Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 348

QUOTE(EWI @ 2015 11 18, 13:07)
Meilė... > , Nu tai jei kazkas nepatinka reiskite pretenzijas tarpininkei privaciai ir aiskinkites situacija o nerekite ant visos temos be perstojo neisitikinus savo "tiesa" visu 100% . Tiesiog kas nesenai apsipirkineja pas mergaites gali ir suabejoti Ju reputacija, tokie ale tiesos skelbima man ir didelius itarimus kelia ne i Jusu nauda kurios taip sukauja . Visos mes atsirenkame tarpininkes pagal savo kriterijus ir ne visos tokios kvailos skaiciuoti nemokancios. Tad gal uztenka  smile.gif

Paskutini karta pasisakysiu. Ir pabresiu, kad pacios komentuojancios nares (ne tarpininkes) dar didesne kose verdat.. Is esmes tarpininkes paaiskino ten ta kurso skaiciavima (nors Gokusen visgi patikslino, kad galejo buti ir taip, ir taip, priklausomai nuo to, ir to). As isikisau, nes sia tema sekdavau ir taip pat esu paklaususi kazkokio klausimo ar ne vieno apie apie dydi ar renkama uzsakyma, viskas OK, neuzsisakiau, nes jau nebepamenu, ar dydzio nessirinkau, nebebuvo, ne tame esme. Bet tiesiog visa laika buvau potenciali pirkeja ir jei butu cia kazkas renkama, o kitur ne, buciau uzsisakinejusi. Zinoma, dabar, kad pritariau Meilei del skirtingu kursu egzistavimo manes nei kaip pirkejos nebenoretu, nei as cia pirkti, bet esme, kad forumas ir tarpininikiu temos tam ir yra, kad sulaukti kuo daugiau nuomoniu del rupimo klausimo. Ir tas nepakantumas man cia tiek ir tarpininkiu, tiek is kitu nariu, deja, nuvyle. As tikiu, kad merginos savo darba atlieka gerai, to net ne kvescionavau. Bet kazkokie sekimai tikrai ismuse is veziu. Kas kita butu, jei jus smeiztu, nesumoketu ir panasiai. O dabar koks skirtumas, kad ir visai netureti nicko imanoma, o pirkti vardu ir pavarde. Galbut zmogus perka mazomis sumomis, bet jam vistiek tas kursas dave kazkokiu klaustuku ir jam geda ta nicka pasakyti, bet norejo apie tai parasyti. Cia kaip pavyzdys (gal ir nevykes). Manau, kad tokio dalyko negali buti. O ir moderatoriai neturetu be realios ir tikros priezasties IP suteikineti jei zmogus nepazeide jusu interesu, man tai uzkliuvo kaip teisininkei. Atsiprasau, tikrai daugiau nebepasisakysiu ir jeigu man niekas nebekontrargumentuos, tai tikrai viskas 4u.gif Linkiu sekmes visoms su pirkiniais ir teikiamomis paslaugomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora* @ 2015 11 18, 13:36)
Bet kazkokie sekimai tikrai ismuse is veziu.

omg.. niekas cia nieko neseka ir nepersekioja doh.gif jau raseme ne karta, kam reikalingas nickas ir kazkaip ne viena mergina tai supranta...
Na, bet jau tikrai nusibodo ta pati per ta pati skaityt ir rasyt . Kas supranta- tai suprato is pirmo karto, kas nesuprato- tai jau ir nesupras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 11 18, 13:48)
omg.. niekas cia nieko neseka ir nepersekioja doh.gif jau raseme ne karta, kam reikalingas nickas ir kazkaip ne viena mergina tai supranta...
Na, bet jau tikrai nusibodo ta pati per ta pati skaityt ir rasyt . Kas supranta- tai suprato is pirmo karto, kas nesuprato- tai jau ir nesupras smile.gif

na jus cia ketinote susekti Meile, ne as. O smalsumas paziureti kokio dydzio saskaitos pas ja, nezinau ar pakanka priezastis. Cia jusu zodziai (daliux lyg ir).
Ji nicka juk turi, kuriuo nuo seno uzsisakineja, tik parase pastebejima apie kursus kitu nicku, taip, kad..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora*: 18 lapkričio 2015 - 13:54
QUOTE(kaciora* @ 2015 11 18, 14:50)
na jus cia ketinote susekti Meile, ne as. O smalsumas paziureti kokio dydzio saskaitos pas ja, nezinau ar pakanka priezastis. Cia jusu zodziai (daliux lyg ir).
Ji nicka juk turi, kuriuo nuo seno uzsisakineja, tik parase pastebejima apie kursus kitu nicku, taip, kad..

