Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 29, 00:34)
Laikykis. Sveikatos Tau  4u.gif
Papildyta:
Issitraukiau sau dienos kortas-

Kroulis: imperatore,
Waitas: lazdu tuzas

Reiks paziuret, kas buvo arciau tiesos sikart biggrin.gif

Cia kaip suprantu skirtingos kalades? Ten jos visokiu pavadinimu buna? unsure.gif

Papildyta:
Galvojau gal ryt neit i darba ir pasidaryt namuose generaline tvarka, nes basa einu svetainej tai nuo trupiniu masazas pedu gaunas lotuliukas.gif nieko nesitvarkiau savaitgali ... bet kadangi man ryt ispranasavo nedarbinga diena, tai geriau atsidesiu tvarkyma antradieniui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 28, 23:43)
Cia kaip suprantu skirtingos kalades? Ten jos visokiu pavadinimu buna?  unsure.gif 
Papildyta:
Galvojau gal ryt neit i darba ir pasidaryt namuose generaline tvarka, nes basa einu svetainej tai nuo trupiniu masazas pedu gaunas  lotuliukas.gif  nieko nesitvarkiau savaitgali ... bet kadangi man ryt ispranasavo nedarbinga diena, tai geriau atsidesiu tvarkyma antradieniui  lotuliukas.gif

Tu kaladziu simtai, jei ne tukstanciai ivairiausiu, kokiu tik sirdis geidzia. biggrin.gif As kol kas tik dvi turiu biggrin.gif beje, labai noriu isigyt ferret tarot, reiks kada kokia proga pasilepint save ir uzsisakyt- tokia zaisminga kalade labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 29, 00:53)
Tu kaladziu simtai, jei ne tukstanciai ivairiausiu, kokiu tik sirdis geidzia. biggrin.gif  As kol kas tik dvi turiu biggrin.gif beje, labai noriu isigyt ferret tarot, reiks kada kokia proga pasilepint save ir uzsisakyt- tokia zaisminga kalade labai biggrin.gif

Kaip suprantu kazkuri tiesiog "prilimpa" ir vsio smile.gif kiek cia skaitydama girdziu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 28, 23:57)
Kaip suprantu kazkuri tiesiog "prilimpa" ir vsio smile.gif kiek cia skaitydama girdziu wink.gif

Arba siaip grazi pasirodo, kaip meno kurinys smile.gif tiesiog naudot reikia ta kalade, kuri grazi/maloni/patinka ir tiek smile.gif na, o kartais buna taip, kad kalade stipriai prilimpa- kaip man Kroulis biggrin.gif bet as vistiek turiu savo noru sarase nemazai kaladziu, kurios man tiesiog patinka, nes jos grazios ir kurias svajoju kada nors isigyti biggrin.gif
Atsakyti
Amariliai, laikykis, zinau ta "malonuma", man irgi reik raut, tik neprisiruosiu :/

Ritandra, tai kada pagaliau kortas isigysi ir prie musu kitoj temoj kaip pilnaverte dalyve prisijungsi? tongue.gif

As turiu ne viena kalade, nes Waitas man nepatiko. Bet mokintis pradejau su juo ir po to mes su juo susislifavom biggrin.gif dabar praktiskai tik ji ir naudoju, nes vieninteliu tikrai pasitikiu, o kitu neatidirbus. Dar Casanovos kalade man labai prilipo, as ja kai paemiau is karto skaityt galejau, bet ji tokio riboto panaudojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 02 29, 11:04)

Ritandra, tai kada pagaliau kortas isigysi ir prie musu kitoj temoj kaip pilnaverte dalyve prisijungsi? tongue.gif

kadangi neskaitau rusu kalba (o kaip supratau info protingos ja daugiausia) tai man be sancu biggrin.gif smile.gif nebent i grazius paveiksliukus pasiziureti ir paspeliot lotuliukas.gif

klausykit, gal galite man kuri mestelt kortas del vienos skolos. Nes du metai yra nemaza pinigu suma skoloj is vieno kliento, na mes kazkaip neprimenam jam o jis irgi nesisiulo smile.gif Vyrui sakau reikia krutinti ta reikala nes noriu tvortos o pinigais nelyja doh.gif
Klausimas butu toks, ar bus problemu atsiskaitant zmogui J už paslaugas mano vyrui??

