QUOTE(EWI @ 2015 11 18, 13:07)
Meilė... > , Nu tai jei kazkas nepatinka reiskite pretenzijas tarpininkei privaciai ir aiskinkites situacija o nerekite ant visos temos be perstojo neisitikinus savo "tiesa" visu 100% . Tiesiog kas nesenai apsipirkineja pas mergaites gali ir suabejoti Ju reputacija, tokie ale tiesos skelbima man ir didelius itarimus kelia ne i Jusu nauda kurios taip sukauja . Visos mes atsirenkame tarpininkes pagal savo kriterijus ir ne visos tokios kvailos skaiciuoti nemokancios. Tad gal uztenka 

Paskutini karta pasisakysiu. Ir pabresiu, kad pacios komentuojancios nares (ne tarpininkes) dar didesne kose verdat.. Is esmes tarpininkes paaiskino ten ta kurso skaiciavima (nors Gokusen visgi patikslino, kad galejo buti ir taip, ir taip, priklausomai nuo to, ir to). As isikisau, nes sia tema sekdavau ir taip pat esu paklaususi kazkokio klausimo ar ne vieno apie apie dydi ar renkama uzsakyma, viskas OK, neuzsisakiau, nes jau nebepamenu, ar dydzio nessirinkau, nebebuvo, ne tame esme. Bet tiesiog visa laika buvau potenciali pirkeja ir jei butu cia kazkas renkama, o kitur ne, buciau uzsisakinejusi. Zinoma, dabar, kad pritariau Meilei del skirtingu kursu egzistavimo manes nei kaip pirkejos nebenoretu, nei as cia pirkti, bet esme, kad forumas ir tarpininikiu temos tam ir yra, kad sulaukti kuo daugiau nuomoniu del rupimo klausimo. Ir tas nepakantumas man cia tiek ir tarpininkiu, tiek is kitu nariu, deja, nuvyle. As tikiu, kad merginos savo darba atlieka gerai, to net ne kvescionavau. Bet kazkokie sekimai tikrai ismuse is veziu. Kas kita butu, jei jus smeiztu, nesumoketu ir panasiai. O dabar koks skirtumas, kad ir visai netureti nicko imanoma, o pirkti vardu ir pavarde. Galbut zmogus perka mazomis sumomis, bet jam vistiek tas kursas dave kazkokiu klaustuku ir jam geda ta nicka pasakyti, bet norejo apie tai parasyti. Cia kaip pavyzdys (gal ir nevykes). Manau, kad tokio dalyko negali buti. O ir moderatoriai neturetu be realios ir tikros priezasties IP suteikineti jei zmogus nepazeide jusu interesu, man tai uzkliuvo kaip teisininkei. Atsiprasau, tikrai daugiau nebepasisakysiu ir jeigu man niekas nebekontrargumentuos, tai tikrai viskas