Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

[quote=TuDa,2015 11 24, 12:02]Ar kalbama apie tokius variantus g.gif
trinu pav

arba aš blogai žiūriu arba visai neįžiūriu, bet antrame variante iš viso plintusų nematau smile.gif
jei galvoti kad visas aukštas klojamas plytelėmis tai tos grindjuostės apskritai nelabai žiūrisi, bet be jų jau labai modernu g.gif

Kol kas labiausiai "prilipo" Ragno gamintojo Symphony kolekcijos plytelės, kurių yra ir blizgių ir matinių. Blizgios gražu, bet mažiau praktiška ir mažiau saugu, o mano ciuckiai tai tubūt iš vis ant tokių nepaeitų lotuliukas.gif

ar yra kokios taisyklės kokia turėtų būt grindų spalva? su kuo ji derinama?
Jei sienos baltos, medienos detalės šviesios ir šviesasu mūro sienutė tai kokios spalvos turėtų būt grindys? Jei dėčiau medines tai net klausimas neklitų - dėčiau kiek temsesnes - pilkesnes nei lubų balkiai, bet galvojant apie plyteles tai galva susisuko biggrin.gif

Tiesa, mano akmens plokštės parvažiavo visos suskilusios doh.gif
aišku diduma dideliais gabalais trūko ir vienos plokštės išmatavimas gaunasi ±40x60 tai ir šiaip didokos...
Vežėjas sąskaitos nesiunčia tai galvoju ar pats kaltas jaučiasi, jog pridaužė ar pamiršo smile.gif
Raminu save tik tuo, kad net ir sudaužytos gaunasi pagal kainą per pus pigiau nei LT, nes pas mus nekalibruoto aukščio akmens luitai min. trisdešimt pinigų kainuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 24 lapkričio 2015 - 12:38
QUOTE(TuDa @ 2015 11 24, 12:02)

QUOTE(mamagabi @ 2015 11 24, 13:22)
Cia turbut skirta ypatingiems estetams ir dideliems pedantams, kad nei dulkele ant apvadelio nenukristu smile.gif

Bet kaip toj nuorodoj paskutinėj nuotraukoj matosi, kad plyšys ten apačioj gaunas, tai vargu ar estetus tai tenkintų, nes visos dulkės plyšiuose kauptųsi ir sunkiai reiktų jas iš ten krapštyti... Neežinau, pieva kažkokia doh.gif . biggrin.gif
Atsakyti
aš ne estetė, bet tas plyšys ir man užkliuvo smile.gif
čia ale dabar madinga šešėlinė siūlė gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 11 24, 12:22)
Cia turbut skirta ypatingiems estetams ir dideliems pedantams, kad nei dulkele ant apvadelio nenukristu smile.gif

Turiu vieną patalpą rūsy su tokiu sprendimu, kai siena šiek tiek pakelta nuo grindų ir nėra plintusų. Tai patikėkit biggrin.gif ten tokia dulkių kaupykla, nei vienoj namo vietoj taip nesirenka, kaip ten doh.gif Tik pas mus toks sprendimas buvo įgyvendintas praktiškumo sumetimais, nes viena siena buvo linkusi drėgti, tai teko tokiu būdu išspręsti ventiliavimą.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 24, 13:32)
Tiesa, mano akmens plokštės parvažiavo visos suskilusios  doh.gif
aišku diduma dideliais gabalais trūko ir vienos plokštės išmatavimas gaunasi ±40x60 tai ir šiaip didokos...

Nenusimink 4u.gif Supjaustysit skirtingo dydzio gabalais ir bus dar graziau, nei visos vienodos stambios plokstes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 11 24, 14:28)
Nenusimink 4u.gif Supjaustysit skirtingo dydzio gabalais ir bus dar graziau, nei visos vienodos stambios plokstes mirksiukas.gif

tai nenusimenu, jei dar saskaitos uz vezima neausiu tai isvis bus kaip uz dyka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 24, 15:09)
tai nenusimenu, jei dar saskaitos uz vezima neausiu tai isvis bus kaip uz dyka mirksiukas.gif

Gausi gausi - taip nebuna cool.gif
Atsakyti
sveikos,

merginos,sakykit, kas turit viskozinius kilimus- jie taip visa laika serias ar tik pradzioj? kosmaras kazkoks...
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 19, 22:19)
as tai saviski lyg ir nusiziurejau, kadangi skubos nera - greiaciausiai siusiuos laivu is usa.

trukt uz vadziu vel is pradziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kaip su skirtinga itampa? ar kas nors yra parsisiuntes (be nuogirdu) is amerikes sviestuva ir prisitaikes pas mus?

Atsakyti
kilimui 7 metai, bet siurbliuojant seriasi kazkokiais ilgais plaukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 11 24, 15:05)
sveikos,

merginos,sakykit, kas turit viskozinius kilimus- jie taip visa laika serias ar tik pradzioj? kosmaras kazkoks...
Papildyta:
trukt uz vadziu vel is pradziu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o kaip su skirtinga itampa? ar kas nors yra parsisiuntes (be nuogirdu) is amerikes sviestuva ir prisitaikes pas mus?

Mano viskozinukas pasisere kelis menesius ir viskas-dabar ramios bites biggrin.gif kilimas kaip kilimas.
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 11 24, 16:05)

trukt uz vadziu vel is pradziu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o kaip su skirtinga itampa? ar kas nors yra parsisiuntes (be nuogirdu) is amerikes sviestuva ir prisitaikes pas mus?

net neapsisunkinau saves dometis tokiais niekais lotuliukas.gif
kam man namie tada personalinis elektrikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 11 24, 16:05)

mes pirkome amerikietišką sietyną iš Auster baldų, net lempučių cokoliukai tokie, kad LT tokių nėra, reik siųstis. Bet su elektrine dalimi nebuvo jokių problemų - jungėm ir prijungėm.
Atsakyti