Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

siandien matmenys koregavosi, cia pirmas variantas, salos net nesimato
user posted image

o cia apskritai pirmas variantas, labiau matosi aks kur
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 24 lapkričio 2015 - 20:54
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 21:43)
pas drauge identiska virtuve kaip pas mane, tik ideliojimas skiriasi ir ji net saloje stalcius pasidariusi

Ar irgi atskirta virtuvė nuo svetainės pas ją? O Jūs neplanavote saloje stalčių?
Man kažkaip atrodo, kad sala labiau tinka sujungtoj virtuvėj su svetaine. Uždaroj virtuvėj ji praranda pusę savo žavesio, nes neaimato jos iš kitų namų kampelių. Man sala turėtų būti virtuvės ašis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 lapkričio 2015 - 20:59
QUOTE(Juodai @ 2015 11 24, 21:54)
Ar irgi atskirta virtuvė nuo svetainės pas ją? O Jūs neplanavote saloje stalčių?

taip, atskira identiskai, tik pas ja kur pas mane sandeliukas-spinta, pas ja tikras sandeliukas, su sienom

galima ir sakyti, jog virtuve L raides, nes ta spinta sandeliukas tarsi siena bus
http://www.part.lt/p...c6ae1480165.jpg
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 11 24, 21:54)
Man kažkaip atrodo, kad sala labiau tinka sujungtoj virtuvėj su svetaine. Uždaroj virtuvėj ji praranda pusę savo žavesio, nes neaimato jos iš kitų namų kampelių. Man sala turėtų būti virtuvės ašis.

o man ji turi atlikti ir stalo funkcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 24 lapkričio 2015 - 21:00
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 21:55)
taip, atskira identiskai, tik pas ja kur pas mane sandeliukas-spinta, pas ja tikras sandeliukas, su sienom

Tai reikėjo ir Jums identišką virtuvę kaip pas ją daryti biggrin.gif.

Apie planą - turėjau galvoje planą iš viršaus, kaip namo projektas, o ne vizulką.
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 22:01)
o man ji turi atlikti ir stalo funkcija

Bet stalą turėsit kitoj patalpoj? Jį retai naudosit?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 24, 22:05)
Tai reikėjo ir Jums identišką virtuvę kaip pas ją daryti biggrin.gif.

Apie planą - turėjau galvoje planą iš viršaus, kaip namo projektas, o ne vizulką.
Papildyta:

Bet stalą turėsit kitoj patalpoj? Jį retai naudosit?

stalas tik valgomajame bus
Atsakyti

Kai žiūriu šitam paveiksliuke, atrodo viska telpa... Tiesa, sala čia kokia 60-70cm gylio? Tai saloj stalčių neplanuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 lapkričio 2015 - 21:23
galvoju arba stalcius ,arba spinteles, reikia juk isnaudoti vieta
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 22:06)
stalas tik valgomajame bus

Jis juk šalia virtuvės. ..
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 24, 22:12)
Jis juk šalia virtuvės. ..

aga, isejimas pro ten, kur kriaukles siena, bet as nezinau ar noresiu eiti pusryciauti i svetaine bendra
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 22:12)
galvoju arba stalcius ,arba spinteles, reikia juk isnaudoti vieta

Vienareikšmiškai - stalčius.
Atsakyti
man ir taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 24, 22:17)
aga, isejimas pro ten, kur kriaukles siena, bet as nezinau ar noresiu eiti pusryciauti i svetaine bendra

Va tai tau... smile.gif. Matot, tas Jūsų noras turėti dudžiulį namą (prisimenant iš namų projektų temos) turi dar šiokių tokių niuansų: pasirodo valgomasis jau gal ir per toli gaunas, atsiranda poreikis antram stalui. Aš galvoju kiek kitaip - jei jau turiu stalą, tai prie jo ir valgau, man kito nereikia smile.gif.
Atsakyti