Va ka reiskia nepasijungti prie SM kelias dienas. paskui skaityti 15psl tenka..

visas laikas surytas, belieka tik indus issiplauti, palisti po dusu ir eiti vaiko is darzelio pasiimti.. o kazkas zadejo pasimokyti..
Man siuo momentu del Taro kazkokia apatija apemus. matyt perdegiau. nusipirkau Taro knyga ir nusprendziau nieko nedaryti su kortom kol ji neateis. kazkaip savaime atsiribojau, nes laukiu tos knygos. o dabar neprisiverciu kortu paimti i rankas. dar paskutiniu metu su drauge galima sakyti susipykom del kortu reiksmiu, tai kazkaip is viso fantazija atsoko..
Waitas man toks siaip sau-nei labai patinka, nei nea.. as ji retai naudoju, bet rodo jis gana tiksliai. is pradziu sunkiai sekasi suprasti, bet po kokiu 5klausimu isivaziuoju ir viskas normaliai buna. su juo kazkaip is leto isibegeti reikia.. o Krowlis, tai atvirai pasakius mane gasdina.

man vien kortu simbolika atstumianti, tai as neisivaizduoju kaip kitiems patinka su jomis dirbti. cia grynai stebiuosi, nieko asmenisko..
o siaip turiu 4 kalades: Waita, Marseli, Dureri ir Deviant Moon. labiausiai patinka dirbti su Deviant Moon. as esu pamisusi del menulio, tai man sita kalade pats tas. tik ji giliu klausimu neparodo. daugiau praktiskiems klausimams skirta. su Dureriu tik kelis kart esu deliojusi. man ta kalade per gili

labai dvasiskai rodo, su giliom mintim, kur as pritingiu glintis ir kartais noriu tik siaip sau pasidelioti, daug nekapstant. su Marseliu patinka dirbti, viska labai aiskiai parodo, tik nervina, kad MA neiliustruoti..
zodziu, cia truputi issikalbejau ne i tema..
o jeigu kas nors netycia nores pasipraktikuoti Taro mokymosi temoj, tai paziurekit ar pasiims vyras vaika kartu atostogauti ar nea. turetu skristi geguzes 18d. bet plesosi ir niekaip neapsisprendzia pirkti bilietus ar nea. tai kaip cia viskas baigsis? bilietus saivaites begyje turetu nupirkti pagal visa scenariju. Aciu is anksto!
Change the way you see things, and the things you see will change" - Wayne Dyer