Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

QUOTE(Juodai @ 2015 11 26, 11:19)
Nea, ne varijantas  schmoll.gif . Viskas vistiek netilptų, virtuvė taptų uždara. Iš valgomojo-svetainės uždaryti praėjimo nesinorisi, nes toli būtų vaikščioti su patiekalais, iš prieškambario panaikinti duris irgi nelogiška, tektų grįžus namo su pirkiniais per svetainę eiti iki virtuvės.

bet daryti uždaroj virtuvėj salą irgi nelogiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 11 26, 12:44)

na, ne del grozio jos noriu, o del atsisedimo doh.gif

o jei saldytuva deti ten kaireje, kur kabo spintele? plautuves sienoje, prie sienos?labai uzstotu sviesa?
cia tik senas isplanavimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 26 lapkričio 2015 - 11:56
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 12:44)
as ten kedes planuoju tik barines deti, ne tokias kaip prie normalaus stalo

Kam Jums tos baro kėdės? doh.gif
Atsakyti
paprastu tikrai nedesiu, noriu tik baro kedziu poros
https://www.google.l...e...366&bih=623
visur tokio tipo kedes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 26 lapkričio 2015 - 12:21
QUOTE(marina30 @ 2015 11 26, 12:44)

Taip drinks_cheers.gif . Bet čia nėra visai uždara virtuvė ir nors aš sakiau, kad sala nelabai telpa, šeimininkė jos kažkodėl labai nori... Ne kažkodėl, o dėl rytinės kavos atsigėrimo vietos... kas mano manymu, puikiai išeitų padaryti kad ir prie mažo apvalaus staliuko unsure.gif

QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 12:47)
o jei saldytuva deti ten kaireje, kur kabo spintele? plautuves sienoje, prie sienos?labai uzstotu sviesa?
cia tik senas isplanavimas
http://www.part.lt/i...7e5e3d1d609.jpg[/img]

Tai paprašykit dizainerės, kad papiešų ten šaldytuvą, jei jau sakot, kad visokius varijantus Jums daro.
Suprantu, kad čia senas varijantas, tačiau jau sakiau apie jį - šaldytuvas labai toli gaunasi nuo plautuvės. Jeigu talpinti šaldytuvą plautuvės kairėje, ką anksčiau siūliau padaryt, kam jis tą šviesą galėtų užstoti? g.gif
Ta aukštų spintų kampas labai griozdiškai atrodo... unsure.gif

QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 13:19)
visur tokio tipo kedes

Tai Jūs salą žiūrite doh.gif . Nematau nė vieno paaukštinto stalo su baro (tiksliau, prie salos dedasi pusbario, šiek tiek žemesnės nei baro) kėdėmis smile.gif .
Jūs nepykite, bet man atrodo esate kažkur užsiciklinusi unsure.gif ... ar tik ne ties tom paaukštintom kėdėm? Toks įspūdis, kad žūt būt norit kažką turėti, nekreipdama dėmesio į tai, kad tai nebūtinai pats patogiausias sprendimas.

Apie dizainerę klausiau dėl to, kad galvojau, gal ji kokių praktiškų patarimų galėtų duoti, o ne tik aklai braižyti... Apie baldininkus irgi klausiau - sakėt, kad jau turit išsirinkę gamintojus,- ar jie nedaro projektų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 lapkričio 2015 - 12:46
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 13:19)
visur tokio tipo kedes

Tai ir darykit kaip Jus norit. Viskas bus gerai. Sala darykit stalvirsio aukscio. Su pusbario kedem.
Sala/pusbari darykit ne maziau 80 cm, nemazinkit (blogiausiu atveju visada galima paprasyti baldininku pasiaurint wink.gif ). Manau galima patraukti ta daikta is vidurio labiau prie tusciosios sienos per 10 cm. Tada atsiras 100 cm prie virtuvinio, o kai bus sedima is kitos puses, nebus reikalo pro ten vaiksciot, kai bus valgoma. Vien tik praejimui, kai nevalgoma ir kedes pristumtos, pakaks praejimui tikrai 80 cm...
Nezinau ar aiskiai as cia aprasiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 26 lapkričio 2015 - 12:32
http://www.part.lt/i...16ca426c563.jpg

