Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erode @ 2015 11 17, 15:47)
Pelenytė guli ant Nikos kilimuko, o Nika žemiau, ant drąskyklės, net likau apakus. Žemiausia hierarchijoj yra Tašė, todėl maloningai leista jai miegoti šalia skalbinių, spintoje, kur niekas nepriekabiauja.

Greitai iš pelenės pavirs princese biggrin.gif Bus vierchas namuose 4u.gif 4u.gif
Ar labai iškarpė Tašę ?
Atsakyti
Vėtriuk, gal gali plačiau apie kepenų problemų požymius
Ryt sutariau su vete vežu Birbę kraujo tyrimams,...nežinau kaip pavyks tą kraują paimti...
Čiampsi ji daug nuo pat atsiradimo pas mane, taip atrodo kad gerklė džiūtų....Bet jau savaitė pradėjo labai mažai ėsti, 2 dienas tai iš vis po vieną grūdą, tai maitinau per nenoriu, p[oto apetitas šiek tiek atsistatė, bet vis vien nedaug palyginti valgo. Daugiau jokių ligos simptomų nėra, nebent padidėjusi meilė man smile.gif
Niekaip nepraeina ligų periodas, jei ne vienas tai kitas....mažiai buvo po antro nukirmininimo sunegalavę, viduriavo, vėmė, nevalgė.... tai taip ir šokinėju visą laisvalaikį jei ne apie tą, tai apie aną.
Atsakyti
Pritariu, Vidut drinks_cheers.gif
Pas Erodę bus dvi Pelenės thumbup.gif
Ot, nuskilo katinytei.
Cepelinukai tikrai pasidovanos, tokie gražučiai wub.gif
Atsakyti
Kas nematė Santos, kelios foto:

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.mazojiliz...s/view/id/76932
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 lapkričio 2015 - 16:22
QUOTE(diinka @ 2015 11 17, 18:10)
Vėtriuk, gal gali plačiau apie kepenų problemų požymius
Ryt sutariau su vete vežu Birbę kraujo tyrimams,...nežinau kaip pavyks tą kraują paimti...
Čiampsi ji daug nuo pat atsiradimo pas mane, taip atrodo kad gerklė džiūtų....Bet jau savaitė pradėjo labai mažai ėsti, 2 dienas tai iš vis po vieną grūdą, tai maitinau per nenoriu, p[oto apetitas šiek tiek atsistatė, bet vis vien nedaug palyginti valgo. Daugiau jokių ligos simptomų nėra, nebent padidėjusi meilė man smile.gif
Niekaip nepraeina ligų periodas, jei ne vienas tai kitas....mažiai buvo po antro nukirmininimo sunegalavę, viduriavo, vėmė, nevalgė.... tai taip ir šokinėju visą laisvalaikį jei ne apie tą, tai apie aną.

Diinka, Tu pas mus profas, juk as is Taves mokiausi ir dar mokaus. Ka jau as galiu patart blush2.gif
Zodziu mano ir kaimynes katuku serganciu kepenu nepakankamumu pozymiai:
Isopejo burnyte. Nesupratom kas netaip. Pasake, kad hemikalai, bet pas mane ju niekur nera laisvai sustatyta. Visi spintose, saugiai padeta. Kai jau nustate liga, supratau, kad ejo skrandzio turinys, degino gleivine.
Po to pradejo silpti, dingo balsas. Visai dingo. Po dienos atsirado duslus garselis. Ir tik pasveikus (dar ir dabar) balsas atsistatineja. Tada nebeede, veliau nebelake.
Su viduriais viskas buvo tvarkoj. Ai tiesa, ir nebeuzsoko niekur, net ant lovos. Nenorejo buti ant ranku ir daug miegojo.
Nezinau ar nors kiek padejau, bet stengiaus aiskiai parasyt blush2.gif
Papildyta:
Dar cepsejo daznai. Ypac imant ant ranku. Veliau is veterinaro suzinojau, kad ji pykino, del to cepsejo.
Papildyta:
Kraujas sukresejo tiek, kad negalejo kraujo paimt, netekejo tiesiog. Per 3 kartus is skirtingu vietu bande paimt.
P.S. Palengva grizta atsiminimai verysad.gif
Papildyta:
Meilutis rainas pilvelis Santos wub.gif Taip ir norisi globot ax.gif

