Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ciquita @ 2015 11 15, 15:59)
Ruosiames darzelio sventei. Kur ieskoti nykstuko rubeliu. ?

As nuomoju visalaik.
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2015 11 15, 15:42)
Vos gavus tos mamos laiska pagalvoja - uzsisakysiu pati ko truksta... nes gi reikia man iki lapkr.27d turet brolio vaikams jau dovanas (taip jau yra)
Bet kai isijunge racionalus protas, suvokiau, kad vel ko gero butu tas pats ...
Tai perspeju visas su kokia rizika susiduriama is ten uzsakant.
Na o as tuo tarpu dedu taska jungimuisi prie kazko.
Ir pirkimui is to tiekejo.

As manau kad patikimas pardavejas tokiu atveju turi issiusti savo saskaita ko neidejo. Ir sumoketi uz pet klaida idetu prekiu grazinima.

na nezinau, bet kai viena karta negavau vienos prekes, o kita karta gavau visa sudauzyta saldainiu deze, tai Mytoysas per pora dienu abu kartus sutvarke savo klaidas: pirmu kartu kai neidejo vienos prekes-grazino pinigus, o kitu kartu, kai gavau sutraiskyta saldainiu deze, nusiuntus foto kaip atrode siuntinio vidus-atsiunte nauja deze saldainiu ir nereikejo moketi man uz siuntima, o patys atsiunte. Jusu atveju tikrai bandyciau susisiekti su Mytoys parduotuve ir konkreciu uzsakymo numeriu, nes jie tikrai reaguoja jei ju klaida padaryta
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 15, 15:52)
Nesuprantu, jus dalinai kaltinat nare prie kurios jungetes?  g.gif

Kaltinu pardaveja - mytoys.de

Ir konkstatuoju kokia pamoka gavau.

Dingsta prekes ir sau perkant... bet tada gali ieskoti, kazka daryti... o dabar tik tiketis kad kazkiek is 60 eur gris

Bet pardavejas tikrai nuvyle... labai
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2015 11 15, 17:11)
Kaltinu pardaveja - mytoys.de

Ir konkstatuoju kokia pamoka gavau.

Dingsta prekes ir sau perkant... bet tada gali ieskoti, kazka daryti... o dabar tik tiketis kad kazkiek is 60 eur gris

Bet pardavejas tikrai nuvyle... labai

Jūs galit pati rašyt mytoys parduotuvei sm pirkėjos vardu, tik užsakymo numerį paklauskit jos.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 15, 15:49)

Taip  mirksiukas.gif  rasiau  ir grazino pinigus  4u.gif

Rasyti reikia vokiskai?Ar ir angliskai tinka?
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2015 11 15, 16:17)

Rasykit angliskai, tai angliskai ir atrasys wink.gif

Turejau ir as nemazai keblumu su mytoys.de, bet visada jie viska sutvarko, jei yra tos prekes, tai manau atsiustu, nes jei ju jau prekyboje nera, tai tuomet ir neatsius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2015 11 15, 15:01)
Aciu  4u.gif

Merginos, kurios pirko Hot Weels garaza is Argos, kiek gavosi Eurais ?

apie 33.11eur + siuntimas, svoris 3kg

gal zinote, kokia diena iprastai atkeliauja PA siuntiniai i Vilniu? siandien gavau zinute, kad issiusta i Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 15 lapkričio 2015 - 15:21
QUOTE(Irikira @ 2015 11 15, 16:20)

gal zinote, kokia diena iprastai atkeliauja PA siuntiniai i Vilniu? siandien gavau zinute, kad issiusta i Lt

jei gerai pamenu antradieni , bet paraso kai sistema iveda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 11 15, 15:20)

antradienio vakare; bet dažniausiai pasiimti galima tik trečiadienį... nors esu kažakada prašius kad antradienį noriu pasiimt, tai nors sistemoj nebuvo dar pažymėta, kad prekės LT, bet atidavė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 11 15, 15:24)
jei gerai pamenu antradieni , bet paraso kai sistema iveda  4u.gif

QUOTE(Loram @ 2015 11 15, 15:25)
antradienio vakare; bet dažniausiai pasiimti galima tik trečiadienį... nors esu kažakada prašius kad antradienį noriu pasiimt, tai nors sistemoj nebuvo dar pažymėta, kad prekės LT, bet atidavė biggrin.gif

aciu, reikes ir man paprasyti, kad antradieni nors po pietu atsiimti galeciau. neplanuotai isvykstu savaitei, tai nors siuntinius sesei reik speti perduoti, kad isdalintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2015 11 15, 16:17)

rasiau vokiskai 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, prašau, ar mokamas yra yoox grąžinimas? kiek kainuoja?
Ir dar man toks klausimas g.gif žiūrinėju ilgaaulius, tik bėda, kad man dažnokai per blauzdą neužsisega blush2.gif tai ir galvoju, ar rizikuot g.gif o gal kas pirkot platesnei blauzdai ir užrodytų tinkamą modelį g.gif ar gal kur įmanoma atkapstyt detalesnį aprašymą g.gif

P.s. ar galima atsiskaityt debetine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 15 lapkričio 2015 - 16:00