Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar niekas nesiruošia iš Kauniečių pirkti, reikia trasos bigsmile.gif ir kokia maždaug gavosi kaina kas jau pirkote?

http://www.argos.co....ber/2811503.htm
Atsakyti
Gal žinote ar galima pirkti iš aliexpress natūralius pusbrangius akmenis? Muito neuždės? Ir ar juos siųstis galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 11 11, 08:23)
O ka reiskia toks uzrasas pas DHL kurjerius?
Delivery arranged no details expected

paprastai jei as pamatau toki uzrasa, man siuntini atveza kita diena DPD. Jis lyg ir reiskia "iteikimo detaliu nebus". Perduoda kitiem kurjeriams.

QUOTE(Kikaxx @ 2015 11 11, 09:16)
Ar niekas nesiruošia iš Kauniečių pirkti, reikia trasos  bigsmile.gif  ir kokia maždaug gavosi kaina kas jau pirkote?

http://www.argos.co....ber/2811503.htm

O ar zinot, kad baigesi akcija 3uz2 kaina?
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2015 11 11, 10:25)
paprastai jei as pamatau toki uzrasa, man siuntini atveza kita diena DPD. Jis lyg ir reiskia "iteikimo detaliu nebus". Perduoda kitiem kurjeriams.
O ar zinot, kad baigesi akcija 3uz2 kaina?

nenežinau unsure.gif o tai nelabai tada apsimoka?
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2015 11 11, 09:33)
Labas rytas,
merginos, ar įmanoma pačioms iš UK parsisiųsti šių saldainių dėželių? (kad ir per turkio adresą, bet perkant pačioms)
user posted image

Aš jų irgi norėčiau, bet pati niekad nepirkusi... ax.gif
Atsakyti
Merginos, o čia man vienai sportsdirect taip kelia pristatymo kaina? vos kelias prekes idedi ir jau +5eurai, +5eurai... nu net nebeapsimoka sakytis...
Atsakyti
Vis dar ieskau prisijungianciu prie Pablosky batuku is Ventes blush2.gif Vilnius,galesiu persiust smile.gif
Atsakyti
Sveikos, priminkit, is kur perkat kvepalus g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori prisijungti prie agros? geriausia kad butu zaislo kaina 35 svaria tada pritaikytu nuolaida 3 uz 2 kaina, su trasom nerasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 11 11, 09:19)
Sveikos  4u.gif  Gal kas nors ciupinejote ir Mini micro ir Hudoros paspirtukus? Kuris pasirode rimtesnis, kokybiskesnis, lengvesnis valdyme? Domina su 2 ratukais priekyje, galvoju apie toki pirkini 2meciui. Apie mini micro cia girdejau daug geru atsiliepimu, o kaip del Hudoros?

Mes turim Hudora, bet ciupinejom ir Micro, tai valdyme gal dideliu skirtumu ir nera, bet Hudoros pats paspirtukas gerokai sunkesnis, tai yra ka panesioti, bet atrodo ir tvirtesnis smile.gif Pirkom Hudora del didelio kainu skirtumo, kokybe tikrai nenusivylem, kaip paspirtukas tai puikus, bet musu vyrukui labiau balansinis patiko, tai paspirtukas laukia kol brolis paaugs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rytem @ 2015 11 11, 09:35)
Ar jums krepšelyje rodo mytoyse Lego city tą papildomą 15 proc. nuolaidą? Man šiandien neberodo kažkodėl....

Man atrodo ta nuolaida tik dvi dienas galiojo g.gif
Atsakyti
Gal kas iš amazon.de Klaipėdoje renka - reikia vieno mažo daikčiuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 11 10, 19:00)
Tai Klorane kaip suprantu nekazka.... hmmm... o tokia gera kaina smile.gif

O man labai patiko thumbup.gif

Gal kas Vilniuje GAP renka? rolleyes.gif
Atsakyti