Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 348

QUOTE(kaciora* @ 2015 11 18, 01:54)

Moterys. Nebukit tokios jautrios ir negalvokit, kad iš karto jus norima apšmeižti, apkaltinti, tokių dalykų nebuvo, apie nesąžininguma net jokį nesakiau. Tiesiog pritariau dėl kurso tai narei.

Nenorit smeizt,tik rasot geda del tokiu tarpininkiu. Tai pirmoj eilej pagalvokit pries rasydama,nes pati rietenas ir norit padaryt!
Atsakyti
QUOTE(kaciora* @ 2015 11 18, 00:54)
As Tiesiog sakiau rinktis kitą tarpininke, o ne mažesnį kursą skaiciuojancia, čia jau jums taip išplaukė smile.gif matote, mano mintis buvo tokia, kad tikrai ne vienodi tie kursai pas tarpininkes..  Ir tikėjausi racionalaus paaiškinimo, nes pačiai įdomu. O prasidėjo kaip visada rietenos smile.gif
Moterys. Nebukit tokios jautrios ir negalvokit, kad iš karto jus norima apšmeižti, apkaltinti, tokių dalykų nebuvo, apie nesąžininguma net jokį nesakiau. Tiesiog pritariau dėl kurso tai narei.

Ar galit nebekomentuoti? Rimtai? Nu nepatinka - nepirkit (lai MM&Daliux neuzpyks). Cia apie gyvenima ir skudurus tema, o ne valiutu kursus. Apie valiutu kursus ne supermamu forume diskutuoti, jei manote, kad turite ka siuo klausimu pasakyti.
O mums, kam tinka, perkam, vargo nematom, dekojam, kad tokiu sauniu tarpininkiu yra! wub.gif
Atsakyti
tai parekomenduokit, prašom, tą dantų šepetėlį biggrin.gif
net juokinga skaityt - ignoruokit ir viskas smile.gif

gal kas nors gali papasakot apie bogs botus? pamačiau ir įsimylėjau wub.gif
kur ieškot gerų kainų ir kokios jau būna tos geros kainos? beje, gal Vilniuj yra kur pasimatuot? (kažkur skaičiau, kad panoramoj yra, bet aplaksčiau ir nieko neradau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 11 17, 23:56)
jus kai gausit saskaitas, tai bent i banka uzsukit pasidometi koks kursas tai dienai buvo  smile.gif

keistas toks  jausmas, rasot kad ne pirmus metus perkat pas mus,o net nezinau kas per  pirkeja  esat    lotuliukas.gif

Kai gausiu visus pirkinius galesiu parasyt kokiu nicu perku. Nereiks gaist laiko mane sekant ar moderatorius trukdant.
Aciu visoms uz darbus, uz pagautus grozius, buvo smagu is Jusu pikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2015 11 18, 01:08)
Kai gausiu visus pirkinius galesiu parasyt kokiu nicu perku. Nereiks gaist laiko mane sekant ar moderatorius trukdant.
Aciu visoms uz darbus, uz pagautus grozius, buvo smagu is Jusu pikti  4u.gif

Jus cia kaip vaiku darzelyje slapstotes.. negi bijot, kad negausit pirkiniu??? Ar specialiai sugadins juos? blink.gif lotuliukas.gif O gal saskaita extra padidinta bus??? blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2015 11 18, 01:08)
Aciu visoms uz darbus, uz pagautus grozius, buvo smagu is Jusu pikti  4u.gif

sutarta, labai lauksiu, nes smalsumas uzgraus mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurelija_ @ 2015 11 18, 01:21)
Jus cia kaip vaiku darzelyje slapstotes.. negi bijot, kad negausit pirkiniu??? Ar specialiai sugadins juos? blink.gif  lotuliukas.gif O gal saskaita extra padidinta bus??? blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu ir as tokio elgesio , ir zinau kad cia ne pirmas kartas, jau buvo kazkada, kad klausem kokiu nicku perka, ir neatrase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 18, 00:07)

gal kas nors gali papasakot apie bogs botus? pamačiau ir įsimylėjau  wub.gif
kur ieškot gerų kainų ir kokios jau būna tos geros kainos? beje, gal Vilniuj yra kur pasimatuot? (kažkur skaičiau, kad panoramoj yra, bet aplaksčiau ir nieko neradau smile.gif )

