Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 11 15, 12:21)
Jums lengva kalbet, kai jusu vaikas 2,5 menesio nevaiksto nei perbales, nei nevalgo, gyvas vaistais, naktimis nezadina kad pilva skauda. Mano atveju padetis tokia, kad tegul daro ka nori, tik kad pasakytu kas tam vaikui yra ir skirtu reikiama gydyma o ne "sledom naucnogo tyka". Tai gal tas tai gal anas.
aišku daug niuansų, ne šitoj temoj reiktų gilintis, bet aš kaip medikė taip galvoju. o ką pirmą kartą nustatė? na, nustatys tą patį tik baisiau... pasikeis gydymas? abejoju

P.S. dar pergalvokit ką tas vaikas valgo. pvz. mano draugė vis skųsdavo, kad blogi daktarai ir niekaip neišgydo "padidėjusio rūgštingumo" abiems vaikams. O pasirodo, jie ryte vakare geria vaistus, o ryte, per pietus ir vakare valgo jalapenus net nemirksėdami smile.gif (3,5 ir 6m)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 15 lapkričio 2015 - 12:27
QUOTE(JMD @ 2015 11 15, 13:21)
Jums lengva kalbet, kai jusu vaikas 2,5 menesio nevaiksto nei perbales, nei nevalgo, gyvas vaistais, naktimis nezadina kad pilva skauda. Mano atveju padetis tokia, kad tegul daro ka nori, tik kad pasakytu kas tam vaikui yra ir skirtu reikiama gydyma o ne "sledom naucnogo tyka". Tai gal tas tai gal anas.

O jums diagnoze reikalinga ar kad vaikas pasveiktu?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 15, 13:24)
aišku daug niuansų, ne šitoj temoj reiktų gilintis, bet aš kaip medikė taip galvoju. o ką pirmą kartą nustatė? na, nustatys tą patį tik baisiau... pasikeis gydymas? abejoju

Taike antirefliuksini gydyma 2 menesius. Pradzioj priepoliai buvo reti. Dabar skauda be perstojo. Vaikui svoris krito. Man dar kazko laukt?
Man aiskint kaip maitintis nereik. Jau 42 metus gyvenu pati su refliuksu ir nesamoniu nevalgom niekas seimoje. Tik tiek, kad man taip blogai nebuvo niekada.

Be to sita tema skirta ne diagnozem nustatinet ir aiskintis. Siulau susikoncentruot i pirkimus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 15 lapkričio 2015 - 12:32
Renku yoox siuntimuo islaidoms pasidalinti, yra nebloga kaina ilgu batu, kas dar nespejo nusipirkti 4u.gif Kaunas, galiu persiusti
Atsakyti
Zodziu.... gavosi man "auksine" patalyne is mytoys ir dar laukimo kelios savaites...
Jungiausi cia prie vienos mamos su 5 kompl., gausiu tik 1 kazkuri. Siuntimas kaip uz 5 doh.gif doh.gif doh.gif
Dar persiutimas, banko mokesciai doh.gif

Pirmas pirkimas is ten ir toks "pravalas" !!!!!!

Susiko diena juodai. Bl..... ten buvo KALEDOMS .... mano ir brolio vaikams.

Sarashkinu kontora.

Buciau pati pirkusi tai issireikalauciau... o dabar.
Ka ne pati, tai ne pati....
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 11 15, 12:25)
Mergaites, sorry uz  poster_offtopic.gif  , jau klasiau temukeje ax.gif , kaip minejau, dukra kosti jau 5 men. buvom pas lora (kokius 3 kartus), darem krauja, plauciu nuotrauka, nuotrauka del sinusito, tyrima del bakterijos(is gerkles), pulmonologa, alergologa. SVEIKA. dabar laukia gastroenterologas verysad.gif . gal zinot kokiu civilizuotu budu istirt skranduka, kad nereiktu ryti zarnos. gal privaciai kur..
turejau tokia patirti pries n metu, tai ranka nekyla, ne tik kad vezt, bet ir uzrasyti.

mano abiem dukrom kai buvo mažos daryta ši procedūra. pamenu mažesnę dukrą įkalbėjau procedūros metu gražiai elgtis, nes tada paleidžia namo, antraip jei darydavo kažkokia menką narkozę, tada reikėdavo ligoninėj likt nakčiai. maniškė buvo 5metė, susitariau, viskas praėjo puikiai ir važiavom namo. nors prieš mus turbūt 7-8 metų berniukas klykė taip, kad galvojau dukra tikrai pasiduos biggrin.gif nieko ten baisaus, 3 minutės ir viskas. kad tik tokios problemos būtų. turbūt dabar svarbiau rast priežastį kodėl kosti.
Atsakyti
QUOTE(Cernova @ 2015 11 15, 10:05)
Daug naudingesnė yra raw kakava- termiškai neapdorota kakava http://www.ekooaze.l...troller=product  o paskanint galima sveikesniais saldikliais, nei į tuos mišinius būna pridėta
raw kakavos milteliai 
sokoladinis gerimas su žalia kakava ir koksų cukrumi

