Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 11 10, 23:15)
Gal kuriai kaunietei ko nors iš feelunique reik, kaip ir man kokios smulkmenos, nesurenku iki free ship'o  doh.gif . Nupirksiu ryt vakare.
priklausomybe@gmail.com

Aš iš feelunique siuntinio nesulaukiu jau virš mėnesio sad.gif
Atsakyti
O ka reiskia toks uzrasas pas DHL kurjerius?
Delivery arranged no details expected
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 11, 08:19)
Aš iš feelunique siuntinio nesulaukiu jau virš mėnesio sad.gif

O pašte klausei? Aš gavau per pastarąjį mėn. 2 be problemų g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip manot jei GAP darytas uzsakymas si sestad, pinigai rezervuoti, bet nenuskaiciuoti, uzsakymas raso Pending shipment... kame bedos? Kodel neissiuncia? Cia gal susije su pakeitimais del internetiniu pirkimu SEB...atsiskaitineju SEB Mylimiausia kortele...
Atsakyti
Labas rytas,
merginos, ar įmanoma pačioms iš UK parsisiųsti šių saldainių dėželių? (kad ir per turkio adresą, bet perkant pačioms)
user posted image
Atsakyti
Ar jums krepšelyje rodo mytoyse Lego city tą papildomą 15 proc. nuolaidą? Man šiandien neberodo kažkodėl....
Atsakyti
merginos, gal aks cocoon'a renkate kaune?
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2015 11 11, 08:16)
Perkeliu klausimą iš senos temos:

Man buvo neįdėtų prekių. Viską išsprendė geranoriškai - kai ką išsiuntė pakartotinai, kai ką atšaukė ir gražino pinigus. Bet laiško palaukti reikėjo, atsakė gal dviejų dienų bėgyje, žodžiu neskubėjo.
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2015 11 11, 08:41)
merginos, gal aks cocoon'a renkate kaune?

Renka, bet nepamenu SM nicko, tik meila galiu parasyt
saule222pirkimai@gmail.com
Atsakyti
Kaune renku www.cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo. Tvarkingus krepšelius siųsti saule222pirkimai@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule222: 11 lapkričio 2015 - 08:59
QUOTE(Linulee @ 2015 11 11, 08:33)
Labas rytas,
merginos, ar įmanoma pačioms iš UK parsisiųsti šių saldainių dėželių? (kad ir per turkio adresą, bet perkant pačioms)
user posted image

Taip, įmanoma iš Asdos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 11 11, 09:33)
Sveikos merginos, kaip manot jei GAP darytas uzsakymas si sestad, pinigai rezervuoti, bet nenuskaiciuoti, uzsakymas raso Pending shipment... kame bedos? Kodel neissiuncia? Cia gal susije su pakeitimais del internetiniu pirkimu SEB...atsiskaitineju SEB Mylimiausia kortele...

Cia gal labiau susije su tuo kad buvo nemazai akciju paskutiniu metu, tai gal nespeja viska greitai issiusti. Ir pas mane nuo praeitos savaites Pending shipment - kantriai laukiu, ne pirma karta taip mirksiukas.gif
Atsakyti