Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

QUOTE(Juodai @ 2015 11 25, 21:54)
Neįmanoma schmoll.gif . Ką jau kalbėt apie tai, jeigu įprastos I kampinės spintelės pačio kampo neina pasiekt - kiek žinau tokių spintelių ilgis mažinamas, nes kam reikalinga nepasiekiama erdvė.

Na nebent ten susidėti kokius nors negabaritinius retai naudojamus prietaisus ir daiktus - vaisių džiovyklę, cepelinų puodą 20 žmonių, dovanų gautą servizą, kurio dabar nenaudosite, didelę pakuotę gyvūnų ėdalo ar pan smile.gif aišku, jei ten bandysite sukišti mažus daiktus, kaip kad konservus ar birius produktus, tai bus nelogiška ir nepatogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 26 lapkričio 2015 - 09:08
QUOTE(laumzirge @ 2015 11 26, 10:07)
Na nebent ten susidėti kokius nors negabaritinius retai naudojamus prietaisus ir daiktus

Nebent... Bet jeigu bus poreikis nuvalyti lentynas - be šansų doh.gif, nebent su šluoste ant kokio koto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuliukas2 @ 2015 11 25, 22:41)
Merginos, kas turite MDF virtuves norejau paklausti kaip dazai, ar lengva juos irezti? Ar nesilups jie?

taip, jie gana lengvai nusidaužo, reikia saugot.
Bet čia kalbu tik apie dažytą, matinį, o kažin kaip su blizgiu, ar toks pats "jautrumas" smūgiams?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 25, 18:58)
Tai virtuves desine puse ir yra sandeliukas, daugiau neturesiu niekur, tik tiek, kad nera sienu, o i balda tai sudesim, na, stalas su kedem man tuo labiau netilptu viduri virtuves, o tuscia erdve palikti tikrai nenoriu palikt

Knopke, pagalvokite ar jums ta sala reikalinga, jos nepatrauksi ir nepasuksi ir patikekite, tikrai nepatogu prie jos valgyti schmoll.gif . Dabar pamatavau musu stala virtuveje, jis pagamintas is plataus stalvirsio, is tokio pat kaip ir virtuviniu spinteliu, ismatavimai stalo 1,18 * 0.75, puikiai telpame visi ir smagiai jauciames smile.gif tai jeigu jusu sala 80 cm, tai puikiai tilps ir stalas su virtuvinemis kedemis smile.gif
Atsakyti
bet stalo virtuveje reikia, bet kokiu atveju, ar sala, ar stalas, jis uzims vieta, man stalas tokio dydzio niekaip netilptu, sala kaip ir mazesnis ir geresnis variantas
Atsakyti
QUOTE(zuveles @ 2015 11 26, 10:11)
tai puikiai tilps ir stalas su virtuvinemis kedemis smile.gif

Stalas tuose namuose yra numatytas kitoj patalpoj, kam du stalai? Pusryčius greitai pritūpus prie salos pavalgyt - jokių problemų.
Visai kas kita, jeigu reikia rinktis - ar stalą, ar salą. Tuomet rinkčiausi stalą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 09:13)
bet stalo virtuveje reikia, bet kokiu atveju, ar sala, ar stalas, jis uzims vieta, man stalas tokio dydzio niekaip netilptu, sala kaip ir mazesnis ir geresnis variantas

specialiai jums kad įsivaizduotumėt atstumą padarysiu šiandien nuotrauką, pas mane nuo virtuvės iki stalo 80 cm, labai mažai, gerai kad ten stalčiuose laikysiu rečiau naudojamus daiktus, bet net jei stovėsit prie virtuvinio, praeiti tarp jūsų ir salos bus nepatogu, eis aplinkui, dar nepatogiau
bet pas mane virtuvėj vienintelis stalas, valgomojo nėra.aš jei turėčiau valgomajam stalą, tikrai virtuvėj jo nedėčiau, norėčiau erdvės, o taip pas jus visos sienos -baldai, dar ir viduryj sala
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 26 lapkričio 2015 - 10:41
dar svarstau, gal deti tik stala su kedem, auksta kaip sala, 80 cm, bet kad tik atsisesti eitu prie jo, o ne pasidejimams dar..jau nezinau, architektui aiskiai buvo pasakyta, didziule virtuve biggrin.gif breziniuose atrode wow, dar apskritai man buvo padaryta 12 kv, saukiau, akd tikrai ne, didinam, dabar jau net 18 kv gaunasi, o kaip netelpa, taip netelpa, man stalo vidury butinai reikia, kad nereiktu kaskart eit i svetaine kavos atsigert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 12:03)
dar svarstau, gal deti tik stala su kedem, auksta kaip sala

O kam tą stalą aukštinti? Visad patogiau sėstis ant normalių kėdžių, o ne ant paaukštintų. Žiūrėkit, dar tą stalą pastimsit kur prie sienos, gal dar kokis minkšas krėsliukas tilps unsure.gif ...
O ką dizainerė sako, apie Jūsų svarstymus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 lapkričio 2015 - 11:11
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 11:03)
dar svarstau, gal deti tik stala su kedem, auksta kaip sala, 80 cm, bet kad tik atsisesti eitu prie jo, o ne pasidejimams dar..jau nezinau, architektui aiskiai buvo pasakyta, didziule virtuve  biggrin.gif breziniuose atrode wow, dar apskritai man buvo padaryta 12 kv, saukiau, akd tikrai ne, didinam, dabar jau net 18 kv gaunasi, o kaip netelpa, taip netelpa, man stalo vidury butinai reikia, kad nereiktu kaskart eit i svetaine kavos atsigert doh.gif

dar variantas atsisakykit vienu durų ir viskas tilps ir virtuvė ir sala:D
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 11 26, 12:13)
dar variantas atsisakykit vienu durų ir viskas tilps  ir virtuvė ir sala:D

Nea, ne varijantas schmoll.gif . Viskas vistiek netilptų, virtuvė taptų uždara. Iš valgomojo-svetainės uždaryti praėjimo nesinorisi, nes toli būtų vaikščioti su patiekalais, iš prieškambario panaikinti duris irgi nelogiška, tektų grįžus namo su pirkiniais per svetainę eiti iki virtuvės.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 26, 12:09)
O kam tą stalą aukštinti? Visad patogiau sėstis ant normalių kėdžių, o ne ant paaukštintų. Žiūrėkit, dar tą stalą pastimsit kur prie sienos, gal dar kokis minkšas krėsliukas tilps  unsure.gif ...
O ką dizainerė sako, apie Jūsų svarstymus?

as ten kedes planuoju tik barines deti, ne tokias kaip prie normalaus stalo
o ka ji, daro nnn variantu biggrin.gif
sako, kad gal galima sala mazinti iki 70 cm, tada stalvirsis bendras 60cm, ziuretusi neblogai, bet apsidet vietos nelieka, bet ja galima ir daryti tik atsisedimui...bet tada islosiam 17 cm ismetymam is sonu ir gal jau orkaite tilptu po kaitlente
user posted image

user posted image
Atsakyti