Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(dominica @ 2016 02 10, 13:58)
pasiguglinau, pasirodo fake'as  mad.gif ant mano buteliuko dugno toks lipdukas yra.

nu ***** kaip susinervinau, pardave tai kaip gera daikta. ne puses zodzio apie tai, kad padielke  doh.gif visa kita pakuote identiska originaliam shellacui. nebutu net itarimas kiles, jei ne tas keistas laikymas butent ant ranku nagu (lyg minejau, kad nuo ranku mygom nusilupa, savaites netlaiko)  dry.gif pati is kinieciu pirkau shellac'o padielke, ant buteliuko aiskiai uzzymeta, kad ms keiko, visa kita identiska shellacui, bet tai kaina buvo keli doleriai, o ne 10  protest.gif zodziu, pamoka ismokau biggrin.gif.

turiu apie 30vnt Shellac laku, sugebejau ir as viena fake nusipirkti biggrin.gif vieninteli su lipduku. Bet spalva labai grazi ir pigmentuota, todel neemiau per daug i galva.
Atsakyti
Sveikos. Kas čia gali būti.. Ant vieno nago susigarankščiavo lakas unsure.gif Lempą pirkau rugpjūčio pabaigoj, lakuoju į savaitę kartą, kartais rečiau. Ar gali būti, kad jau reikia lempas pasikeisti? Ar gal per storai užtepiau kažkaip? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2016 02 11, 19:07)
Sveikos. Kas čia gali būti.. Ant vieno nago susigarankščiavo lakas  unsure.gif  Lempą pirkau rugpjūčio pabaigoj, lakuoju į savaitę kartą, kartais rečiau. Ar gali būti, kad jau reikia lempas pasikeisti? Ar gal per storai užtepiau kažkaip?  verysad.gif

Per storai tepei mirksiukas.gif Bandyk super plonai, nors kartais buna lako brokas, kad ir permatomai tepi, o vistiek gerbiniuojas.Su kokia cia spalva bedos tokios ir firma? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 02 11, 20:43)
Per storai tepei  mirksiukas.gif Bandyk super plonai, nors kartais buna lako brokas, kad ir permatomai tepi, o vistiek gerbiniuojas.Su kokia cia spalva bedos tokios ir firma? unsure.gif

PN 10.2. Stengiuosi kuo ploniau lakuoti, bet gal netyčia ir pakliuvo vienas nagas kažkaip storiau, visko gali būti. O čia ateičiai taip kad žinot, tokiu atveju turbūt neina nieko pataisyti? Tik nuimti ir perlakuot arba kažkaip paslėpti blizgučiais ar kažkuo, taip?
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2016 02 11, 21:49)
PN 10.2. Stengiuosi kuo ploniau lakuoti, bet gal netyčia ir pakliuvo vienas nagas kažkaip storiau, visko gali būti. O čia ateičiai taip kad žinot, tokiu atveju turbūt neina nieko pataisyti? Tik nuimti ir perlakuot arba kažkaip paslėpti blizgučiais ar kažkuo, taip?

Bent jau man jei taip nutikdavo, tai ant viršaus ploną sluoksnį spalvos ir topas.. lygtais nesimatydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2016 02 11, 19:49)

jei iseina topu uzsimaskuoji, bet as siaip perlakuoju-man ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 02 11, 21:52)
jei iseina topu uzsimaskuoji, bet as siaip perlakuoju-man ramiau  smile.gif

