Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 22, 21:04)
Vilkra - sveikinimai ir tau ir Lapei  4u.gif  šaunu, kad vaikė patenkinta  thumbup.gif

Įsivaizduok- kaip siaubingai jaučiuosi- negaliu viešai Lapės parodyti- ... unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 22 lapkričio 2015 - 20:40
Sveikinimai Vilkros ir gražiausi linkėjimai Laputaitei 4u.gif

Ji yra jau nebe kūdikis, reikalingas jos leidimas ax.gif

Silkė saldžiarūkštė visai neblogai, mano skonis toks pakrypęs blush2.gif .Bet jaučiu lašišos ten turit iki valios essen.gif
Atsakyti
Turim 4u.gif

Vilkros priesaikininkę jau gyriau fb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 22, 22:02)
Sveikinimai Vilkros ir gražiausi linkėjimai Laputaitei  4u.gif

Ji yra jau nebe kūdikis, reikalingas jos leidimas  ax.gif

Silkė saldžiarūkštė visai neblogai, mano skonis toks pakrypęs blush2.gif .Bet jaučiu lašišos ten turit iki valios essen.gif

na- jos leidimą turiu- bet žinau- kad viešai rodyti- nerekomenduojama... blush2.gif

O silkė- man turi būti "normali" saldžiarūgščios valgau tik per kūčias- tėčio žmona skaniai pagamina su cinamonu..
Atsakyti
Man tai saldi ir saldžiarūgštė silkė tinka thumbup.gif ,Prismoje visada suomiškos nusiperku ax.gif essen.gif

Busy,pas mane irgi Pupsė mėgėja taip nosį man nušluostyti ir dar gulėdama ant sprando plaukus man laižo lotuliukas.gif

Vilkra,džiaugiuosi už Lapę Nr 1 thumbup.gif
Atsakyti
"alio valio...ir internetas" aš bpas Busy visom keturiom smile.gif ...bet jei kč... tikrai mielai ir Drąseikiuose smile.gif...galima kubilą psakurt...
Parvedžiau šunę į voljerą...visą vajkarą skalūijo...dabar tylu...o man to reuikia ? nesu tikra, bweik išprotėjus.... matomai sergu, nors Zundytė sakė, kad kraujas idealus (ne taip kaip Birbės) smile.gif

Labanaktukas smile.gif

Papildyta:
Vilkra 4u.gif ir Lapei perdok 4u.gif ....
Atsakyti
Labas rytas

Tuomces spirgė alpinistė wub.gif taip gražu žiūrėt, laukinis padariukas, net nesapnavo turbūt kad jam gali taip pasisekt wub.gif

Busy vakarojimo seansas thumbup.gif

Pas mus sekmadienį snigo gabalais, kai kas labai išsigando kai ant mažos nosytės nutųpė už nosį tris kart didesnė snaigė wub.gif
Norėč jau normalios žiemos smile.gif

Raktelių istorijos thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pagaliau ii Utena sulaukė sniego.Turim -2, ir maždaug 3 cm sniego.

Jau pakabinau lesyklą, dar nuo pernykštės žiemos yra siemkių, nupirksiu lašinukų. Paukštukų lesinimo sezonas jau atidarytas.

Šunes džiaugiasi sniegu, voliojosi, kailius pureno. Katas prie bendrų linksmybių neprisidėjo, namo parpūtė.
Atsakyti
Labuka,

Lapei 4u.gif

Aist, mes ragavom 3 rūšių jauną vyną, tai vienas iš jų tikrai buvo skanus.... ir kai norėjom užsisakyti dar... nebebuvo ax.gif

O pas mus sniego nėra beee.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Ir pas sniego nei kruopelytės nėra schmoll.gif Pilka, tamsu ir niūru lauke...visą dieną tenka šviesą deginti.
Atsakyti
tongue.gif pas mus saulė šviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 11 23, 12:12)
tongue.gif  pas mus saulė šviečia  biggrin.gif

Prie jūros net ir žiemą degintis galima biggrin.gif

Pas mus paniukę, bet kai darbe reik būt tai visai nieko smile.gif
Atsakyti