Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

O aš niekada nesu vairavusi traukinio, arba skridusi oro balionu, bet juk tai nereiškia, kad kažkada to nepadarysiu bigsmile.gif O čia kas, imi nufilmuoji ir įkeli thumbup.gif
Atsakyti
O zinot ka, sugalvojau, varom svest Naujuju metu pas Busy...isivaizduojat...Norvegija, miskai, nei tau eglutes puost, nei namu... rolleyes.gif Magnuciuk, tai kai as galvocius g.gif biggrin.gif sokiai.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka puošti eglutę wub.gif
Atsakyti
Dafai bigsmile.gif
Atsakyti
Vėtra - varom biggrin.gif aš čiumodaną silkės paimsiu, tu čiumodaną šampano ir varom biggrin.gif jau taip ir įsivaizduoju kaip mes iš lėktuvo išsilaipinam su silke ir šampanu, o akys - kaip kalėdiniai žaisliukai blizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 22, 21:13)
Vėtra - varom  biggrin.gif  aš čiumodaną silkės paimsiu, tu čiumodaną šampano ir varom  biggrin.gif  jau taip ir įsivaizduoju kaip mes iš lėktuvo išsilaipinam su silke ir šampanu, o akys - kaip kalėdiniai žaisliukai blizga  biggrin.gif

Liuosiai...sampanas, saltosios ugneles, silkute - Busiau, gausi bulbiu isvirt prie silkes...na i ka, sutinkam Naujuoooosiuuuus bigsmile.gif

Busiau, per lengvai sutikai biggrin.gif lotuliukas.gif Tu nesupranti, mergu komanda okupuos Tavo namus, o Tu taip ramiai... lotuliukas.gif
Papildyta:
Paziurekit jei atidarys, super kaledinis irasas.
http://marketium.ru/...supermarkete-3/
Atsakyti
Neturiu ko bijoti beee.gif Bulbų rasiu, bile šampės čiumodanas būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 22, 21:19)
Neturiu ko bijoti beee.gif Bulbų rasiu, bile šampės čiumodanas būtų biggrin.gif

Ot drasuole thumbup.gif

Jei rimtai, man dar truputuka per anksti Kalediniams papuosimams namie. Siaip noriu jaukiai pasipuosti namucius ax.gif
Atsakyti
Jo, geras įrašas thumbup.gif Kažkodėl įsivaizduoju lietuvišką maximą ir visų pasipiktinusius veidelius blink.gif

Mergaitės, visiškai be fantazijos doh.gif Silkė, šampė ir naujakas doh.gif Ko nors prabangiau reiktų.Nesuprantu iš viso, kam tą silkę NO tempti, ten ką jos nėra?

Pasigirsiu, mano Setas proto bokštas.Mes negirdėjom kaip katukas prie lauko durų priėjo, o šuo kaip tai sužinojo, tikrai miau nesakė Moliukas.Atidarė šuo duris, atėjo pas mane,žiūri į akis, atrodo sako - eik įsileisk.
Atsakyti
Tai, kad mes ne prabangios, bent jau aš, man gerai ir lašiniai su cibuliu ax.gif

Silkės yra, bet silkė saldi arba saldžiarūštė tongue.gif

Jie turi aštrią klausą, girdi kai kas krebžda už durų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Apie sniegą Lietuvoj. Geras dvi valandas juo "džiaugėmės" Karo muziejaus sodelyje. biggrin.gif Lapė nr1. davė Priesaiką. Po to užlėkėm į kavinukę- nupirkau vaikei arbatos ir spurgą ( na kavinė prabangi- o kitos ieškoti nesinorėjo) blush2.gif Joje buvę užsieniečiai net išsižioję žiūrėjo- kas čia do dyvas mergina su uniforma, sustirusi, šlapia- bet TOKIA laiminga ir išdidi. Tai va- o aš dabar išdidi mama. Bet Trioškei tai nerūpi- duok ėsti ir tiek žinių.
Atsakyti
Lisitėja - norvegiška silkė ne tokia kaip lietuviška umn.gif mums temoje Busy ne kartą apie tai pasakojo biggrin.gif o dėl originalumo, tai mes su mama kiekvienoms Kalėdoms pasižadam kokią įdomesnę mišrainę pasigaminti ir vistiek tas pats kas metai - nieko nėr skaniau kaip balta mišrainė biggrin.gif
Busy jau pati parašė apie silkę biggrin.gif
O šiaip tai man pats geriausias dalykas yra smagi kompanija - tuomet viskas skanu ir viskas gerai biggrin.gif
Papildyta:
Vilkra - sveikinimai ir tau ir Lapei 4u.gif šaunu, kad vaikė patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 lapkričio 2015 - 20:03