Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 22, 12:34)
Ai, sakyciau, jei neri i krumus, vadinasi sirdis zino, kad ne tavo zmogus biggrin.gif Kai bus tavo- nedvejosi smile.gif

Na taip turbūt...bet gal geriau pabandyt ir gailėtis nei nepabandyt ir gailėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2016 02 22, 13:37)
Na taip turbūt...bet gal geriau pabandyt ir gailėtis nei nepabandyt ir gailėtis lotuliukas.gif

Bandyti yra gerai, net labai- bet svarbiausia nenusiminti, jei nepavyks. biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kur nugaravo Avietine Delcia (lygtais toks nickas buvo) ? Kazkada, kiek pamenu, ir ji buvo pradejus cia deliot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 22, 14:54)
Bandyti yra gerai, net labai- bet svarbiausia nenusiminti, jei nepavyks. biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kur nugaravo Avietine Delcia (lygtais toks nickas buvo) ? Kazkada, kiek pamenu, ir ji buvo pradejus cia deliot. g.gif

dėliojo, - dingo. Zinok ir tu neisijausk, nes tuoj baigsis batareikos, nes cia klausimai nesibaigs o tik dauges smile.gif
nes klausimai pradeda iki tokio lygio eiti "ar islaikysiu egzamina" na zinai, kortos rodo islaikysi, tai kam mokytis biggrin.gif Rimtai, ziulau ir tau atsirinkti klausimus kurie jauti kad reikia atsakyti. Nes tikrai pavargsi ir tu pabegsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 22, 14:13)
dėliojo, - dingo. Zinok ir tu neisijausk, nes tuoj baigsis batareikos, nes cia klausimai nesibaigs o tik dauges smile.gif
nes klausimai pradeda iki tokio lygio eiti "ar islaikysiu egzamina" na zinai, kortos rodo islaikysi, tai kam mokytis biggrin.gif Rimtai, ziulau ir tau atsirinkti klausimus kurie jauti kad reikia atsakyti. Nes tikrai pavargsi ir tu pabegsi smile.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 22, 14:13)

Dekoju- tikrai atsirinksiu klausimus smile.gif As pati prisimenu, kaip mane nerviskai veikdavo, kai su visokiom nesamonem Amariliams ant galvos sesdavo ir dar taip naglai. Klausimas kaip laikrodis- porakart i savaite ir praktiskai identiskas ir tokios dar piktintis drisdavo, vos ne "agirdz, tu ten, judinkis- man klausimas svyla" gun_bandana.gif
Apskritai deliosiu tik tada, kai jausiu, kad turiu upo praktikuotis, o siaip, kaip ir anksciau- pagrinde plepancioji busiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 22 vasario 2016 - 13:52
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 22, 13:38)
Dekoju- tikrai atsirinksiu klausimus smile.gif As pati prisimenu, kaip mane nerviskai veikdavo, kai su visokiom nesamonem Amariliams ant galvos sesdavo ir dar taip naglai. Klausimas kaip laikrodis- porakart i savaite ir praktiskai identiskas ir tokios bobos dar piktintis drisdavo, vos ne "agirdz, tu ten, judinkis- man klausimas svyla" gun_bandana.gif

Tai ne jos kaltos, o mano reakcija. Kaip aš Tave be jokių kortų išaiškinau, taip ir Tu mane jautei ir tiek. Žinai, jeigu nori turėti daug darbo, varyk čia. Bet jau paskaičiuok jėgas tokiu atveju. Kiek daržų gali galva nukasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 22, 14:53)
Tai ne jos kaltos, o mano reakcija. Kaip aš Tave be jokių kortų išaiškinau, taip ir Tu mane jautei ir tiek. Žinai, jeigu nori turėti daug darbo, varyk čia. Bet jau paskaičiuok jėgas tokiu atveju. Kiek daržų gali galva nukasti smile.gif

Manau, kad susidorosiu smile.gif Jei jausiu, kad nepatempiu, nustosiu delioti ir tiek- liksiu tik plepeti smile.gif O darzu kasimas galva man su Krouliu buna. Cia deliosiu su Waitu, tai nemanau, kad tureciau pavargt labai. smile.gif Na, pagyvensiu- pamatysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 22 vasario 2016 - 14:06
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 22, 16:06)
Manau, kad susidorosiu smile.gif Jei jausiu, kad nepatempiu, nustosiu delioti ir tiek- liksiu tik plepeti smile.gif O darzu kasimas galva man su Krouliu buna. Cia deliosiu su Waitu, tai nemanau, kad tureciau pavargt labai. smile.gif Na, pagyvensiu- pamatysiu smile.gif

paplepejimas kartais geriau nei kortos thumbup.gif
Atsakyti
Neveikia jusu pilnatis? As kazkokia nubludus jauciuosi- galva skauda, zylioju is kampo i kampa, kaip dusia be vietos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 21, 18:59)
Sveika, Svaja  wub.gif as irgi jusu visu labai pasiilgau  wub.gif

