Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

o as daugiau nepazystu i ka galeciau kreiptis, cia rekomendavo
dar uzklausiau del vonios praustuvu aukscio, tai atrase, jog standartas Europoje 85 ir viskas
nezinau, man daug sunkiau sitaip, nes kol kas tokio aiskumo ir nera, visas kartojama 10 kartu ir tai vizualizacijose pasikartoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 23 lapkričio 2015 - 11:13
Virtuvė tokia. Čia orkaitė nuleista dar žemiau. Orkaitė bus naudojama daug rečiau nei mikrobangė...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 11 23, 12:55)
Virtuvė tokia. Čia orkaitė nuleista dar žemiau. Orkaitė bus naudojama daug rečiau nei mikrobangė...
http://www.part.lt/i...b89e4090178.jpg

Bent jau čia, tai ir linijos sutampa, ir mikrobangė nesigauna per aukštai, ar ne?
Atsakyti
Čia taip, bet ar tokiam aukšty bus naudos, kad orkaitė tik šiek teik pakelta? Ar visgi kelti per dar vieną stalčių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 11 23, 16:49)
Čia taip, bet ar tokiam aukšty bus naudos, kad orkaitė tik šiek teik pakelta? Ar visgi kelti per dar vieną stalčių? g.gif

Orkaitė būt patogiau būtų dar aukščiau per vieną stalčių, bet tada mikrobangė jau lyg ir per aukštai gaunas... Bet jei sakot, kad orkaitę retai naudojat, dažniau mikrobangę, tai sprendimas kaip brėžinyje gal ir geriausias.
Atsakyti
zemaiteki, pas mus senoje virtuveje buvo toks sprendimas, man visai patogu budavo. apatinis stalcius kepimo formoms ir blekams susideti buvo ir normalus aukstis mikrobankes, nereikejo aukstai kilnoti ranku ir bijoti.
Atsakyti
Merginos, norejau daryti stalvirsi 70 cm, kur palange, gautusi dar daugiau, tada 1 m praejimui iki salos ir sala 80 cm, niekaip nesigauna namuose pavaiksciojus, pasibraizius, nes sala jau beveik ant isejimo iseina, o kur dar kedes blush2.gif kiek maziausiai gali buti sala, akd atrodytu padoriai? stalvirsi jau mazinu iki 60 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 18:04)

Man rodos, kad 80cm salai mažiaisias gylis turėtų būti, mažiau jau nekažkas... nebent tai kokia mini sala. Kaip jau anksčiau minėjau, pas Jus siaurokas atstumas tarp salos ir likusio virtuvinio gaunasi. Jei norit erdvios virtuvės, turėtų nūti 1,2m.
Kas per dizainerė, jeigu tokių elementarių dalykų nesužiūri g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 24, 21:27)
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 18:04)

Man rodos, kad 80cm salai mažiaisias gylis turėtų būti, mažiau jau nekažkas... nebent tai kokia mini sala. Kaip jau anksčiau minėjau, pas Jus siaurokas atstumas tarp salos ir likusio virtuvinio gaunasi. Jei norit erdvios virtuvės, turėtų nūti 1,2m.
Kas per dizainerė, jeigu tokių elementarių dalykų nesužiūri g.gif ...

siandien vaiksciojom su metru, nekaltinu dizaineres nei kiek, ka daryt jei nesigauna nei pro kur tas 1,2, jei noriu salos, ir taip sala ant praejimo islenda, ka jau kalbet apie 120, vaiksciom su metrais, piesem sienas...norai tokie, galimybes tokios, mano virtuve staciakampe, stai kur beda, o ne dizainere biggrin.gif
pas drauge 96 nuo salos iki stalvirsio..puikiausiai vietos gana
sala 80 gautusi, bet beda tame, kad man reikia kedziu prie jos, o vat jos jau ir islenda ant praejimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 24 lapkričio 2015 - 20:41
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 21:30)

Supratau, tai dizainerė Jums aiškino tuos visus niuansus smile.gif. Nežinau, kaip ten pas Jūsų draugę, pati turiu 1.3m (planavom 1.2m, tačiau kabelį grindyse truputį ne vietoj išvedė) atstumą - mažiau negu 1,2 net ir nenorėčiau schmoll.gif .
Kokio dydžio virtuvinis pas Jūsų draugę? Gal kartais dviejų eilių? Pas Jus ta sala gaunasi tokia vos įkišta patalpos vidurį. Visai kas kita būtų, jeigu būtų bendra virtuvė su svetaine, tada tas erdvės jausmas išliktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 lapkričio 2015 - 20:43
pas drauge identiska virtuve kaip pas mane, tik ideliojimas skiriasi ir ji net saloje stalcius pasidariusi, puikiai viskas telpa jai ir atrodo jaukiai, vat, kad buvo reikalinga atramine siena, tad dali virtuves skiria siena, kita dalis atvira palikta, nebutu bedos, jei butu viskas atvira, o dabar vat noriu salos, kedziu, o riboti cm, nors atrodo, joptararai, 18 kv doh.gif
na, mano sala ne viduryje, jau link praejimo, tai neatrodo is holo iejus, kad kaip sasas vidury, jei nebutu kedziu, butu liuks, ir praeit, ir dirbt prie jos eitu doh.gif
tai aciudie, kad nesugalvojau to sandeliuko palikt, butu kamurkiu kamurke, sala mini ir tokia siaip sau, dabar bent jau pailga virtuve, atrodys dailiai, jei ne ta sala suka smegenis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 24 lapkričio 2015 - 20:45
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 21:43)

Matot, Jūs praktiškai tris sienas apstatot baldais ir dar viduryje norit... Vat jeigu būtų virtuvinis bent L formos (prie sienos priešais svetainę ir prie tos, kur ūkinę spintą darot, tada salą galima būtų stumtelt kairėn ir jai gal jau netrukdytų skiriamoji siena. Nepamenu Jūsų plano tiksliai, gal turit vaizdą iš viršaus su matmenimis?
Atsakyti