Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 16, 21:56)
Erode, nori per greito rezultato.Katytė ne iš veislyno, vargo ir blogo elgesio mačiusi.Reikia daug laiko ir velniškos kantrybės( nors tu pati tai žinai).
Kaip smagu žinoti, kad Runcukas išsikrapštė.Manau, kad baisusis pavojus jau praėjo.

Oi, Busy, neseniai vienas vyrukas,kaip ir simpatizuotų man ar kaip ten blush2.gif , pareiškę, kad norėtų būti mano namuose šunimi.Šuva gerai valgo, pagal galimybes visur važiuoja su manimi, miega man po šonu. Sakiau, ok, tik mano šuo kastruotas. Tu matytum kaip jis mane žvilgsniu perliejo, turėjau skradžiai žemėn prasmegti.Daugiau ko tai nebesiperša, gerbėją praradau. verysad.gif

Ooo, you made my day... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
doh.gif thumbup.gif
Manęs neįmanoma būtų nužudyt žvilgsniu, nes taip darydavo mama. Neįveikė.
Kantrybės turiu. Daug. 4u.gif

Ryt Tašę vežu sąvėlų kirpt (užsirašę). doh.gif
Atsakyti
Kažkada ,labai seniai turėjo pūkuotą katinuką.Nebuvo mados tada šukuoti katinų, tai per žiemą susiveldavo iki vailoko.Mama ji nukirpdavo beveik plikai.Užsilašindavo ant medžiagos skiautės valerijono, katinas laižydavo, o jinai ramiausiai kirpdavo. O jei Tašei taip? Net kastratai reaguoja į valerijono kvapą.Pačioje pradžioje Moliuką taip iš po sofos išsiviliodavau. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Grikį valerijonai ir katžolės į agresiją meta. Įsivaizduojat agresyvų Grikį? blink.gif Pasidaro toks įaudrintas, kad žaislus puola taršyti į skutus tai nieko blogo, bet pradeda Kruopą puldinėti agresyviai, stipriai kanda, žodžiu įaudrintas nebesukontroliuoja savo jėgos. Daugiau jokios katžolės namuose. Visus kitus katžolė gerai veikdavo.
Aist - taigi vakar pirmadienis buvo smile.gif kur ten pirmadienį daug beprirašysi smile.gif dabar tempai sulig kiekviena diena didės biggrin.gif
Atsakyti
Ojei, vadinasi Grikuciui negalima katzoles. Vienzo nebaisu, svarbu zinot apie tai.
O mano Vosylka katzole niekaip neveikia. Ir bandziau ant draskykles uzbarstyt, ir su zaisliuku paduot schmoll.gif Nieko...
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Bet rytas visai nelabas, purškia nuo pat ryto, tamsu kaip rūsyje. Paskolinkit saulutės nors trupinėlį ax.gif

lotuliukas.gif Kovinis Grikis.O jei ,atvirai tai niekada negirdėjau apie tokią reakciją mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aš tai bijau bežiovaudama žandikaulį išsinarint...

Kaip rūpėtų Kovini Grikį pamatyt biggrin.gif

Listėjos atsakymas simpatijai pralinksmino thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Lisitėja, prajuokinai iš pat ryto lotuliukas.gif gerai, kad viena sėdžiu, o tai, kaip kolegei reikėtų paaiškinti, ko čia žviegiu biggrin.gif
Atsakyti
Kovinis Grikis įsikadęs ir priekinėm lapm prilaikydamas užpakalinių kojų nagais akimirksniu perskrodžia žaisliuką, tada eina atimti kito žaisliuko iš Kruopos, perskrodžia Kruopos žaisliuką, tada užgula Kruopą ir nejuokais kanda jai į sprandą ir man kanda kai andau Kruopą iš po jo ištraukti, tada mudvi su Kruopa pabėgam nuo jo ant sofos ir paliekam Grikį vieną siautėti. Grikis sunaikina dar porą žaisliukų - mylimiausias Kruopos pelikes apdairiai suslepiu,kad įsisiautėjęs peliažudys nerastų. Po pusvalandžio stimuliatoriaus poveikis baigiasi ir kovinis Grikis atvirsta į mielą momkos Grikiuką, klapsi akim, ropščiasi ant kelių, deda galvą į delną, tipo nežinau kas čia buvo, bet tai buvau ne aš smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Linksmutės jūs rytinės 4u.gif

aš Runceliui katžolę bandžiau, kad daugiau pajudėtų, bet viskas baigės tuo, kad katžolėtą žaislą Runcelis nusičiupdavo ir imdavo jį prausti - žiaumoti- atrajoti be jokio aktyvesnio veiksmo doh.gif

Cepeliukai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Buvau ir aš katzoles nupirkus Giliukui tai nesuregavo į ja visai gal kokia brokuota pasitaikė smile.gif aš ją uostinejau ale ir man nesuveike, dar pas vyrą draugai buvo ateja, tai juokėsi, kad katinui žolės nupirkau kad tipo linksmesnis būtų smile.gif sako gal ją rūkyti reikia lotuliukas.gif

Tai stovi kažkur maisiukas tos žolės smile.gif

Jetus cepelinai kokie meilybes! Kadangi Erendira profe ieškant gerų namų maziams, tai šitie mažiukai greitai ras namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 17, 10:21)
Kovinis Grikis įsikadęs

Praktiškai 3d pasakojimas thumbup.gif
Atsakyti
Sagyte - lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaži kaip mūsų Colomba laikosi 4u.gif kaip tyrimai praėjo 4u.gif
Cepelyčiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 17 lapkričio 2015 - 09:59