na, apvalaus stalo as ten nematau, man dar didesnis griozdas nei ta sala atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 11 26, 13:30)
Taip drinks_cheers.gif . Bet čia nėra visai uždara virtuvė ir nors aš sakiau, kad sala nelabai telpa, šeimininkė jos kažkodėl labai nori... Ne kažkodėl, o dėl rytinės kavos atsigėrimo vietos... kas mano manymu, puikiai išeitų padaryti kad ir prie mažo apvalaus staliuko unsure.gif
Tai paprašykit dizainerės, kad papiešų ten šaldytuvą, jei jau sakot, kad visokius varijantus Jums daro.
Suprantu, kad čia senas varijantas, tačiau jau sakiau apie jį - šaldytuvas labai toli gaunasi nuo plautuvės. Jeigu talpinti šaldytuvą plautuvės kairėje, ką anksčiau siūliau padaryt, kam jis tą šviesą galėtų užstoti? g.gif
Ta aukštų spintų kampas labai griozdiškai atrodo...  unsure.gif
Tai Jūs salą žiūrite doh.gif . Nematau nė vieno paaukštinto stalo su baro (tiksliau, prie salos dedasi pusbario, šiek tiek žemesnės nei baro) kėdėmis  smile.gif .
Jūs nepykite, bet man atrodo esate kažkur užsiciklinusi  unsure.gif ... ar tik ne ties tom paaukštintom kėdėm?

pusbario, turejau galvoje, pusbario 4u.gif
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 11 26, 13:31)
Tai ir darykit kaip Jus norit. Viskas bus gerai. Sala darykit stalvirsio aukscio. Su pusbario kedem.
Sala/pusbari darykit ne maziau 80 cm, nemazinkit (blogiausiu atveju visada galima paprasyti baldininku pasiaurint wink.gif ). Manau galima patraukti ta daikta is vidurio labiau prie tusciosios sienos per 10 cm. Tada atsiras 100 cm prie virtuvinio, o kai bus sedima is kitos puses, nebus reikalo pro ten vaiksciot, kai bus valgoma. Vien tik praejimui, kai nevalgoma ir kedes pristumtos, pakaks praejimui tikrai 80 cm...
Nezinau ar aiskiai as cia aprasiau  ax.gif

Aciu, viskas aisku 4u.gif man pabraize ir su 70, tai is abieju sonu jau net po metra lieka, jei toks plotis salos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 26 lapkričio 2015 - 12:34
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 13:33)
http://www.part.lt/i...16ca426c563.jpg

na, apvalaus stalo as ten nematau, man dar didesnis griozdas nei ta sala atrodo ax.gif
Papildyta:
pusbario, turejau galvoje, pusbario 4u.gif

Aciu, viskas aisku 4u.gif man pabraize ir su 70, tai is abieju sonu jau net po metra lieka, jei toks plotis salos

Ziauriai sunku iziureti matmenis... ax.gif
Bet jei Jusu sala mazesne is ilgio nei 150 cm., tuomet net nesvajokit ten patogiai trise atsisesti, ypac jei bus modelis salos su nuleistais is plokstes krastais...
Atsakyti
1,85 cm 4u.gif ilgis
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 13:33)
man pabraize ir su 70, tai is abieju sonu jau net po metra lieka, jei toks plotis salos

Nenusisiaurinkit schmoll.gif
Ne maziau 80 darykit. Sakau - pastumsit siek tiek ta pusbari link tuscios sienos. Juk ten joks veiksmas nevyksta - nebutinas 1 m. tarpas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 26 lapkričio 2015 - 12:43
taip, ten tik praeijimas i valgomaji, bet realiai, dabar supratau, kodel man tokia panika del tos sienos su praejimu smile.gif man atrodo, akd iejus pro holo duris, sala ne vidury, o jau sone, netoli tos dienos, matyt, esu uzsiciklinus ties tuo, jog sala turi buti viduryje virtuves, va kur uzsiciklinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 13:40)
1,85 cm 4u.gif ilgis

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 13:44)
taip, ten tik praeijimas i valgomaji, bet realiai, dabar supratau, kodel man tokia panika del tos sienos su praejimu smile.gif man atrodo, akd iejus pro holo duris, sala ne vidury, o jau sone, netoli tos dienos, matyt, esu uzsiciklinus ties tuo, jog sala turi buti  viduryje virtuves, va kur uzsiciklinau doh.gif  lotuliukas.gif

Na jei grindyse nedarot jokiu vigruntasu, tai pasistumsit pagal reikala ta pusbari.
Tik sakau, nenumazinkit jo taip iskart. Dabar atrodo kad netelpa. Tilps. Man irgi atrode jetus reik stala mazint kaip jis atrodys toks didelis. Kai pasistate, atrodo galejo but ir didesnis, be reikalo numazinau doh.gif
Pridet nebepridesi... o numazint nedaug kainuoja wink.gif
Atsakyti