QUOTE(Gokusen @ 2015 11 18, 09:56)
Suprantu apie ką eina kalba.
Nepritariu Jums, Taure, dėl matematikos kursų.
Visų pirmą, tądien aš irgi mokėjau nurodytu kursu. Truputį nustebau,kad staiga taip šoktelėjo $, bet nesigilinau, kasdien matau kaip svyruoja $. Šiandien, pamačiusi atnaujinta diskusiją, ir kad kitos temos tarpininkė čia apsilankė, negaliu neįkišti ir aš savo trigrašio. Jus jau man atleiskit, ok?
Kalba eina apie užsakymą spalio 20 d. Kursas paskaičiuotas 0,9768. Jeigu iš 0,9767 atimti 0,02, tai tos dienos $ kursas 0.9567.
Tyčia išnagrinėjau Swedbanko ir DnB tos ir kitos dienos valiutų pirkimo/pardavimo kursus (užsakyti gi mes galime vieną dieną, o tarpininkė apmokėti kitą. Logiška?) Nu nesigauna ir man toks santykis. Atvirkščiai, tų dviejų dienų 20 ir 21 dd. $ kursas buvo pirkėjams palankesnis.
Pasitaisysiu, DnB archive pateikti pardavimo ir pirkimo kursai negrynųjų (o mes atsiskaitome visi tik negrynaisiais) pinigų operacijoms. Swedbank nurodo tik pirkimo kursą, kuris nežymiai skiriasi nuo DnB pardavimo.
Tad nesmerkime parašiusios merginos. Kitų tarpininkų tų dienų ir to mėnesio skaičiai atitinka tikrovę ir niekas iš jų tikrai nedirba sau į minusą.
Mane tenkina visų tarpininkų darbas ir teikiamos paslaugos. Turiu išsirinkusi mėgstamiausias ir su jais liksiu. O jeigu kam, va kaip ir šitoje "byloje" iškilo neaiškumų, reiktų iškart asmeniškai klausti kodėl tokiu kursu apskaičiuotas pirkinys, užginčyti sąskaitą ir sulaukti argumentuoto atsakymo/paskaičiavimo, o nekelti ciongą postfactum. Juolab nesislėpti po skirtingais nikais, kaip čia sakote. Vaikų žaidimai..man tai nesuvokiama.
Geriau paskaičiuokite, kiek reiktų sumokėti už išmuitinimą+PVM 21%+akcizas už kvepalus. Tada, manau, dar ir dar kartą dėkosime už mergaičių teikiamas paslaugas
Ačiū visoms, kas parūpina tautiečiams norimas prekes iš užjūrio
Miela, Gokusen, prasau nelaikyti manes tuom, kuo nesu
Nesu as apsimetusi kitos temos tarpininke. Supermamose esu uzsiregistravusi 10 metu, per tiek laiko atsibodo senasis nicas ir ji pasikeiciau, kas yra leistina ir dauguma tai gali padaryti

O pas tarpininkes taip ir likau senuoju nicu, bandziau pas viena keisti, pasakiau nauja nica, bet oj kiek po to nesklandumu buvo. Pradejau nebegauti saskaitu, reikejo ieskoti paciai savo siuntiniu, aiskintis del nicu ir t.t

Tai tiesiog ir perku prekytes senuoju pavadinimu, kad nekiltu bereikalingu rupesciu.
Del kurso niekam priekaistu neturiu, antraip buciau rasiusi asmeniskai, tiesiog pasakiau fakta, kad labai pakilo ir kad pas vienas tarpininkes toks pas kitas kitoks.
Beje, paskutines temose cia esu ir bendavus ir klausus del konreciu uzsakytu pirkiniu
O sios merginos buvo mano favorites, per daug metu atsirinkau sau patinkancias tarpininkes ir buvau patenkinta siu merginu darbu- visada pasisveikina, visada padekoja, maloniai bendraudavo

Daug man graziu prekyciu jos nupirke ir esu joms labai dekinga.
O Lietuvelej kainos tai jo.... Pagal algas

Todel tikrai dar pirksiu ir pirksiu is Jav ir aciu visoms, kurios si darba dirba