Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(PILNATIS13 @ 2016 02 17, 13:39)
O buna geliniu laku su labal labai plonu sepeteliu, nes paprastu laku zinau kad buna.

Vieninteli su plonu zinau tik EMI , bet jis baltas-skirtas prancuzo galiukui.Ber ar cia beda, gi galima nusipirkti plona teptuka smile.gif atskirai.
Papildyta:
QUOTE(Rasa S @ 2016 02 17, 13:30)
Sveikos merginos  4u.gif 
as cia naujoke dar, bet noriu jusu pasiklausti kas dirba su baha firmos geliais, kaip jums nusiima ? As kiek betirpdyciau su nuemeju ar acetonu, man ziauriai sunkiai nusiima, kaip pasiskaiciau, kad kitoms kaip varske nueina, tai cia tik pasvajoti galiu. Gal galite pasidalinti kokia gudrybe? Nes nagus gadinti gaila, praktiskai turiu nudildyti laka  g.gif

va todel man jie ir neprilipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 02 17, 13:45)
Vieninteli su plonu zinau tik EMI , bet jis baltas-skirtas prancuzo galiukui.Ber ar cia beda, gi galima nusipirkti plona teptuka  smile.gif  atskirai.
Papildyta:

va todel man jie ir neprilipo  doh.gif

O su kokia firma jus dirbat? Idomu ar cia laku kalte ar uztektu topa, baze pakeisti?
Man dar labai keistas topas, kur nereikia nuvalyti lipnumo, neblizga graziai lakas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa S @ 2016 02 17, 13:30)
Sveikos merginos  4u.gif 
as cia naujoke dar, bet noriu jusu pasiklausti kas dirba su baha firmos geliais, kaip jums nusiima ? As kiek betirpdyciau su nuemeju ar acetonu, man ziauriai sunkiai nusiima, kaip pasiskaiciau, kad kitoms kaip varske nueina, tai cia tik pasvajoti galiu. Gal galite pasidalinti kokia gudrybe? Nes nagus gadinti gaila, praktiskai turiu nudildyti laka  g.gif

o man labai lengvai ba-ha nusiima, kaip ir ibd g.gif baze-topa naudoju hg, bonda tepu kiekviena karta. nors ba-ha man nesilaiko taip gerai ant nagu, kaip ibd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 02 17, 13:55)
o man labai lengvai ba-ha nusiima, kaip ir ibd  g.gif baze-topa naudoju hg, bonda tepu kiekviena karta. nors ba-ha man nesilaiko taip gerai ant nagu, kaip ibd smile.gif

turbut teks ir man keisti baze ir topa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa S @ 2016 02 17, 13:52)
O su kokia firma jus dirbat? Idomu ar cia laku kalte ar uztektu topa, baze pakeisti?
Man dar labai keistas topas, kur nereikia nuvalyti lipnumo, neblizga graziai lakas  schmoll.gif

As ivairiu firmu laku turiu.Bet baze naudoju tik HG smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 vasario 2016 - 14:16
QUOTE(Jolkuce @ 2016 02 17, 13:39)
Noriu pasidziaugt INDIGO blizgiais lakais, koks fainas auksinis "Oh my gold" wub.gif  2sl  kitas Progel "Berry shake" 3sl.
user posted image

negaliu atsiziureti jusu darbais, viskas tobula, neperkrauta, stilius nuostabus, tiesiog idealiai visada atrodo. kaip suprantu cia geliniai nagai suformuoti, ar arkiniai?
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2016 02 17, 17:11)
negaliu atsiziureti jusu darbais, viskas tobula, neperkrauta, stilius nuostabus, tiesiog idealiai visada atrodo. kaip suprantu cia geliniai nagai suformuoti, ar arkiniai?

Aciu 4u.gif nepatikesit, bet cia naturalus drauges nagai smile.gif Pavydziu baltai as jai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 02 17, 19:09)
Aciu  4u.gif  nepatikesit, bet cia naturalus drauges nagai  smile.gif Pavydziu baltai as jai  ax.gif

Super:) o kur prekiauja Indigo lakais kokia parduotuve ?
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2016 02 17, 19:39)
Super:) o kur prekiauja Indigo lakais kokia parduotuve ?

http://indigonails.lt/kontaktai/
Atsakyti
merginos, ar kas nors bandet gel.lakus siustis is aliexpres, suprantu kad is kinieciu turbut kokybes nesitikek, nu bet ten tiek graziu spalvu, kazi kaip laikos, kaip kokybe? gl gali kas pasidalint info placiau.
aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 02 18, 21:20)
merginos, ar kas nors bandet gel.lakus siustis is aliexpres, suprantu kad is kinieciu turbut kokybes nesitikek, nu bet ten tiek graziu spalvu, kazi kaip laikos, kaip kokybe? gl gali kas pasidalint info placiau.
aciu

laba, buvo pas mane mergaite viena atejusi, ji kazka siuntesi, sake po 1doleriuka tai vat ir laike 1-2d, tad pagal sia statistika matyt nemaziau 7$ turi kainuoti, kad apie 2sav atlaikytu-juokauju

dar pasisdalinsiu info apie Ba-Ha-as ju visada vengiau, nes kaip prisimindavau nuemima kitu klienciu-kurios kitur pasidare ateidavo-brrrr
bet vasara atejo viena su nuostabia spalva ir nusieme gerai, tai pasirodo viskas gerai, laiko tobulai ir nusiima neblogai, bet ji is paskutinesvasaros ar pavasario kolekcijos, tai gal jie pakeite kanors gamyboje ar kaip...
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 02 18, 19:20)
aciu

As siunciuos, aisku tik sau, draugem ju netepu( na nebent pareikalauja pamaciusios spalvas), nes ten toks brudas, kad oda nuo ranku dar nusinert gali lotuliukas.gif Aisku nuo alergijos niekas neapsaugotas, bet siu laku chemine sudetis piktesne, negu leidziamu prekiauti europos sajungoje g.gif Zodziu cia kaip kate maise perkant, nezinai ka gausi, kaip laikys ir isvis ar atsius,nes su ju 2 men terminais gi visko buna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2016 02 18, 21:34)
laiko tobulai ir nusiima neblogai, bet ji is paskutinesvasaros ar pavasario kolekcijos, tai gal jie pakeite kanors gamyboje ar kaip...

bigsmile.gif o va cia geros zinios,sugundysi dar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 vasario 2016 - 21:52