Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 348

QUOTE(Blond @ 2015 11 18, 12:21)
Kokioj parduotuvej pirkot? Ieskau tokio dalyko savo 6 metei.

Is forever21, mergaitiska tik viena radau http://www.forever21...a...&VariantID= dar pasikuisiu,gal ka atrasiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2015 11 18, 13:21)
Kokioj parduotuvej pirkot? Ieskau tokio dalyko savo 6 metei.

as zinokite cia Svedijoje pirkau smile.gif
Atsakyti
Va cia tai butu mano dukrai begalinio dziaugsmo gavus toki kostiuma smile.gif
http://us.asos.com/A...25lc2llL1Byb2Qv
o kad radus vaikiska toki,tai nei zaislu nereiktu Kaledoms smile.gif
Atsakyti
Laba dienele,

Ar šiandien perkat LEVIS 501 modelio džinsus su 50 PROC. nuolaida?

Kodukas - SAVE501?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiiiras: 18 lapkričio 2015 - 11:51

QUOTE(Kristiiiras @ 2015 11 18, 11:48)
Laba dienele,

Kodukas  - SAVE501?

tikrai paimtume drinks_cheers.gif

www.levi.com

user posted image

dar laukiam ir
www.sheaterraorganics.com
-30%
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kristiiiras @ 2015 11 18, 12:48)
Laba dienele,

Kodukas  - SAVE501?

Junkitės mergaitės gal surinktume iki nemokamo shippo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 11 18, 12:40)
Va cia tai butu mano dukrai begalinio dziaugsmo gavus toki kostiuma smile.gif
http://us.asos.com/A...25lc2llL1Byb2Qv
o kad radus vaikiska toki,tai nei zaislu nereiktu Kaledoms smile.gif

Maniškės MY LITTLE PONY gavusios kostiumą,turbūt net einant maudytis nenusiimtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 18, 13:27)
Maniškės MY LITTLE PONY gavusios kostiumą,turbūt net einant maudytis nenusiimtų  lotuliukas.gif

O taaaaip! lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 11 18, 09:56)
Suprantu apie ką eina kalba.
Nepritariu Jums, Taure, dėl matematikos kursų.
Visų pirmą, tądien aš irgi mokėjau nurodytu kursu. Truputį nustebau,kad staiga taip šoktelėjo $, bet nesigilinau, kasdien matau kaip svyruoja $. Šiandien, pamačiusi atnaujinta diskusiją, ir kad kitos temos tarpininkė čia apsilankė, negaliu neįkišti ir aš savo trigrašio. Jus jau man atleiskit, ok?

Kalba eina apie užsakymą spalio 20 d. Kursas paskaičiuotas 0,9768€. Jeigu iš 0,9767 atimti 0,02, tai tos dienos $ kursas 0.9567€.
Tyčia išnagrinėjau Swedbanko ir DnB tos ir kitos dienos valiutų pirkimo/pardavimo kursus (užsakyti gi mes galime vieną dieną, o tarpininkė apmokėti kitą. Logiška?) Nu nesigauna ir man toks santykis. Atvirkščiai, tų dviejų dienų 20 ir 21 dd. $ kursas buvo pirkėjams palankesnis.
Pasitaisysiu, DnB archive pateikti pardavimo ir pirkimo kursai negrynųjų (o mes atsiskaitome visi tik negrynaisiais) pinigų operacijoms. Swedbank nurodo tik pirkimo kursą, kuris nežymiai skiriasi nuo DnB pardavimo.

Tad nesmerkime parašiusios merginos. Kitų tarpininkų tų dienų ir to mėnesio skaičiai atitinka tikrovę ir niekas iš jų tikrai nedirba sau į minusą.

Mane tenkina visų tarpininkų darbas ir teikiamos paslaugos. Turiu išsirinkusi mėgstamiausias ir su jais liksiu. O jeigu kam, va kaip ir šitoje "byloje" iškilo neaiškumų, reiktų iškart asmeniškai klausti kodėl tokiu kursu apskaičiuotas pirkinys, užginčyti sąskaitą ir sulaukti argumentuoto atsakymo/paskaičiavimo, o nekelti ciongą postfactum. Juolab nesislėpti po skirtingais nikais, kaip čia sakote. Vaikų žaidimai..man tai nesuvokiama.

Geriau paskaičiuokite, kiek reiktų sumokėti už išmuitinimą+PVM 21%+akcizas už kvepalus. Tada, manau, dar ir dar kartą dėkosime už mergaičių teikiamas paslaugas  4u.gif

Ačiū visoms, kas parūpina tautiečiams norimas prekes iš užjūrio  oro_buckis.gif

Miela, Gokusen, prasau nelaikyti manes tuom, kuo nesu mirksiukas.gif
Nesu as apsimetusi kitos temos tarpininke. Supermamose esu uzsiregistravusi 10 metu, per tiek laiko atsibodo senasis nicas ir ji pasikeiciau, kas yra leistina ir dauguma tai gali padaryti ax.gif O pas tarpininkes taip ir likau senuoju nicu, bandziau pas viena keisti, pasakiau nauja nica, bet oj kiek po to nesklandumu buvo. Pradejau nebegauti saskaitu, reikejo ieskoti paciai savo siuntiniu, aiskintis del nicu ir t.t doh.gif Tai tiesiog ir perku prekytes senuoju pavadinimu, kad nekiltu bereikalingu rupesciu.
Del kurso niekam priekaistu neturiu, antraip buciau rasiusi asmeniskai, tiesiog pasakiau fakta, kad labai pakilo ir kad pas vienas tarpininkes toks pas kitas kitoks.
Beje, paskutines temose cia esu ir bendavus ir klausus del konreciu uzsakytu pirkiniu tongue.gif
O sios merginos buvo mano favorites, per daug metu atsirinkau sau patinkancias tarpininkes ir buvau patenkinta siu merginu darbu- visada pasisveikina, visada padekoja, maloniai bendraudavo wub.gif Daug man graziu prekyciu jos nupirke ir esu joms labai dekinga.
O Lietuvelej kainos tai jo.... Pagal algas lotuliukas.gif
Todel tikrai dar pirksiu ir pirksiu is Jav ir aciu visoms, kurios si darba dirba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meilė...: 18 lapkričio 2015 - 12:57
o macys papildoma nuolaida yra MK rankinems?
http://www1.macys.co...Type=#pdpoffers
Atsakyti
Meilė... > , Nu tai jei kazkas nepatinka reiskite pretenzijas tarpininkei privaciai ir aiskinkites situacija o nerekite ant visos temos be perstojo neisitikinus savo "tiesa" visu 100% . Tiesiog kas nesenai apsipirkineja pas mergaites gali ir suabejoti Ju reputacija, tokie ale tiesos skelbima man ir didelius itarimus kelia ne i Jusu nauda kurios taip sukauja . Visos mes atsirenkame tarpininkes pagal savo kriterijus ir ne visos tokios kvailos skaiciuoti nemokancios. Tad gal uztenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 18 lapkričio 2015 - 13:15
QUOTE(Kristiiiras @ 2015 11 18, 11:58)
Junkitės mergaitės gal surinktume iki nemokamo shippo  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
nepamirskim vyru, merginos smile.gif

QUOTE(Seida @ 2015 11 18, 12:57)
o macys papildoma nuolaida yra MK rankinems?
http://www1.macys.co...Type=#pdpoffers

taip,dar taiko drinks_cheers.gif

Laukiu smile.gif
www.ralphlauren.com

user posted image

www.uniqlo.com
150-20$
user posted image

www.anntaylor.com

user posted image

www.macys.com
-20% MK tasiukams