Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

Aciu uz mintis, bet jau stalas tiesiai ant praejimo...nepykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 26, 14:20)
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 11 26, 14:17)

Apie paprastą staliuką arčiau siienos ir aš jau sakiau drinks_cheers.gif , o Jūs dar patobulinot panaikindama tą griozdišką užsuktą ūkinę spintą thumbup.gif . Šaldytuvą turbūt kairėje plautruvės turėjot omeny? Tai turbūt pats geriausias šitos virtuvės varijantas, kiek mačiau čia 4u.gif

Gal kas priims mane dirbt dizainere? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 14:25)

O as isivaizduoju kaip jaukiai galima irengti sia vietele... net nenoretumete niekur eit net ir vakarieniaut, ne tik pusryciauut...
Mano stalas irgi matosi tik iejus I buta. Na ir kas? Ir joks cia praejimas... Cia vieta maloniai pusryciauti ir vakarieniauti. Juk ne tik patogiai gaminti norite bet patogiai ir valgyti? Ar gaminsit kaip karaliene su tiek daug spintu spinteliu ir beagle kepiniu irankiu, o valgysit susiguze prabegom..
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 11 26, 14:24)
Na cia ne baro kedes butu, o pusbario. Yra visai patogiu variantu. Ypac jei seimininkai jauni, ko gi ne  biggrin.gif

Kalbedama apie kėdes, turėjau štai ką omeny: viskas gerai su tom pusbario kėdėm (baro tai tikrai per aukštos doh.gif ), tačiau jeigu tikslas yra 1) turėti virtuvėje vietelę kur galima būtų prisėsti kavos išgert, tai geriau įprastos kėdės, o jeigu yra 2) papildomų stalčių pasidėjimams, papildomo stalviršio būtinybė - tuomet viskas ok sala su pusbario kėdėmis (aišku, jei ji telpa erdvėje, nes salai, kad gerai, gražiai ir patogiai būtų, reikia erdvės), dar priedo ir kavos prie jos prisėdus bus galima išgert.
Knopkės* prioritetas, kiek suprantu, yra pirmasis varijantas 4u.gif

QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 14:25)

Ko čia mums pykti ax.gif . Keista tik, kad Jūs nematot to, ką mato dauguma kitų.
Kur Jūs ten vaikščiosit pirmyn atgal? Manau, kad ta trajektorija tikrai nebus pagrindinė judant namuose.
Bet, žinoma, virtuvė Jūsų - jeigu negalit gyventi be kažkokių tai dalykų virtuvėje - tai darykit juos 4u.gif . Mes tik savo nuomones išsakome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 lapkričio 2015 - 13:43
QUOTE(Juodai @ 2015 11 26, 14:25)
O kaip kitur atrodys tuščios sienos? g.gif  biggrin.gif

aga, tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ant tos tuščios sienos paveikslą pasikabinsit wink.gif o stalą galit ir vidury pasistatyt, jei jums taip geriau. Jei nepatiks, jį visada galėsit patraukt, o jau salos nepatrauksit...
Atsakyti
knopke, ar jums tiktai TIEK VISKO reikia? g.gif
man rodos, kad kazkoks uzsiciklinimas, kuo daugiau visko kad butu. Is serijos turejau mazam virtuv netilpo, tai dabar atsigriebsiuir nesvarbu...reikia-nereikia, parogu-nepatogu, gražu-negražu g.gif
Nepykit jei klystu, bet man toks jausmas, kad planavimas vysta pagal viena pozymi-kuo daugiau sutalpinti (sugrusti)

is mazo buto, kur truko erdves, dabar norima atsiimti uz visa erdves ir spinteliu trukuma.

Man tai kazkaip visko per daug atrodo toje jusu virtuveje g.gif
Atsakyti
Pritariu žydriausiai 4u.gif
Virtuvė su visomis apstatytomis sienomis gal ir talpi, bet atrodo sunki.
Pagalvokit ar taip daug pasidėjimo vietos prarandate mamutekaipsaulutė parodytu variantu. Nebelieka sunkiai prieinamo kampo, visą spintą išnaudotumėt patogiai. Gal ne toks didelis praradimas 4u.gif
Atsakyti
sutinku, tiesos dalis yra, svajojau tureti sandeliuka, deja, mazino virtuve, tai priemem sprendima spinta ukine daryti, jei jos atsisakysiu, prarasiu savo sandeliuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur uogienes laikysiu doh.gif lotuliukas.gif
tiesiog, toks pirmas variantas ir ji tobulinu, nepagalvojau, akd atsisakyt tos spintos, nes tuomet prarasiu apie ka ilgai svajojau lotuliukas.gif

nu, man neatrodo sunku
http://www.part.lt/p...0e67b548673.jpg

http://www.part.lt/p...4966bb42194.jpg
cia dar saldytuvas griozdas pavaizduotas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 26 lapkričio 2015 - 14:25
Nelabai jūs ten prarasit. Gi šalia orkaitės spintos dar dvi stovi. Ten tikrai viskas puikiai tilps wink.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 15:14)
kur uogienes laikysiu doh.gif  lotuliukas.gif

Uogienėms bet kuriuo atveju virtuvėje per šilta (nebent būtų buvęs atskiras sandėliukas tame kampe, kurio ir šildymas atskirai reguliuojamas butų). Joms visai gerai bus ir Jūsų sandėliuke už garažo.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 26, 16:14)
nu, man neatrodo sunku
http://www.part.lt/p...0e67b548673.jpg

http://www.part.lt/p...4966bb42194.jpg
cia dar saldytuvas griozdas pavaizduotas

O čia nuo salos iki sienos realus atstumas parodytas? Tiksliau sienos nesimato, bet ta dalis už kėdčių, 90-100cm?
Atsakyti
taip
Atsakyti