Topas šiek tiek užmaskavo, bet vistiek matėsi šiek tiek. Ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kreipiuosi į manikiūrininkes. Ar pastojusios toliau dirbote savo darbą? Mano šeimos gydytoja griežtai prieš, bet logiškai pagalvojus, juk negaliu imti ir mesti darbo, sėdėt namie ir laukti kol pagimdysiu. Juk nuo darbo dabar, priklauso ir kokias išmokas gausiu augindama vaikelį. Dabar, pačioje nėštumo pradžioje, nedirbu, nes prastai jaučiuosi, bet ką daryti toliau? Priauginimų jau atsisakiau anksčiau, kalbu tik apie gelinius lakavimus.
Atsakyti
QUOTE(Adelė0724 @ 2016 02 12, 12:44)
Sveikos. Kreipiuosi į manikiūrininkes. Ar pastojusios toliau dirbote savo darbą? Mano šeimos gydytoja griežtai prieš, bet logiškai pagalvojus, juk negaliu imti ir mesti darbo, sėdėt namie ir laukti kol pagimdysiu. Juk nuo darbo dabar, priklauso ir kokias išmokas gausiu augindama vaikelį. Dabar, pačioje nėštumo pradžioje, nedirbu, nes prastai jaučiuosi, bet ką daryti toliau? Priauginimų jau atsisakiau anksčiau, kalbu tik apie gelinius lakavimus.

Laba, skaiciau merginu pasisakymus sia tema, galiu papasakoti. Dauguma dirbo iki dekretiniu, kaip ir visos nesciosios kituose darbuose. Jei turite problemu su sveikata, tai, zinoma, negimes vaikelis visada svarbiau. Jei kalbate apie rytinius pykinimus, tai tas praeis. Man palengvedavo, jei nebevalgiau mesos, rytais istisai kramtydavau kramtomaja guma biggrin.gif
Man asmeniskai nesciai su manikiurais dirbti neteko, o jei kada nutiktu tokia staigmena, nemanau, kad daryciau pertrauka. Juk yra daug apsauginiu priemoniu: kokybiskos nitrilines pirstines, dulkiu istraukejai, veido kaukes ir tt.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2016 02 12, 12:57)
Laba, skaiciau merginu pasisakymus sia tema, galiu papasakoti. Dauguma dirbo iki dekretiniu, kaip ir visos nesciosios kituose darbuose. Jei turite problemu su sveikata, tai, zinoma, negimes vaikelis visada svarbiau. Jei kalbate apie rytinius pykinimus, tai tas praeis. Man palengvedavo, jei nebevalgiau mesos, rytais istisai kramtydavau kramtomaja guma biggrin.gif
Man asmeniskai nesciai su manikiurais dirbti neteko, o jei kada nutiktu tokia staigmena, nemanau, kad daryciau pertrauka. Juk yra daug apsauginiu priemoniu: kokybiskos nitrilines pirstines, dulkiu istraukejai, veido kaukes ir tt.

Su sveikata problemų neturiu, apart pykinimą, vėmimą ir silpnumą, kuris pradžioje yra normalus. Po šio etapo tikrai planavau grįžti į darbą, bet gydytoja yra labai prieš. Naudoju pirštines, vienkartines kaukes visuomet. Dulkių ištraukėjo neturiu, kadangi tik su lakavimu dirbu. Šiaip aitraus kvapo niekas neturi, išskyrus tirpiklį lako, nuo kurio supykina net.
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jusu paklausti, kaip grazinate savo nagucius, su kuom piesiate ant nagu. Pradejau sau tvarkytis nagucius su ilgalaikiais lakais, pries topa dedu koki vandens lipduka, atrodo graziai, bet noriu piesti pati, tik nezinau kokius dazus rekia rinktis. Kaip laiko akriliniai dazai

Gal ka patartumet. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelė0724 @ 2016 02 12, 13:03)
Su sveikata problemų neturiu, apart pykinimą, vėmimą ir silpnumą, kuris pradžioje yra normalus. Po šio etapo tikrai planavau grįžti į darbą, bet gydytoja yra labai prieš. Naudoju pirštines, vienkartines kaukes visuomet. Dulkių ištraukėjo neturiu, kadangi tik su lakavimu dirbu. Šiaip aitraus kvapo niekas neturi, išskyrus tirpiklį lako, nuo kurio supykina net.

Pabandykite HG, arba Crystal Nails ilgalaikio nuemeja su ramuneliu ekstraktu. Man asmeniskai jie maloniai kvepia.
Kas del apsisprendimo del tolesnio darbo-nedarbo nestumo metu, cia jau Jusu reikalas.
Atsakyti