Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Džiordžas @ 2016 02 22, 22:42)
Aciu  4u.gif

as noriu tik jai parasyt feedbacka ar kaip ten vadinasi.. praejo pusmetis geras nuo deliojimo ir dabar dar aiskiau matau, kad viskas buvo labai tiksliai..

OI tai parašykite jai žinutę, feedbacką mes mėgstam smile.gif O jeigu jis teigiamas, tai iš vis smile.gif žmogiškai natūraliai labai smagu smile.gif

QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 23, 21:29)
Ko taip tylu?  blink.gif Pasipasakokit, kaip diena, kaip savijautos, kas gero, kas blogo?

na, iki popietės tvarkiausi ir buvau nuėjusi į tolimesnę pardę maisto, tai kaip parėjau, tai nei kojičių nei rankičių smile.gif Kritau miegot, dabar pasikėliau trumpam. Vėl krisiu. Blogio nepasakosiu, kam čia...
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 01:03)

na, iki popietės tvarkiausi ir buvau nuėjusi į tolimesnę pardę maisto, tai kaip parėjau, tai nei kojičių nei rankičių smile.gif Kritau miegot, dabar pasikėliau trumpam. Vėl krisiu. Blogio nepasakosiu, kam čia...

O mokykloj kaip sekes?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 23, 23:06)
O mokykloj kaip sekes?

nu reikalas judinamas dabar jau su išorinių institucijų pagalba, bet aš to ir tikėjausi, su viskuo sutikau. bišky nervų priepuoly buvau parėjus, bet ne taip smarkiai, kaip bijojau smile.gif matyt, kad pasiruošusi jau šitam. nenoriu smulkintis :/
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 01:08)
nu reikalas judinamas dabar jau su išorinių institucijų pagalba, bet aš to ir tikėjausi, su viskuo sutikau. bišky nervų priepuoly buvau parėjus, bet ne taip smarkiai, kaip bijojau smile.gif matyt, kad pasiruošusi jau šitam. nenoriu smulkintis :/

Ziauru... tu viena ja turi? Sunku issivaizduot zinok, bet feedback is dukros turbut ne teigiamas doh.gif bet tu gi meti kortas ir tikrai taikliai, negi nesi metus kaip jos situacija eisis?? Ar sau neina blaiviai vertint?
Atsakyti
Sveikos raganaites. Gal kas galetu zvilgteleti y kortas? esme tokia, kad su vaikinu esam kartu daugiau nei 4 metus. Atvykau y uzsieni (atleiskite uz nelietuviskas raides, ju neturiu) jo iniciatyva. gyvenam kartu daugiau nei 3 metus, ir jis viena diena pasake, kad nori skirtis. man is karto sokas "kaip cia taip?". zodziu skirtis atsisakiau. gal uzmestumete aki, kas jam yra? ar tik nepasimaise kita moteris? buciua dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 02 23, 23:32)
Sveika sugrizus  4u.gif

Svaja, kaip faina tavo fronte 4u.gif

Ritandra, sveikinu su pasibegiojimu thumbup.gif na ir faina tu wub.gif

Na o as laukiu, kada vaiku atostogos baigsis, baigiu nuprotet, nieko nebespeju, net pagalvoti apie kortas neturiu laiko doh.gif

Labas 4u.gif (net pasimeciau, ar "labas", ar "dekoju" su tokiu pasisveikinimu labiau tiktu biggrin.gif )

QUOTE(Ritandra @ 2016 02 23, 23:40)
Visus kaulus skauda, idomu ar ryt pakilsiu krosiukui. Turejom sveciu tai pirteles norejo. Isvanojom svecius, ispylingavom, putom ismasazavom ir sedim su vyru ramus. Eisiu miegot.

Pavasario saule, jei bus upo (tikrai neskubu)  gali man padeliot? Esme kad po nauju planavau savo akcijas versle parduot, spjaut zodziu. (Amariliai mete kortas sake neskubet laikytis verslo) kazkaip taip susikloste kad tos akcijos visdar mano, dirbu toliau, tai laiko nebuvo gal samoningai noro. Ir va kazkaip taip visai gerai cia man sektis pradejo  lotuliukas.gif  zinai kaip buna - pagerejimas pries mirty  lotuliukas.gif  tai ydomu tas variantas ar ne tas.

Klausimas butu toks. Artimiausiu metu (metai) tarkim, kaip klostysis imones AV reikalai. Dar gal kokia patarimu korta, kaip ten metama ismesk wink.gif

Bet kaip saldziai po pirteles turetu miegotis... Net pavydas sukilo, klausyk... blush2.gif O del krosiuko, tai Tu nepersitempk- geriau po maziau, bet dazniau, nei didele apkrova, tada kelias dienas negalejimas pajudet ax.gif

Ok, padeliosiu tada ryt Tau. Dabar jau eisiu miegot- akys limpa, tik pries miega uzsukau trumpam.