Noreciau Jusu patarimo. Skiepyjau Vosylka pries 6 metus. Nezinau kokius te skiepus dare, pirminius 3 skiepus. O daugiau ne. Buvo sveikutis, augo tik namie, tai ir neskiepijau. Stasiukas skiepytas visais galimais skiepais. Bet pavasari bus metai kaip jis pas mane. Tai galgi jau atejo laikas berniokus skiepyt, ir nuo ko?
Negaliu paziuret Staselio knygeles, ten tie skiepai surasyti. As darbe, knygele namie bigsmile.gif Bet taip mintys aplanke, sakau, gal reikia ka sugalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 17, 17:37)
Diinka, Tu pas mus profas,

Negaliu paziuret Staselio knygeles, ten tie skiepai surasyti. As darbe, knygele namie bigsmile.gif Bet taip mintys aplanke, sakau, gal reikia ka sugalvot g.gif

deja turėjau tik kelis atvejus su kepenim ir deja jau per stipriai pažengusius... tada neėdė visai, jei ir ką suėsdavo išvemdavo ir šalinosi visų

Opų pas Birbę nėra, balsą buvo 2 kart praradus,(tiksliau vieną praradus antrą kart jau greit pastebėjau tai tik prikimo) bet ir tempos tada turėjo ten buvo panašu į peršalima, ir išsigydėm per 3 dienas
Na pasidarysim kraują bus matyti...

dėl skiepų kol akys ašaroja, neskiepyčiau Stasiuko....o Vosyliaus visai neskiepyčiau, skiepai ne dovana kepemnim.
Bet čia tik mano nuomonė.
Jei planuotum naujoką kokį tada gal ir reiktų galvot apie skiepą
Skiepai- kompleksiniai (juo ir paskiepytas staska manau, bus įklijuoti du lipdukai- vienas nuo pasiūtligės o kitas- nuo 3-jų ligų) nuo rinotracheito, kalicivirozės- 40-60 procentų tik apsaugo ir veikia metus, nuo maro- 100 procentų, veikia 3 metus (savus skiepiju tik kas 3 metai, šitokia globotionių kaita, tfu tfu tfu) ir pasiūtligės

Kol pripaišiau pamiršau Santa pagirti wub.gif , nuostabi mažylė, pasisekė jai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 17 lapkričio 2015 - 16:50
Diinka, jei laikytis žolininkės diagnozės, kad Runciui buvo kepenų priepuolis, be čepsėjimo (dėl pykinimo) ir neėdimo jis buvo kažkoks sustingęs, lyg visi raumenukai įtempti, lyg liestum senovinį vatos prikimštą pliušinį žaislą - kietas toks (paskui po lašų atleido, tada ir ėst pradėjo),. A, dar nesituštino. Nebuvo jokio geltonumo. Pamplemusas pradžioj tik mažiau ėdė, kailiukas toks lyg suilipęs darėsi, paskui šlapinosi kanarėlių spalvos šlapimu.

Santa tikra gražuolė smile.gif nebesikėsina nukąsti rankos?

Erode, geros žinios, viskas bus OK 4u.gif

Apie skiepus - man žolininkė griežtai uždraudė Runcių skiepyt. Ir bet kokius cheminius vaistus, net nuo kirminų, duot tik su žolėmis. Čia konkrečiai Runciui.

dar apie Runcių - ji sako, kad tikėtina, jog antibų debesys vaikį ir sugriovė. Juk buvo gydytas klinikoje po suradimo, tada gydžiau bilekiek tą jo akytę (tikrai ne mažiau kaip 3 savaites įvairiais, pradedant nuo docxiciklino(įtarė chlamidijas) antibiotikais, tiksliau, tikrai daugiau savaičių), dar 4 pūslės uždegimai kas 2 mėnesius aišku, su antibiotikais, dar neaišku ko ieškojimas išsilaižius pilvą, irgi su antibiotikais... tai ir išderino suvisam ir taip negalingą organizmą.

Kitus "vaikus" skiepysiu, nes turim padidintos rizikos. Šiaip dar pamąstyčiau, gal kas 3 metus skiepyčiau, bet dabar teks kasmet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 17 lapkričio 2015 - 16:59
QUOTE(diinka @ 2015 11 17, 17:01)
Ačiū Erode  4u.gif , palengvėjo, šios dienos žinios daug optimiškesnės
Manau galiu jau mažylę prie padovanotų perkelti ?  biggrin.gif

Tai iškart galėjai. Negi manai, kad atsisakysiu tokios fainuolės? Gydysiu ir mylėsiu. 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Beje... Aš atsiprašysiu Jūsų. Mes ją vadinam Fogi. Čia mano sūnukas sugalvojo, kad ji Rūkė - tai Rūkė neskambėjo, tai šaukiam Fogi.