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 28, 22:43)
Cia kaip suprantu skirtingos kalades? Ten jos visokiu pavadinimu buna?  unsure.gif 
Papildyta:
Galvojau gal ryt neit i darba ir pasidaryt namuose generaline tvarka, nes basa einu svetainej tai nuo trupiniu masazas pedu gaunas  lotuliukas.gif  nieko nesitvarkiau savaitgali ... bet kadangi man ryt ispranasavo nedarbinga diena, tai geriau atsidesiu tvarkyma antradieniui  lotuliukas.gif

Tikrai nematau, kad nedarbinga diena iš šių kortų. Kaip tik veiksmas.

Skirtingos kaladės, kaladžių pavadinimai skiriasi, ten 78 kortos, tai jų visų skirtingi ir pavadinimai smile.gif Yra tam tikri kanonai, pagal kuriuos piešiamos tikrosios Taro kaladės, bet yra šimtai jų klonų, kur tų kanonų (esminių ženklų) nesilaikoma, tai tos nėra tikros Taro, tai pasižaidimui okay. Turiu ir tokių. Pažaidimui, bet ne darbui ir ne rimtiems klausimams. "Prilimpa" tos, su kuriomis jauti ryšį, su jų simbolika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 29 vasario 2016 - 11:20
Man tiek apverstas Pasaulis, tiek apversti 8 pentakliai rodo strigima arba kai viskas vyksta ne taip, kaip planuojama, tikimas ar turetu but. Vienintelis veiksmas Likimo rate, bet ir tai mazai itakojamas pacio zmogaus. Tai siuo atveju sakyciau jis rodo, kad viskas vistiek praeis gerai, nebus kazkokiu blogu pasekmiu arba tiesiog viskas vykd savaime be pacios Ritandros didelio inaso. Na, bus idomus Ritandros feedback'as dienos pabaigoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 29 vasario 2016 - 12:53
sedziu darbe bet nejauciu kad dirbciau, viska darausi vaiko gimtadieniui, kuiciuosi ne darbo reikalais, maudu ant siaudeliu peles galvas ir vynioju saldainius i popieriukus smile.gif Tokia lengva diena, bet va uz valandzikes vaziuosiu namo ir kibsiu namu tvarkyti, nori nenori bet reikia.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 02 29, 12:48)
Man tiek apverstas Pasaulis, tiek apversti 8 pentakliai rodo strigima arba kai viskas vyksta ne taip, kaip planuojama, tikimas ar turetu but. Vienintelis veiksmas Likimo rate, bet ir tai mazai itakojamas pacio zmogaus. Tai siuo atveju sakyciau jis rodo, kad viskas vistiek praeis gerai, nebus kazkokiu blogu pasekmiu arba tiesiog viskas vykd savaime be pacios Ritandros didelio inaso.  Na, bus idomus Ritandros feedback'as dienos pabaigoje 4u.gif

ai, nusišnekėjau, ten gi P S dienos kortos su veiksmu biggrin.gif Irony, aš žiūriu, kad paskutinėm dienom ne kortų, o klausimų nesuprantu biggrin.gif nu nieko, prabusiu, mėnulio para puiki, nuotaika irgi yra, bo prieaugis mokykloj. Jau trečią kartą!

einam dienos kortų traukt į praktikos temą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 29 vasario 2016 - 13:48
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 29, 15:37)
ai, nusišnekėjau, ten gi P S dienos kortos su veiksmu biggrin.gif Irony, aš žiūriu, kad paskutinėm dienom ne kortų, o klausimų nesuprantu biggrin.gif nu nieko, prabusiu, mėnulio para puiki, nuotaika irgi yra, bo prieaugis mokykloj. Jau trečią kartą!

einam dienos kortų traukt į praktikos temą wink.gif

cia kas dabar?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 13:51)
cia kas dabar?

paawglistia. bet tai dar nera blogiausias dalykas.
Atsakyti