kiek maciau pas draugus, tai pas juos sujingimas toks yra, turbut, kitaip neimanoma, reiktu pasigilinti , istikruju

QUOTE(knopke* @ 2015 11 28, 18:04)
kiek maciau pas draugus, tai pas juos sujingimas toks yra, turbut, kitaip neimanoma, reiktu pasigilinti , istikruju 

Tas sujungimas - mano didžiausias galvos skausmas

jei tik suzinosiu, duosiu zinia Jums
nes as jei nerasiu sprendimo, tuomet visur bus laminatas
bute 8 metus turime ji, na, man jis tikrai patinka, ir plaunasi gerai, plyteles dar praktiskiau, bet sujungimas sidabriniu kanteliu man neeee

QUOTE(Zirzille @ 2015 11 28, 17:23)
Tas sujungimas - mano didžiausias galvos skausmas
aš taip pat noriu virtuvės zonoje plytelių, o kambario zonoje kažko kita, bet nenoriu jungt tuo profiliu, norisi kad perėjimas būtų mažiau matomas. Galvojau gal turite kažkokį numatytą sprendimą šiai situacijai 

Tie metaliniai sujungimai iš tiesų labai nedailiai atrodo. Aš įsivaizduoju, kad įmanoma tiesiog gražiai suleisti ir silikoninti. O kiek suprantu didžiausia problema, kai skiriasi aukščiai.
va gražu:)

Va negražu:)

QUOTE(coco5 @ 2015 11 28, 17:37)
Tie metaliniai sujungimai iš tiesų labai nedailiai atrodo. Aš įsivaizduoju, kad įmanoma tiesiog gražiai suleisti ir silikoninti. O kiek suprantu didžiausia problema, kai skiriasi aukščiai.
bet aukscius galima suvienodinti juk , pirmadieni klausiu meistru ir dizaineres sito klausimo
o ar yra "turinciu" laminata visuose namuose? ir virtuveje?
yra
pas mus visur laminatas, prieskambaryje saltesniu metu padejome dideli sugerianti kilima, vasara jo nebuvo. na o virtuveje, kad butu kazkokie vakavimai pas mane buna retai, bet jei darau kazka kur reik daug plauti, kazka virinti, daryti, pakloju ant grindu del visa ko kelis didelius siuksliu maisus ir po to ismetu juos ir viskas.

QUOTE(Murčikas @ 2015 11 28, 18:10)
yra
pas mus visur laminatas, prieskambaryje saltesniu metu padejome dideli sugerianti kilima, vasara jo nebuvo. na o virtuveje, kad butu kazkokie vakavimai pas mane buna retai, bet jei darau kazka kur reik daug plauti, kazka virinti, daryti, pakloju ant grindu del visa ko kelis didelius siuksliu maisus ir po to ismetu juos ir viskas.

as tambure plyteles desiu, o hole jau ir laminatas drasiai gali but, batai lieka tambure
QUOTE(knopke* @ 2015 11 28, 17:44)
Pas mus laminatas ir dabar ir anksčiau buvo visur. Skirtumas tik, kas dabar brangesnį susidėjom.
QUOTE(Juodai @ 2015 11 28, 17:19)
Pas mus laminatas ir dabar ir anksčiau buvo visur. Skirtumas tik, kas dabar brangesnį susidėjom.
Pas mane irgi visur laminatas, ir ne pats barngiausias.... ir koridoriuej ir viruveje ir svetaineje. Nieko aš nesaugau ir nešluostinėju ką pataškius, nieko jam nenutinka. Dabartinėjė virtuveje jau 7 metai ir jokių blogybių
QUOTE(Žydriausia @ 2015 11 28, 18:30)
Pas mane irgi visur laminatas, ir ne pats barngiausias.... ir koridoriuej ir viruveje ir svetaineje. Nieko aš nesaugau ir nešluostinėju ką pataškius, nieko jam nenutinka. Dabartinėjė virtuveje jau 7 metai ir jokių blogybių
aga, pas mus ir, 8 metai, tik as padejus du shaggy kilimukus, tai ciut sviesiau po jais
QUOTE(coco5 @ 2015 11 28, 18:37)
Yra sujungimų dailesnių ir nebūtinai metalinių, būna ir medžio spalvos, mažiau matomi bet man vistiek negražu ir plaunant grindis už jų viskas kliūva, kimba

Apie sujungimą silikonu esu skaičius, bet jei šildomos grindys, tai jos kažkiek vaikšto ir tą silikoną "stumdo" (nežinau kaip kitaip išsireikšti), žodžiu, jis tai iškyla į viršų, tai susitraukia atgal, kažkaip taip, plius ant silikono kaupsis nešvarumai. Bet gal tai vistiek geriau už profilį ant viršaus

Palauksim ką pasiūlys knopkei dizainerė ar meistras

Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2015 11 28, 18:44)
Aš turiu laminatą visur išskyrus vonią. Virtuvėjė visiškai nesaugau, nieko netiesiu ir viskas jam gerai. Buvo ir avarija, išsimovė po kriaukle vamzdžiai ir pradėjo bėgti vanduo. Pribėgo po spintelėmis, didelį kampą virtuvės užliejo. Kiek įmanoma išvaliau, bet tikrai pribėgo po laminatu, o ten gi paklotas, kuris neišvengiamai sušlapo. Galvojau šakės mano laminatui, bet tik poros lentų kraštai šiek tiek "pasišiaušė". Vizualiai nieko nematyti, tik basa koja braukiant jaučiasi

greiciausiai
pas mane ir grindys plaunamos slapiai, megstu matyti kaip isplaunu, o ne tik skuduru prasluot
tfu tfu tfu, niekas nesikilnoja