Dar gera naujiena - ji su Nika šalia suvalgė visus konservukus ir kačiukų sausiako bei prisivarė tulike iki ausų. Užkasė. Nika liepė griežtai užkasti.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 lapkričio 2015 - 17:45
QUOTE(Vidam @ 2015 11 17, 17:09)
Greitai iš pelenės pavirs princese biggrin.gif Bus vierchas namuose 4u.gif  4u.gif
Ar labai iškarpė Tašę ?

Jo, pilvuziuką. Viršaus tai nekirpo. Graži katukė ji. Ir meili, meilinasi su sūnum, tas ją šaukia, ryte glosto. Tašė atejus jo pagalvėlę minko. MB šukuoja - tai krenta ant šono, tik šukuok. Net seilės bėga. wub.gif
Ji vyrų katytė.
O Nikutė mano draugė - mano miego draugė.
Papildyta:

Klausimas Diinkai. Kas kiek laiko tada man saviškes skiepyt. Tašė 2015 03 22 skiepyta, Nika 2015 10 15, o Pelenytė dar ne, skiepysiu. Kada vėl? Po 3 metų? Taip supratau unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Kada sterilizuota Pelenė? Jos pilvukas dar susiūtas? Nes yra siūlas ant jo ir kailis neataugęs.

P.S. Santa ir cepeliukai labai wub.gif wub.gif wub.gif

Visiems katukams nesirgti. 4u.gif
Runcukui irgi balionas. 4u.gif

Tašę parodysiu iš namų, ok? smile.gif

Vetas apie Palenę sakė, kad tokios gražuolės nėr seniai rainės matęs - atspalvis superinis. Va. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 lapkričio 2015 - 17:51
Štai mudu su Grikiu parašėm aprašymą Šati ax.gif Vos tik nukritau ant sofo, atėjo Grikis ir skersai manęs atsigulė, tiklsiau padėjo savo pilvelį ant manojo o kojikės liko nusvirusios man nuo šonų smile.gif viena ranka Grikį glosčiau, kita ranka aprašymą rašiau. Grikis labai stengėsi išmurkti Šati namus 4u.gif

Šati - šiltų, rudeniškų spalvų katytė.
Šati - dar visai jaunutė, vos metų sulaukusi, katytė. Buvo rasta soduose, kur ją greičiausiai atvežė ir paliko. Akivaizdžiai buvusi naminė, nes yra labai jauki, Šati bandė išgyventi lauke. Tačiau nors Šati yra puiki medžiotoja, bet be namų ir žmogaus jai sunku išgyventi. Pamesta ir palikta Šati neprarado pasitikėjimo žmogumi, noriai bendrauja ir vis kažką pasakoja savo katiniška kalba. Dėl savo be galo švelnaus ir meilaus charakterio Šati puikiai sutaria ir su kitais kačių giminės atstovais bei su šunimis. Būdama puiki medžiotoja galėtų gyventi ir name su galimybe išeiti į kiemą. Nepaisant to, kad kurį laiką jai teko gyventi lauke, Šati yra labai tvarkinga. Katytė yra sveika, paskiepyta ir sterilizuota.
Gal norėtumėt vakarais pasiklausyti rudeniškų spalvų katytės Šati pasakojimų? Pakvieskit Šati į savo namus.

Šponkiuk - labai daili Santa wub.gif ir nuotraukose atrodo visai atsipalaidavusi ir ne baikštukė wub.gif
Erode - Pelenytė-Fogi tikrai greitu laiku virs princese Nr. 1 biggrin.gif ir pradės senbuvėms vadovauti biggrin.gif Dar labai pralinksmino pasakymas, kad Nikutė griežtai liepė užkasti tuolete lotuliukas.gif Gal Nikutė galėtų ir Grikiui tai pasakyti, bo ans galvoja, kad tas tuoletinis meno kurinys turi būti paliktas apžvalgai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 17 lapkričio 2015 - 19:06
Sveikos,
QUOTE(Aist @ 2015 11 15, 19:00)
Buvau Panoramoje maisto apsipirkti, ten šį savaitgalį kačių paroda buvo. Pavaikščiojau, pasigrožėjau, pasistumdžiau tarp žmonių biggrin.gif Nupirkau Ainu naują žaisliuką- ant ilgo ilgo vielinio koto besisukanti plunksnelė. Gavėja įvertino dovaną, žaidė, džiaugėsi. Va, demonstruojamės Ainu lėtas apsukas 