Bandysiu delioti biggrin.gif dabar jau supratau, kodel man Amariliai pries pusmeti sake, kad jei as reiksmes internete skaitineju, tai man taro geriau net neuzsiimti biggrin.gif siek tiek uztruko, kol daejo, kad ji omeny turejo, jog cia viskas eina per intuicija  blush2.gif Bet dabar kazkaip jauciuosi "savo rogese", tai nutariau ir cia padelioti- kazkaip pajutau, kad atejo tas momentas, kada "pamoka ismokau, galiu grizti" stuktelejo smile.gif

Naudosiu Vaito kalade, kadangi bandau ja prisijaukinti siuo metu.

Paziurekim, kaip ten su EB, Tau, Svaja. smile.gif

Trys diskai apv., hermis apv., trys lazdos apv.

Sakyciau, kad gali siuo zmogumi "uzsiimti", jei neketini planuoti nieko rimto, nes nelabai matau as kazka rimto gaunantis. Daugiausia ka as cia matau, tai "bus gerai ir taip, kol neatsiras geriau" varianta. Ilgalaikiams santykiams sukurti trukdys noro stoka- kazkuri viena puse nenores deti pastangu, kai dalykai pakryps negera linkme (kaip ir visuose santykiuose yra momentai, kada aukstyn ir kada zemyn ir per tuos "zemyn" momentus reikia dirbti del santykiu). Tos trys lazdos apverstoj pozicijoj gale man gan aiskiai rodo, kad ilgalaikes perspektyvos cia tiketis nelabai verta.
Ojej rasau ir matau, kaip stipriai man zodyna/kalba/minciu raiska man tobulint reikia biggrin.gif blush2.gif
Sekmadieniauju su vistienos, brokoliu ir spanguoliu misraine. O kaip kitu merginu savaitgalis? smile.gif
Papildyta:

Lazdu karaliene apv., devyni diskai apv., velnias

Man kazkaip atrodo, kad cia jums kraus daugiau darbo, nei jus pajegsit patempti ir tai jus labai vargins, bet jausites lyg ikalinta- matysit, kad tas sunkus darbas neveda i kazkokius aiskesnius laimejimus, kaip paaukstinima pareigose, ar didesni atlyginima. Manau, kad cia jausites isnaudojama ir tai jus privers gan greitai imti dairytis naujos darbo vietos.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 22, 21:14)
Neveikia jusu pilnatis? As kazkokia nubludus jauciuosi- galva skauda, zylioju is kampo i kampa, kaip dusia be vietos... biggrin.gif

Mane turbut veikia, nusprendziau ryt krosiuka begti lotuliukas.gif mama jau su suniu atsisveikino (sake ryt nustips jei as isbegsiu) kaimyne zadintuva uzsistate kad VISKA GYVAI MATYTU, o vyras nervinas nes sako tavo zadintuvas skambes nuo 6h tol kol mane uzp... tada as kelsiuos eisiu kava daryt o tu parpsi toliau lotuliukas.gif bet jus isivaizduojat kokia jie mane beviltiska laiko??? cool.gif bet as nustebinsiu juos, nes jie dar nezino kad as ir rytui "zalia kokteili" pasiruosus pasidaryt 😂

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 22, 13:44)
Mane turbut veikia, nusprendziau ryt krosiuka begti  lotuliukas.gif  mama jau su suniu atsisveikino (sake ryt nustips jei as isbegsiu) kaimyne zadintuva uzsistate kad VISKA GYVAI MATYTU, o vyras nervinas nes sako tavo zadintuvas skambes nuo 6h tol kol mane uzp... tada as kelsiuos eisiu kava daryt o tu parpsi toliau  lotuliukas.gif  bet jus isivaizduojat kokia jie mane beviltiska laiko???  cool.gif  bet as nustebinsiu juos, nes jie dar nezino kad as ir rytui "zalia kokteili" pasiruosus pasidaryt 😂

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ritandra, tavo istorijos kaip visada kultines.. thumbup.gif

------------

Mane taip pat veikia pilnatis - dazniausiai nemiga kankina.
apskritai jau kelias paras esu be miego. mazajam dantukai dygsta, tai sokdina mane nakti kas valanda.. plius ta pilnatis.. gal ji irgi veikia? biggrin.gif nes pora naktu atsikele 2val. ir krykstauja sau lovytej, zaisti nori.. teko pora valandu "pakimarint" svetainej, kol pavargo ponaitis..
o siandien toki kadra nufotkinau! atsikeliu 6 val ryte, ziuriu auksine pilnatis i jura leidziasi.. nu taaaip grazu! kaip is filmo.... nuotraukose rausvas menulis gavosi wub.gif nuostabiai rytas prasidejo.
Atsakyti