Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(dominica @ 2016 02 08, 17:57)

o kodel Shellac Cake pop netinka? Man rods, super spalva.
Papildyta:
QUOTE(Intrinsa @ 2016 02 07, 20:58)
O is kaires pirma kaip vadinas spalva?

Ten Pink Porcelain.
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image

Raudona golden rose fire red
Prancuzas su orly white tips
Atsakyti
PN 3.5 smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2016 02 09, 17:15)
o kodel Shellac Cake pop netinka? Man rods, super spalva.

o kur LT isigyt vietoje shellac?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 02 09, 18:16)
sita zinau, uztai ir ieskau pagal rekomendacijas  biggrin.gif meginsiu gal ba-ha, viena spalva sviesesne is ten turiu, labai gerai dengiasi.

labai gaila, kad fotki albumu nebera, ten lobiu lobis, bent man. minetoj nuorodoj, kur laku palyginimai, man mazoka firmu. nors kokia ba-ha rasti turbut be sansu, ji gal rytu europos rinkai skirta? man ba-ha net swatch'us labai sudetinga issiguglint  doh.gif nezinau gal rusiskai ieskot reikia?

cia yra ba-ha
http://www.medinessu...iai-lakai/ba-ha

gal kas atsakytu ar PROGEL spalvai "secret scene" uztektu dvieju sluoksniu ar reiktu 3.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 02 09, 18:25)

Shellac tik internetu. Mani.lt mirksiukas.gif Turiu 3 spalvytes , labai patiko. Bet kaina tai brangoka uz 7.5 ml doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2016 02 09, 16:46)
Sveikos, ar sitoje temoje galima parduoti lakus ? Jei ne tai kur galeciau parduoti ? Turiu IBD Dockside diva ir IBD mouve over naudoti jie .

skelbimai cia - http://www.supermama...?...7966&st=144
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2016 02 09, 18:25)

https://www.beautyfo...-cda098593.html
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2016 02 09, 19:22)

gal kas atsakytu ar PROGEL spalvai "secret scene" uztektu dvieju sluoksniu ar reiktu 3.

jei sena, ta prasme su ja jau dirbta ji nusibezdejus tai 2 uztenka, bet naujai reik 3 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(orin @ 2016 02 09, 18:01)

Raudona golden rose fire red
Prancuzas su orly white tips

bigsmile.gif Shaunumelis, raudona spalva apatines foto tai nereali thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė* @ 2016 02 09, 18:16)
PN 3.5  smile.gif

wub.gif irgi skani spalva, as kai raudonu gerbeja-tai cia man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli* @ 2016 02 09, 19:36)
Shellac tik internetu. Mani.lt mirksiukas.gif Turiu 3 spalvytes , labai patiko. Bet kaina tai brangoka uz 7.5 ml  doh.gif

aciu, nezinojau kad ir LT yra biggrin.gif bet ir sitam, ir Jolkuces link'e 20euru beveik unsure.gif cia toks antkainis baisus..? viena spalva pirkau is vinted, berods uz 8-10eur, kazkas tokiam tarpe, tai dabar net suabejojau, ar ne padielke nusipirkau doh.gif
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2016 02 09, 21:29]
skelbimai cia - http://www.supermama...?...7966&st=144
Papildyta:

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 02 09, 23:10)
aciu, nezinojau kad ir LT yra  biggrin.gif bet ir sitam, ir Jolkuces link'e 20euru beveik unsure.gif cia toks antkainis baisus..? viena spalva pirkau is vinted, berods uz 8-10eur, kazkas tokiam tarpe, tai dabar net suabejojau, ar ne padielke nusipirkau  doh.gif

Na siustis is USA pigiau, bet gal pirkot nepilna buteliuka-tai gal ne padelke, nufotografuokit parodykit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 02 10, 12:37)
Na siustis is USA pigiau, bet gal pirkot nepilna buteliuka-tai gal ne padelke, nufotografuokit parodykit  g.gif

pasiguglinau, pasirodo fake'as mad.gif ant mano buteliuko dugno toks lipdukas yra.

nu ***** kaip susinervinau, pardave tai kaip gera daikta. ne puses zodzio apie tai, kad padielke doh.gif visa kita pakuote identiska originaliam shellacui. nebutu net itarimas kiles, jei ne tas keistas laikymas butent ant ranku nagu (lyg minejau, kad nuo ranku mygom nusilupa, savaites netlaiko) dry.gif pati is kinieciu pirkau shellac'o padielke, ant buteliuko aiskiai uzzymeta, kad ms keiko, visa kita identiska shellacui, bet tai kaina buvo keli doleriai, o ne 10 protest.gif zodziu, pamoka ismokau biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 02 10, 13:58)
pasiguglinau, pasirodo fake'as  mad.gif ant mano buteliuko dugno toks lipdukas yra.

nu ***** kaip susinervinau, pardave tai kaip gera daikta. ne puses zodzio apie tai, kad padielke  doh.gif visa kita pakuote identiska originaliam shellacui. nebutu net itarimas kiles, jei ne tas keistas laikymas butent ant ranku nagu (lyg minejau, kad nuo ranku mygom nusilupa, savaites netlaiko)  dry.gif pati is kinieciu pirkau shellac'o padielke, ant buteliuko aiskiai uzzymeta, kad ms keiko, visa kita identiska shellacui, bet tai kaina buvo keli doleriai, o ne 10  protest.gif zodziu, pamoka ismokau biggrin.gif.

maniskiuose lipuku nera smile.gif Bet cia butent ta situacija, kai norisi sutaupyti, ir gaunas ka skupas susimoka dukart , arba va apsizioplini biggrin.gif (oi kiek daug kartu teko sitaip arba skubant arba nedaskaitant nusipirkt velnias zino ka) Alia gyveni i mokaisi, beto ne visos padelkes ir kinietukai tokie jau ir blogi buna. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 vasario 2016 - 14:27