labai smagus žaisliukas thumbup.gif
QUOTE(Kivuka @ 2015 11 16, 10:20)
Kivio rytas prasidėjo paglostymais ir pakasiukais

pasikartosiu,bet plaukučiai labai wub.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 16, 21:56)
Oi, Busy, neseniai vienas vyrukas,kaip ir simpatizuotų man ar kaip ten blush2.gif , pareiškę, kad norėtų būti mano namuose šunimi.Šuva gerai valgo, pagal galimybes visur važiuoja su manimi, miega man po šonu. Sakiau, ok, tik mano šuo kastruotas. Tu matytum kaip jis mane žvilgsniu perliejo, turėjau skradžiai žemėn prasmegti.Daugiau ko tai nebesiperša, gerbėją praradau.

lotuliukas.gif
QUOTE(Erendira @ 2015 11 17, 10:44)
Cepeliukai 

labai gražūs smile.gif o juoduko tas skyrimas tai neapsakomai žavus wub.gif
QUOTE(diinka @ 2015 11 17, 13:59)
tiesa merginos, norit nenorit, bet jūs man skolingos dar vieną aprašymą mamkai  biggrin.gif
Šati- jauna, vos metukų smulki, švelnių rudeniškų spalvų, labai draugiška, švelni, meili, tvarkinga, mėgstanti pasišnekėti katytė.

labai graži,miela katytė,linkiu jai kuo geriausių namučių 4u.gif
QUOTE(Erode @ 2015 11 17, 16:47)
Mes gerai, žinokit, vakar apdraskė šeimininką, bet jis ją norėjo išgelbėt nuo Nikos, nes Nika ją prispaudė prie malkų. Jis nepyko, nes pats kaltas. Paskui ji namelyje Nikos apsigyveno, jei kas išgasdina - lekia ten. Paskui ėmė cypt ir chebros ieškot. Tašė nuo jos bėga - taip atsisuka, suurzgia ir varo, net karūna krenta. Nika atėjus ją bandė paveikti žvilgsniu, šnypštimu, bet Pelenei pofik Nikos priekabiavimas,  thumbup.gif laksto sau, žvalgos, nebijo visiškai. Nika nustebo, nukrito karūna. Nuliūdo. Bet vaikšto iš paskos ir prižiūri. Pelenytė guli ant Nikos kilimuko, o Nika žemiau, ant drąskyklės, net likau apakus. Žemiausia hierarchijoj yra Tašė, todėl maloningai leista jai miegoti šalia skalbinių, spintoje, kur niekas nepriekabiauja.
Akys geriau, žymiai, šiandie Tašę ir Pelenę vežiau vetui, davė vitaminų Pelenei, sveria 2,3 kg. Jokių vaistų kitų nepaskyrė, lašinu Tobradexą toliau pasigavus. Drožia mažė drąskyklę, nes dulka aplink, Nika bandė gasdint, neleist, a jai vienodai, tada bando žaist su peliukais ir Nika, tada Nika šnypščia ir bėga. 
Pasiutus, vienžo. Nuo manęs bėga, slepiasi, bet jau išlenda ir lakstinėja, jei nematau, jei neimu, tai pribėga pati.
Bet nenori, kad imčiau - tai ir laiko mažai dar... 

kaip smagu girdėt wub.gif thumbup.gif
mes irgi pasirodysim,kaip pasikeitėm(man taip atrodo smile.gif ) tik foto kokybė nekokia
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 17 lapkričio 2015 - 20:04
QUOTE(Erendira @ 2015 11 17, 17:52)
Santa tikra gražuolė smile.gif nebesikėsina nukąsti rankos?

biggrin.gif oj ne, dabar jau bando kartais ir pasitrinti smile.gif et užsisėdėjau prei kompo, einu dėmesį kleckui parodysiu. tik kleckas pradėjo čiaudėt, nedažnai, bet neramu. sutryniau engystolio tablečikę.
Atsakyti