciu? Mano koridorius panasaus ilgio ir mazdaug 2,6 m plocio, esam susideje paprastus, ileidziamus, kuo maziau matomus taskinius sviestuvelius. Man tai labai tinka. Pagalvoju, kad jei ten tris va tokius sukisciau-butu too much. biggrin.gif
Atsakyti