Šiandien pilnatis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 11 18, 14:57)
Šiandien pilnatis?  blink.gif

Jau atsibodo wacko.gif wacko.gif pilnatis/pms/hormonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora* @ 2015 11 18, 13:50)

ok . paskutini karta parasau .
Kai ateina nickas ,kuris nera pas mus pirkes ir raso ,kad pirko - tai naturaliai kyla visokie klausimai, ar ne? Ir kodel mes negalim paklausti ? Gal is tikro net ir nepirko . Juk buna ir taip smile.gif Na, o kai zmogus ji atkakliai slepia ir paklausus - tai jau apskritai kazkoks nesusipratimas gaunasi smile.gif

QUOTE(Tiffany @ 2015 11 18, 14:27)
Jau atsibodo  wacko.gif  wacko.gif pilnatis/pms/hormonai  biggrin.gif

laisvalaikis ,greiciausiai smile.gif
Smagu, kai nera kas veikti . Gaila ,kad as laisvo laiko nelabai turiu , galeciau eit pirkeju sekt, kas kokiais nickais raso biggrin.gif
Atsakyti
Daug geru kainu
ir kodukas

www.macys.com

user posted image

MK tasiukai su koduku

$143.99
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

$137.59

$107.99
http://www1.macys.co...l...3D&slotId=6

$124.79
http://www1.macys.co...l...3D&slotId=4

$65.59
http://www1.macys.co...l...D&slotId=10

$74.39
http://www1.macys.co...l...D&slotId=26
Atsakyti
Gal si suknele turi koduka ? Nezinau reikia ar nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 11 18, 13:48)

Daliukas rase, kad mane seks, ieskos per moderatorius per koki pasta perku. Tiesa, kazkaip ir manau, kad galbut kazkas jau kazka dare, nes visiskai negalejau prisijunti prie supermamu kuri laika blink.gif
Kam labai rupi mano nikas, prasom i az, galesit buti ramios, kad uzsipuolet ne kitos temos tarpininke, o nuolatine jusu klijente. Tiesa, jau buvusia ax.gif
Ir siaip labai nefaina, kad zmonem alga moki, o tau akis nepagrystai drasko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2015 11 18, 16:27)
Daliukas rase, kad mane seks, ieskos per moderatorius per koki pasta perku. Tiesa, kazkaip ir manau, kad galbut kazkas jau kazka dare, nes visiskai negalejau prisijunti prie supermamu kuri laika blink.gif
Kam labai rupi mano nikas, prasom i az, galesit buti ramios, kad uzsipuolet ne kitos temos tarpininke, o nuolatine jusu klijente. Tiesa, jau buvusia  ax.gif
Ir siaip labai nefaina, kad zmonem alga moki, o tau akis nepagrystai drasko  schmoll.gif

Gerbiamoji, jei dar ka turite pasakyti tarpininkems-tai rasykite joms, nes cia jau pradedate tersti tema tais paciais pasisakymais mirksiukas.gif tikrai darosi nemalonu antra diena ta pati skaityti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 18 lapkričio 2015 - 15:33
QUOTE(Meilė... @ 2015 11 18, 17:27)
Kam labai rupi mano nikas, prasom i az, galesit buti ramios, kad uzsipuolet ne kitos temos tarpininke, o nuolatine jusu klijente. Tiesa, jau buvusia  ax.gif
Ir siaip labai nefaina, kad zmonem alga moki, o tau akis nepagrystai drasko  schmoll.gif

Nu tai gal jau gana,algu moketoja,direktore,virsininke doh.gif
Atsakyti
Mergiukai, ar kas perkate is jcrew mergaiciu skyriaus sau rubeliu? ax.gif pvz is polo as sau kai ka nusiperku L-xl mergaitiska,tai puikiai tinka ax.gif kazi ilisciau i jcrew 14arba 16mergaitiska?toki faina vilnoni megztuka radau bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti