trinu pav
arba aš blogai žiūriu arba visai neįžiūriu, bet antrame variante iš viso plintusų nematau

jei galvoti kad visas aukštas klojamas plytelėmis tai tos grindjuostės apskritai nelabai žiūrisi, bet be jų jau labai modernu

Kol kas labiausiai "prilipo" Ragno gamintojo Symphony kolekcijos plytelės, kurių yra ir blizgių ir matinių. Blizgios gražu, bet mažiau praktiška ir mažiau saugu, o mano ciuckiai tai tubūt iš vis ant tokių nepaeitų

ar yra kokios taisyklės kokia turėtų būt grindų spalva? su kuo ji derinama?
Jei sienos baltos, medienos detalės šviesios ir šviesasu mūro sienutė tai kokios spalvos turėtų būt grindys? Jei dėčiau medines tai net klausimas neklitų - dėčiau kiek temsesnes - pilkesnes nei lubų balkiai, bet galvojant apie plyteles tai galva susisuko

Tiesa, mano akmens plokštės parvažiavo visos suskilusios

aišku diduma dideliais gabalais trūko ir vienos plokštės išmatavimas gaunasi ±40x60 tai ir šiaip didokos...
Vežėjas sąskaitos nesiunčia tai galvoju ar pats kaltas jaučiasi, jog pridaužė ar pamiršo

Raminu save tik tuo, kad net ir sudaužytos gaunasi pagal kainą per pus pigiau nei LT, nes pas mus nekalibruoto aukščio akmens luitai min. trisdešimt pinigų kainuoja