As tik vaikams pirkau irtaip pat labai labai patiko . o kainos tai ten nemazos .. as 6pm.com pirkau , bet jau neatgaminsiu uz kiek , tik pamenu, kad su nuolaida pagavau . tiesiog akcijas reik sekti ilgai ir nuobodziai...
Atsakyti
Laba, ar nupirktumėt iš čia, labai reikia berniukui biggrin.gif
http://www.oshkosh.c...tRecentlyViewed
Atsakyti
Labas rytas. Negaliu neįsikišti, bet man šios tarpinikės ir merginos kurios čia lankosi pačios šauniausios wub.gif 4u.gif

Ačiū Daliux/MM už kantrybę( žinote apie ką aš wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seida: 18 lapkričio 2015 - 09:56
QUOTE(Taurė @ 2015 11 17, 22:15)
Reiketu perduoti jai, kad palankytu matematikos kursus, gal skaiciuoti ismoks. Nes dirba i minusa, pati to nesupranta, o pirkejos patenkintos tyli smile.gif

iskeiskite 1$ savo banke, pamatysite kokiu kursu skaiciuoja bankas, ir viskas bus aisku.

O susitarimo jokio nera tarp musu. Kiekviena ziurim i banko rodmenis, ir net i skirtingus bankus ( kas ka naudoja keitimams) pridedam 0.02cnt ir tiek. Galu gale, siunciam saskaitas skirtingu laiku, kursai kasdien skiriasi. Visa tai nesunkiai gali pasitikrinti kiekviena pirkeja gavus saskaita, ir paziurejus i kursa banke.

Suprantu apie ką eina kalba.
Nepritariu Jums, Taure, dėl matematikos kursų.
Visų pirmą, tądien aš irgi mokėjau nurodytu kursu. Truputį nustebau,kad staiga taip šoktelėjo $, bet nesigilinau, kasdien matau kaip svyruoja $. Šiandien, pamačiusi atnaujinta diskusiją, ir kad kitos temos tarpininkė čia apsilankė, negaliu neįkišti ir aš savo trigrašio. Jus jau man atleiskit, ok?

Kalba eina apie užsakymą spalio 20 d. Kursas paskaičiuotas 0,9768€. Jeigu iš 0,9767 atimti 0,02, tai tos dienos $ kursas 0.9567€.
Tyčia išnagrinėjau Swedbanko ir DnB tos ir kitos dienos valiutų pirkimo/pardavimo kursus (užsakyti gi mes galime vieną dieną, o tarpininkė apmokėti kitą. Logiška?) Nu nesigauna ir man toks santykis. Atvirkščiai, tų dviejų dienų 20 ir 21 dd. $ kursas buvo pirkėjams palankesnis.
Pasitaisysiu, DnB archive pateikti pardavimo ir pirkimo kursai negrynųjų (o mes atsiskaitome visi tik negrynaisiais) pinigų operacijoms. Swedbank nurodo tik pirkimo kursą, kuris nežymiai skiriasi nuo DnB pardavimo.

Tad nesmerkime parašiusios merginos. Kitų tarpininkų tų dienų ir to mėnesio skaičiai atitinka tikrovę ir niekas iš jų tikrai nedirba sau į minusą.

Mane tenkina visų tarpininkų darbas ir teikiamos paslaugos. Turiu išsirinkusi mėgstamiausias ir su jais liksiu. O jeigu kam, va kaip ir šitoje "byloje" iškilo neaiškumų, reiktų iškart asmeniškai klausti kodėl tokiu kursu apskaičiuotas pirkinys, užginčyti sąskaitą ir sulaukti argumentuoto atsakymo/paskaičiavimo, o nekelti ciongą postfactum. Juolab nesislėpti po skirtingais nikais, kaip čia sakote. Vaikų žaidimai..man tai nesuvokiama.

Geriau paskaičiuokite, kiek reiktų sumokėti už išmuitinimą+PVM 21%+akcizas už kvepalus. Tada, manau, dar ir dar kartą dėkosime už mergaičių teikiamas paslaugas 4u.gif

Ačiū visoms, kas parūpina tautiečiams norimas prekes iš užjūrio oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(ma9 @ 2015 11 18, 06:38)
Laba, ar nupirktumėt iš čia, labai reikia berniukui biggrin.gif
http://www.oshkosh.c...tRecentlyViewed

taip 4u.gif

pirsksim siandien Carters ir Oshkosh 4u.gif
Papildyta:

labai labai laukiu
www.lastcall.com

user posted image

Papildyta:
Netrukus perku

www.harney.com
-15%

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif gal kuri esate pirkusi tokius flanelinius marskinukus? http://www.uniqlo.co...tions/flannel/~ noreciau paimt i mokykla, man taip grazu po sarafanu marskinukai wub.gif o cia dar flaneliniai smile.gif tik kazi kaip su dydziais? g.gif
Atsakyti