Ramios nakties visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 00:03)
OI tai parašykite jai žinutę, feedbacką mes mėgstam smile.gif O jeigu jis teigiamas, tai iš vis smile.gif žmogiškai natūraliai labai smagu smile.gif

Nu, zinok, paskaicius man net geda uz save pasidare- as turiu parduotuve uz poros stoteliu nuo saves ir tas pacias su trulu vaziuoju blink.gif doh.gif Kojos man atrofuosis.

O miegot gerai- miegas gydo. Jei blogai, reikia eit miegot, pamiegojus nors bedos ir neissisprendzia, bet savijauta bent minimaliai pagereja. Stiprybes ir sveikatos Tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 24 vasario 2016 - 00:11
Ritandra, dėl savo širdies skausmo dėliot, tai... bezrezultatnas reikalas, čia sunkiau, nei nuosavi meilės reikalai.
Saule, aš antrą dieną kaip iš lovos išlipau po labai ilgo laiko biggrin.gif Čia buvo bišky perdaug užsimota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 24, 02:07)

Papildyta:

Nu, zinok, paskaicius man net geda uz save pasidare- as turiu parduotuve uz poros stoteliu nuo saves ir tas pacias su trulu vaziuoju  blink.gif  doh.gif Kojos man atrofuosis.

kaip gerai kad ne as viena tokia tinginė, maximoj jei masina vyras pastato kur kampe tai burbu burbu, todel ir sumasciau truputi pajudėti, nes i ofisa (4 auksta) uzlipu ir dustu... doh.gif bet siandien nebebegau, atsikeliau ryte vos is lovos islipau, i wc nuejau tai galvojau apsispysiosiu nepasiekus klozeto nes kojos vapse kaip susprardytos lotuliukas.gif prisiminiau mokyklos laikus kaip puse metu fizinio nedarai o paskui "atsiskaitai" per viena pamoka... koks jausmas ryte. Tai ir galvoju kokia as paliegus, tragedija.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 24, 02:13)
Ritandra, dėl savo širdies skausmo dėliot, tai... bezrezultatnas reikalas, čia sunkiau, nei nuosavi meilės reikalai.
Saule, aš antrą dieną kaip iš lovos išlipau po labai ilgo laiko biggrin.gif Čia buvo bišky perdaug užsimota smile.gif

is tos serijos "batciuvys be batų" lotuliukas.gif

Na tau tikrai stiprybes ir susitvardymo 4u.gif Manes ta pauglyste dar laukia... doh.gif
Atsakyti
Amariliai , eik i dvasines ligas ten viena aiskina kaip mamai reikia apsivalymus daryt ir vaikas pasidarys geras lotuliukas.gif zodziu tu vaiko saknis tai prasau ir valykis kaltu neieskojus lotuliukas.gif zvengiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 23, 22:29)
Ko taip tylu?  blink.gif Pasipasakokit, kaip diena, kaip savijautos, kas gero, kas blogo?

Sveikos 4u.gif As stresuoju nuo pacio ryto, pasimatymas vakare laukia - pirmas po 7 metu pertraukos blush2.gif doh.gif Spejau ir y sporto kluba sulakstyt, negaliu apsispresti ka rengtis ir isvis noreciau visa tai atsaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2016 02 24, 14:38)
Sveikos 4u.gif As stresuoju nuo pacio ryto, pasimatymas vakare laukia - pirmas po 7 metu pertraukos blush2.gif  doh.gif Spejau ir y sporto kluba sulakstyt, negaliu apsispresti ka rengtis ir isvis noreciau visa tai atsaukti biggrin.gif

wub.gif aklas pasimatymas ar normalus tongue.gif

lauksime labai jau ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 24, 12:06)
Amariliai , eik i dvasines ligas ten viena aiskina kaip mamai reikia apsivalymus daryt ir vaikas pasidarys geras  lotuliukas.gif  zodziu tu vaiko saknis tai prasau ir valykis kaltu neieskojus  lotuliukas.gif  zvengiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ner cia ko zvengt smile.gif Energetiskai mes vieni kitus itakojame, o kad mama savo vaika itakoja tai manau nei vienai toks klausimas nekyla, puikiai tai pasimato, pagal mamos nuotaiką ir vaikų. Nera buve jausmo kad salia kai kuriu zmoniu tiesiog net nesinori buti, ir pabuvus salia ju pavargsti labiau nei po bulviakasio? Energetiniai vampyrai... Ir daug tokių galima butu surasti gyvenimisku sutapimu, kurie patvirtina kad mes dalinames savo energetika vieni su kitais 4u.gif
Atsakyti