Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 15:51)
cia kas dabar?

supratau lotuliukas.gif daejo po kurio laiko ax.gif
Atsakyti
Amariliai lotuliukas.gif
Nu bet veiksmas vyksta vistik pas Ritandra, trecųa akis budi kazkiek biggrin.gif tik tas veiksmas pasalinis, taip sakant ne tas, kuris realiai darbe turetu vykt biggrin.gif
Atsakyti
CHA!
o as dar neprabudau doh.gif
Atsakyti
Budi budi Ritandros trecia akis thumbup.gif ypac darbe, kad nepersiilsėtu kiti bigsmile.gif

o as grizau namo, pasileidau muzikike ir tvarkysiu namus doh.gif na bent isisiurbsiu tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Baiminuosi del savo ir vaiko saugumo, sveikatos ir tyciniu ispuoliu. Gal galite paziureti ar tai tik baimes. Jei, ne, tai ko labiausia saugotis ar kaip isvengti. P.S.
Buves ex (ne vaiko tevas) supjauste visus masinos ratus, dar gali padaryti bet ka. Amariliai senai sake begti...tik, kad atsikratyti nepavykdavo
Atsakyti
Va ka reiskia nepasijungti prie SM kelias dienas. paskui skaityti 15psl tenka.. ax.gif visas laikas surytas, belieka tik indus issiplauti, palisti po dusu ir eiti vaiko is darzelio pasiimti.. o kazkas zadejo pasimokyti.. blush2.gif

Man siuo momentu del Taro kazkokia apatija apemus. matyt perdegiau. nusipirkau Taro knyga ir nusprendziau nieko nedaryti su kortom kol ji neateis. kazkaip savaime atsiribojau, nes laukiu tos knygos. o dabar neprisiverciu kortu paimti i rankas. dar paskutiniu metu su drauge galima sakyti susipykom del kortu reiksmiu, tai kazkaip is viso fantazija atsoko..

Waitas man toks siaip sau-nei labai patinka, nei nea.. as ji retai naudoju, bet rodo jis gana tiksliai. is pradziu sunkiai sekasi suprasti, bet po kokiu 5klausimu isivaziuoju ir viskas normaliai buna. su juo kazkaip is leto isibegeti reikia.. o Krowlis, tai atvirai pasakius mane gasdina. unsure.gif man vien kortu simbolika atstumianti, tai as neisivaizduoju kaip kitiems patinka su jomis dirbti. cia grynai stebiuosi, nieko asmenisko.. 4u.gif
o siaip turiu 4 kalades: Waita, Marseli, Dureri ir Deviant Moon. labiausiai patinka dirbti su Deviant Moon. as esu pamisusi del menulio, tai man sita kalade pats tas. tik ji giliu klausimu neparodo. daugiau praktiskiems klausimams skirta. su Dureriu tik kelis kart esu deliojusi. man ta kalade per gili biggrin.gif labai dvasiskai rodo, su giliom mintim, kur as pritingiu glintis ir kartais noriu tik siaip sau pasidelioti, daug nekapstant. su Marseliu patinka dirbti, viska labai aiskiai parodo, tik nervina, kad MA neiliustruoti..

zodziu, cia truputi issikalbejau ne i tema.. biggrin.gif

o jeigu kas nors netycia nores pasipraktikuoti Taro mokymosi temoj, tai paziurekit ar pasiims vyras vaika kartu atostogauti ar nea. turetu skristi geguzes 18d. bet plesosi ir niekaip neapsisprendzia pirkti bilietus ar nea. tai kaip cia viskas baigsis? bilietus saivaites begyje turetu nupirkti pagal visa scenariju. Aciu is anksto! 4u.gif
Atsakyti
Gal yra kas padėliotų, kaip man seksis naujame darbe kitoje šalyje? Ir ar yra galimybių ten ilgiau pasilikti? Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2016 03 01, 13:53)
Gal yra kas padėliotų, kaip man seksis naujame darbe kitoje šalyje? Ir ar yra galimybių ten ilgiau pasilikti? Ačiū iš anksto smile.gif

lazdu tuzas, kvailys, imperatorius
Baze astuoni diskai

Sakyciau eisis energingai- kibsit i darba su uzsidegimu, noru visiems aplinkiniams irodyt, kad jus esat stipri darbuotoja, kad sugebat atlikti viska teisingai, na, vienu zodziu, turesite daug entuziazmo ir ryzto irodyti virsininkams, kad jie nepadare klaidos jus priimdami. Na, ir kaip apibendrinant visa sita, bazine korta rodo, kad save irodyt bandysite atkakliu darbu, daug darbo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 03 kovo 2016 - 22:31
Sveikos merginos 4u.gif gal kuri galėsite padėlioti?
Klausimas būtų, kaip seksis (verslas) įmonei ADS ir kokios mano perspektyvos joje?

Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 03, 22:24)
lazdu tuzas, kvailys, imperatorius
Baze astuoni diskai

Sakyciau eisis energingai- kibsit i darba su uzsidegimu, noru visiems aplinkiniams irodyt, kad jus esat stipri darbuotoja, kad sugebat atlikti viska teisingai, na, vienu zodziu, turesite daug entuziazmo ir ryzto irodyti virsininkams, kad jie nepadare klaidos jus priimdami. Na, ir kaip apibendrinant visa sita, bazine korta rodo, kad save irodyt bandysite atkakliu darbu, daug darbo.

Ačiū. smile.gif Būtent toks ir yra mano nusiteikimas. Tikiuosi, kad ir pavyks tai įrodyti 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri būtų tokia maloni ir išburtu man prašau. Labai aktualus darbo klausimas. Kaip greitai pavyks susirasti darbą ? Gal kokių patarimų būtų,kur ieškoti,sritis ar kas..Gal apie užsieni irgi svarstyti ? Na kuomet išsispres visa ši situacija ? Taip bendrai gal būtų galima pažiūrėti. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Marta 2 @ 2016 02 25, 12:34)
Sveikos taro mergaitės wub.gif

Senai čia bebuvau ,bet artėja pavasaris ir kvėpuojasi smagiau ,širdukė linksmiau plaka.. rolleyes.gif

Ar galiu paprasyti kurios mors laisvesnės mergaites pažiūrėti mano klausyma?
Yra žmogus su kuriuo bendraujam jau 5mėn... siūlo bendrą gyvenimą ...bet abejoju šiek tiek...ne del jo...del savęs...kas jei nuvilsiu jį? Traukia tas vyras mane bet gal būt yra baimės iš vidaus kurios stabdo...visgi...viena esu 4metus atpratus nuo poros buvimo salia...

Klausymas .... Priimti man pasiūlymą ,verta bandyti kurti naują istoriją su šiuo žmogumi? AŠ ...JB .....JIS EB..
Labai dėkoju už atsakymą..

Atkeliu klausymą,gal laisvenė mergina atsakytų blush2.gif

Ačiū.
Atsakyti