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 11 15, 12:25)
Mergaites, sorry uz  poster_offtopic.gif  , jau klasiau temukeje ax.gif , kaip minejau, dukra kosti jau 5 men. buvom pas lora (kokius 3 kartus), darem krauja, plauciu nuotrauka, nuotrauka del sinusito, tyrima del bakterijos(is gerkles), pulmonologa, alergologa. SVEIKA. dabar laukia gastroenterologas verysad.gif . gal zinot kokiu civilizuotu budu istirt skranduka, kad nereiktu ryti zarnos. gal privaciai kur..
turejau tokia patirti pries n metu, tai ranka nekyla, ne tik kad vezt, bet ir uzrasyti.

del mikoplazmos ir chlamidijos plauciu daret is kraujo tyrima?Del plauciu chlamidijos vaikai kosti ir nieks nepadeda,tik a/b Klacidas.

QUOTE(valyte_7 @ 2015 11 15, 13:04)
frusty.gif

o tu privaciai darai. ar valstybinese pas mus irgi su narkoze daro?

loras patare paprasyti pradziai vaistukus kad skirtu kokiai savaitei, be zarno. ale jei juokio paveiko nebus, tai ir problema ne tame.
o jus jau antra karta darot? kodel?

Vaikus mazus visus migdo,kai daro endoskopija,kito budo nera,nesvarbu kur,ligonineje saugiau nei privaciai.Niekad rimtiems dalykams nevesciau vaiko privaciai,nes jei kas,ligonineje bus visokeriopa pagalba ,o privaciai g. ir nebuti.Jei net dantis reiktu taisyti su narkoze irgi tik ligonineje.Pasaitelius savosioms tik ligonineje dariau,zinau,kad gerai padare.

P.s. NUO DORMICUM VISI VAIKAI DRASKOSI,TOKS JIEMS POVEIKIS NUO TU VAISTU.
Papildyta:
QUOTE(Laabeille @ 2015 11 15, 13:45)
Zodziu.... gavosi man "auksine" patalyne is mytoys ir dar laukimo kelios savaites...
Jungiausi cia prie vienos mamos su 5 kompl., gausiu tik 1 kazkuri. Siuntimas kaip uz 5  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dar persiutimas, banko mokesciai  doh.gif

Pirmas pirkimas is ten ir toks "pravalas" !!!!!!

Susiko diena juodai. Bl..... ten buvo KALEDOMS .... mano ir brolio vaikams.

Sarashkinu kontora.

Buciau pati pirkusi tai issireikalauciau... o dabar.
Ka ne pati, tai ne pati....

Kas nutiko tai patalynei?Neatsiunte ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2015 11 15, 14:38)

Papildyta:
Kas nutiko tai patalynei?Neatsiunte ar kaip?

kaip man parase, tai siuntini ji gavo dviem dalim; vienoje saskaita uz mano 4 patalynes ir dar 1 tos mamytes preke, o pacios prekes - kazkokie rubai :/
tai mytoys grazins uz tas 4 patalynes, o uz siuntima - ne ...
antroje dalyje 1 is mano penkiu patalyniu
Ja ir gausiu.
Kazkada grazins uz tas 4.
Bet tik uz prekes.
Busiu sumokejusi uz 5 siuntima :/
o gausiu tik viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2015 11 14, 19:56)
Dėkui, tačiau reik paprastų smile.gif Elzos dainuojančios net nėra šiuo metu..

http://www.mytoys.de...1.09.36/4132317
http://www.mytoys.de...1.09.36/4132308

maximoj pasiziurekit, kaip jos dainuoja doh.gif
viena fraze ir viskas
arba man kazkokia brokuota pasitaike pabandyt biggrin.gif

turim paprasta nedainuojancia, tai mergina pati uz ja padainuoja:)

beje dabar uzmatem is Disney dainuojancia su sviecianciomis rankomis
ta tai normaliai padainuoja, tik ji dydzio daug didesne
Kaledu seniui dar vienas laiskas parasytas doh.gif
Atsakyti
Disney Frozen gerbėjoms
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2015 11 15, 14:54)
kaip man parase, tai siuntini ji gavo dviem dalim; vienoje saskaita uz mano 4 patalynes ir dar 1 tos mamytes preke, o pacios prekes - kazkokie rubai :/
tai mytoys grazins uz tas 4 patalynes, o uz siuntima - ne ...
antroje dalyje 1 is mano penkiu patalyniu
Ja ir gausiu.
Kazkada grazins uz tas 4.
Bet tik uz prekes.
Busiu sumokejusi uz 5 siuntima :/
o gausiu tik viena  doh.gif

Kodel neatsiunte?Nebeturejo?Galejo tada iskart grazinti pinigus,jei mato,kad nera.Sistema panaikina iskart prekes,jei ju nera.
Atsakyti